• hardek
    8.3k
    Jedan od jačih likova u tom nekom javno/nogometnom prostoru. Usporedi samo njega i onog starog od Rukavine, nebo i zemlja
  • hardek
    8.3k
    Neka uđe u zapisnik da po Tribini Beljo nije najbolji napadač kola unatoč 2 pred-asistencije, golu i poništenom golu koji je više regularan nego ne.
  • rokikaciga
    9.8k
    Ja evo iskreno ne znam kako se vama da slušat sve te podkaste gdje većinom pričaju ljudi koji se u pravilu kurca ne razumiju u nogomet već su samo gledani jer stalno uploadaju na društvene mreže.
  • ElDorado
    9.4k
    A kaj reć kad onaj debil Denis ne stavi Vinlofa u momcad kola i samo tri igraca Dinama. @Kvasina sori.
  • Jaro
    11.6k
    A bome, i da pricaju kvalitetno, onaj kaj se javlja remote zvuci kao da ima tezih probavnih smetnji a uz to je napuhan ko onaj kaj je izjavio kako bi prije golmana bez ruke nego Livakovica. 15 minuta sanse je bilo i previse za to…
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Mogao bih postaviti ironično pitanje: kako nam se da ovdje čitati i raspravljati međusobno kad smo ljudi koji kurca ne razumiju nogomet? :sweat:

Podcast bar moš slušat u pozadini dok kuhaš, voziš, ovo zahtjeva aktivniji angažman
  • ElDorado
    9.4k
    koji je taj mudrac?
  • Jaro
    11.6k
    a ne znam, neki tovar s tribine

ili ovaj s Livakovicem? joj nemrem se sjetit sad nadimka - taj je bas ono umisljeni fotelja samouki strucljak
  • dzg7
    455
    Ne znam di bi postavio pitanje pa ću tu
    Uglavnom ova HNL emisija na Max sportu maknuli su Vejića, zna netko razlog ?
  • Sajla
    17.1k
    nisu ga maknuli, prebacili su ga uz teren. sad će se javljati s terena kao i Toplak
  • rokikaciga
    9.8k
    ↪rokikaciga

Mogao bih postaviti ironično pitanje: kako nam se da ovdje čitati i raspravljati međusobno kad smo ljudi koji kurca ne razumiju nogomet? :sweat:
    Tvrdica McTvrdi

Ovdje barem svi više manje znamo da ništa ne znamo o nogometu. Na Tribini i većini drugih podkasta se voditelji postavljaju kao da su boga uhvatili za bradu i da znaju sve o nogometu. Skoro svima sam dao šansu u nekom trenutku, ali nijedan me nije privukao da nastavim slušati.

Zonu čitam većinom dok mali spava pored mene ili dok kakam :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

A njih plaćaju profesionalni klubovi za posao analitike i skautinga, tako da u teoriji neki k bi trebali znat
  • ElDorado
    9.4k
    Paušić nas je odlično izanalizirao. Gušt mi je bilo vidjeti njegovu smrknutu prepotentnu facu pri kraju tekme.
    A super je Sopa trener kad mu je on glavni analiticar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.