• modri-kibic
    1.2k
    Jos da zapada malo snijega da ga izgrudamo ko budaluCrni86

Kup utakmica Zagreb- Hajduk i nakon srednje (Tesla) smo otišli na utakmicu. Bilo je dosta snijega i gađanje igrača Hajduka na najjače. Iznose na nosilima Vejića van i spuste ga između dvije klupe. A u tom trenu neki majstor ga pogodio direktno grudom u facu. Neprocijenjivo :lol: Sezona 2004/2005
  • Fabercaster
    759
    usmjerite energiju na podcast ZoneNVKOD

Nažalost mene je i Podcast Zona za sad malo razočarala. Evo sad je Boban imao druženje s novinarima, i iskreno nadao sam se da će dečki prisustvovati i snimiti neki osvrt na to. Pa radije ću od njih čuti što je Boban rekao u onoj izjavi o Hajduku, nego da moram čitati neke (d)novinare koji su već itekako poznati po "slobodnoj interpretaciji" bilo kakvih izjava za klik više. Pa zašto bi svaka epizoda morala biti 2 sata? 15-20 minuta video je povremeno čist okej.

Nadalje evo i odmah se ispričavam ako sam to krivo razumio...ali moj dojam je da Podcast Zona Dinamo pokrenut uz blagoslov i podršku ovog foruma, ne? Na Zoni sam registriran cca 2 godine, ali čitam ju puno duže i točno znam što odnosno koga trebam "guglat" da bih saznao nešto o: transferima, statistici, ulaznicama, klubu, članstvu, protivniku itd. Nitko ne očekuje da će insajderi stati pred kamere ali moglo im se poslati par pitanja ili zamoliti ih da sami podijele informacije koje žele. Pitaš dvojicu po 10 pitanja, dobiješ 4 informacije i snimiš osvrt o tome. Ubaciš još par želja, čestitki i pozdrava sa transfermarkta, kog bi trebalo pratiti ovo proljeće u HNL-u. Imali smo pripreme u Čatežu gdje su otišli neki juniori...tko su oni? Tko je taj Radoš? Šunta? Horvat? koje su njihove vrline/mane? Kakve su šanse da danas sutra zaigraju za 1. momčad itd.?

Imamo ovdje i fantastične statističare koji nas stalno hrane podacima i analizama, a Dinamo je ovo ljeto doveo šleper igrača kao nikada prije. Ne kažem da sad treba mikroskopom analizirati svakog ali evo ja osobno bih volio vidjeti analizu zašto navijači Rome "režu žile" oko Villara, a nama ne valja? Je li to do sustava, trenera, je li možda igrač sam nazadovao u nekim aspektima igre...kažem opet poučen iskustvom ovdje dečki rade fantastičan posao po pitanju analize i koliko sam shvatio to jako vole raditi. U više navrata kada ih je netko nešto zamolio bi složili neki graf ili analizu bez beda. I siguran sam da ih netko zamoli za potrebu podcasta da bi to napravili.

Zaključili smo rekordnu, povijesnu godinu što se tiče članstva pa se mogao složiti i video o tome...koje su pogodnosti, koje mjesto/županija je iznenadila, gdje smo podbacili, pa netko s podcasta je sigurno posjetio dLand pa može dat kratki osvrt o njemu, Plave Noći, što nas očekuje u 2026. godini...mislim ono ovdje se također i mogu naći i zaposlenici kluba koji su u više navrata ponudili i pomoć i informacije po pitanju članstva i članskih pogodnosti. Nitko naravno ne očekuje da se odaju neke velike poslovne tajne Kluba, ali ja uopće ne sumnjam da ako bi se poteglo par rukava da bi se dala informacija kako se "čulo" ili "priča se" o nekoj novoj članskoj pogodnosti koja dolazi...na kraju krajeva ruka ruku mije. S jedne strane ljudi koji rade na novim stvarima u klubu dolaze neformalno do povratne informacije što šira masa misli o nekoj ideji, a podcast s druge strane dobiva ekskluzivnu informaciju koju nitko drugi nema, čime automatski dobiva i na gledanosti i legitimitetu i zanimljivosti.

Kao što rekoh možda su moja očekivanja u startu bila kriva, pa sam ostao razočaran. Možda ljudi sa ovog foruma koji bi i mogli pomoći i obogatiti podcast na neki način to jednostavno ne žele i zadovoljavaju se samo ovdje pisati i to je sasvim okej, kao što je više puta naglašeno, svatko je sam odgovoran za ono što piše ovdje. Ja kad sam vidio pokretanje podcasta sam shvatio da će se objediniti i ekranizirati svo ovo blago koje imamo tu na forumu, uz naravno povremena gostovanja ljudi kao što su već bili Nauković i Mara.
  • Bosna86
    12.7k
    Po meni bi trebali organizirati i nagradne igre i davati ulaznice za dz

Ne vjerujem da si mislio ista loše, ali puno ljudi razmišlja kao ti… Ja ne znam šta ljudi očekuju ne za 0 kuna, nego za jebeni minus… Prvo počevši od ljudi koji 7 godina PLAĆAJU ovaj forum i izdvajaju svoje vrijeme i onda se svako malo pišu prijedlozi sa TREBALO BI… Ružno je očekivati i predbacivati nešto nekome dok 99% sjedi kući i ne radi ništa… Momcima treba skinuti kapu, eventualno se može raspravljati o nekim njihovim stavovima i to je po meni jedino pošteno i pravedno… Sve ostalo je pretjerivanje
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Sto je najbolje na slikama sam vidio da je Tomislav bio na druzenju i uopce nije iskljuceno da ce i to proci na slijedecem podcastu. Ove ostale zelje i pozdravi, pa receno je da je ovo Zona Dinamo podcast, a ne klupski glasnik.
    Decki su odradili predstavljanje ekipa u Europi, prokomentiraju igrace itd. Sta bi trebali upisat trenerske skole da rade takticke analize? :lol:
  • Bosna86
    12.7k
    S time da ovo sto je kolega napisao stoji ali nije usmjereno na pravu adresu… Ovo su legitimne primjedbe za klub odnosno za ljude u klubu koji se bave tim dijelom posla
  • Brusa
    4k
    pa prije svake emisije dečki otvore temu na kojoj im se mogu postavljati pitanja i prijedlozi za tu emisiju. Jesi probao koji put (ne znam dal jesi jer ne pamtim tko je što pitao, samo te pitam) ?
  • ivosivo
    251
    U kojoj minuti emisije o tome govore?
    — miro

I mene ovo zanima? I jel ima išta relevantno o Dinamu il se priča o drugim klubovima samo kroz prizmu hajduka?
    criticus

7:38:09
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.