• Orc123
    14.8k
    Po meni ako ne dođe Livi na gol, bolje da ne dovodimo nikog i da izguramo s Filipovicem...ne vidim potrebu jer Livi je ogroman upgrade, ovo ostalo je samo prosirivanje kadra. . .
  • Orc123
    14.8k
    to bi bio idiotski potez da je posudba....ili klasicni transfer za dobru lovu ili nista.
  • miro
    8.4k
    Po meni jedino Horkaša ako možemo uzet, ali sumnjam s obzirom na borbu Las Palmasa za ulaz u 1.ligu
  • skener
    7k
    Da smo slučajno izgubili u Osijeku ne bi naši novinari danas pisali ni o Kulenoviću ni o Šemperu.

Udaralo bi se po klubu, norma tekstova bi se ispunila i ne bi bilo potrebe za izmišljanjem nekakvih transfera
  • Keyser Soze
    17.9k
    Bilo bi jako smiješno da je Schira prepisao od PSK pa svi ostali domaći portali od Schire i da na kraju ispadne patka.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Kulena nikako sada, a posebno ne u Italiju na milion rata i odgoda i to davljenika.
    Nema zurbe, prvo naslov, pa transferi.
  • Keyser Soze
    17.9k
    Ovog drugog, mladog Španjolca koji je u plavi dom stigao u ljeto prošle godine iz Barcelone za 1,2 milijuna eura, Dinamo je već mogao prodati, na maksimirski adresu stigla je ponuda od ‘8 plus 2‘ milijuna eura, neslužbeno smo saznali iz kluba. Ime kluba nismo, jer kad se ponuda odbije, onda se to uglavnom ne govori, konačno nije niti bitno kad se transfer nije ostvario.
  • ElDorado
    9.4k
    Uglavnom kretenski članak bez ikakve osnove. Tek toliko da se piše. To je kaj mene iritira kod tih piskarala. Piši o njemu kak je dobar, daj statistike, karakteristike zakaj u prvi plan guraš prodaju? Samo da izjebeš navijače i klub.
  • emilperska
    14k
    Jedva čekam da završi prijelazni rok da ne moram čitat te pizdarije na dnevnoj razini..
  • Zagi
    14.6k
    Pokazuje (ako je ikome trebalo još dokaza) koliko je relevantna transfermarkt cifra.
    Stodra (admin tamo) 20ogodišnjeg najboljeg stopera lige cijeni 2.5m eura, a klub odbio 10m.
    Umalo.
  • Keyser Soze
    17.9k
    Stodra (admin tamo) 20ogodišnjeg najboljeg stopera lige cijeni 2.5m eura, a klub odbio 10m.Zagi

Zato šegrta Mlačića cijeni na 4m :rofl:
  • Zagi
    14.6k
    Da,nisam uopće htio povlačiti paralele sa ostalim klubovima ali vrlo je jasno kaj se događa.
  • Facke
    7.7k

Mi sme si steli da se Dominguezi digne cena na mimimalne 4-5 miljona. To se odbile s strane Stodre i Transfermarkta. Argumentacija Stodre je bila da Dominguez igra male slabije v Europe. Al zate Mlacic briljira. Postale te to tam one man show. I trebale bi se tu neke poduzeti.
  • austrijanac
    9.4k
    Zna se kaj Stodra zeli.
    A i ciji je navijac.
  • Zagi
    14.6k
    Ma joj. Kao da se ne sjećam kak je Mišković zagrmio kako TM ne cijeni dovoljno Rijekine igrače.
    Slijedeći update svi relevantni Riječki igrači dobili nemali boost.

Od tada mi te vrijednosti nemaju baš nikakav značaj.

Ili kak je Šaranić sa 16 godina vrijedio 1.5 m. Jasno je da menađeri imaju utjecaja na te vrijednosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.