• NORTE
    22.1k
    psk piše na insta da je šemper opcija. Oni nikad ništa pogodili nisuKujtim Shalla

Valjalo bi istražit koliko igrača su oni obukli u novi dres i da se taj transfer nije dogodio.
    Vjerojatno ne postoji stranica koja toliko štanca nepostojeće glasine.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Oni se bukvalno prodaju, ne znam ni sam kako mi Instagram izbacuje njih kad ih uopće ne pratim,vjerojatno bot pa sve u vezi Dinama puca
  • Brusa
    4.1k
    Livi, oće li to?
  • Ivdzo11
    9k
    Danasnja tema je Sandro Kulenović

Ali, mogao bi otići - Sandro Kulenović! Doznajemo da postoje neke ponude i upiti, čak i iz liga Petice, o tome se u Maksimiru razgovaralo, nije to od danas, govori se o tome već nekoliko mjeseci, a situacija u kojoj se sad Kulenović nalazi u Dinamu, mogla bi presuditi. Nije prvi napadač, pitanje je koliko će imati minuta i teško da će opet dostići 20+ pogodaka koliko je znao zabijati proteklih sezona, a zahvaljujući dobrim brojkama još je zanimljiv tržištu. Nije isključeno da Kulenović do kraja prijelaznog roka ode iz Maksimira, možda je to čak i najrealniji transfer u ovom trenutku! Dođe li ponuda koja će sve zadovoljiti, Dinamo mu neće raditi probleme niti spuštati rampu, Kulenović ima zeleno svjetlo kluba da ove zime napusti Maksimir! Ne treba se čuditi ako do toga idućih dana i dođe.(T.N.)
  • Goncalo Santos
    3.2k
    Moglo bi doci di transfera, ali i ne mora.
    Mozda je nezadovoljan sto nije prva opcija, a mozda i nije.
    Ako ce biti izlaznih transfera, ovaj je najrealniji.
    Ako ne bude nikom nista, ali ipak ako bude nek se zna da sam ja prvi napiso (tn)

Moraju i oni nekako zaradit placu.
  • Jurki
    22.1k
    identicni clanci, samo mijenjaju prezimena igraca.
    Da je obratna situacija.. da Beljo ne igra, onda bi se Beljo spominjal u kontekstu nezadovoljstva i transfera.

Kurca oni znaju kaj se događa.
  • rioda
    13.1k
    Ovo je pogotovo nebuloza jer je Kulenović imao žute kartone za Osijek :rofl:
  • Droljo
    24.6k
    Ajmo se upecat.
    Ja sam za. Može se njega lijepo unovčiti a minuta nebu imao tu baš. Ako je to znak da dolazi dani na desno krilo superiška! Bakrar može pokriti i špicu i krilo. A i zbog kuleta bih volio da ode negdje gdje će biti prva špica.
  • rakurs
    2.4k
    I ja, ali na ljeto. Mi boljeg kao rezervu Belji ne možemo naći i ne vidim smisao ovog posla. Bakrar u samom vrhu napada nije isti Bakrar kao onaj na krilu. U Dinamu to nismo ni imali priliku vidjeti, mislim da je prevelika kocka. Na ljeto možemo pričati o odlasku Kuleta, u ovome trenutku to bi bio sulud potez. Po meni.
  • Droljo
    24.6k

A možda i tak kak veliš.
  • mikser
    56
    Znam da je nepopularno, ali prodaja Kuleta bi mogla pokrenuti pozitivni tok za slaganje ekipe za budućnost.
    S novcima od Jakira (valjda je nekih 2-2,5 miliona), Lubičića (1 milion) i eventualne prodaje Kuleta (valjda može 3-4 miliona) skupilo bi se 6-7 miliona.
    Te novce uložiti u Livakovića i Dania.
    Beljo i Bakrar u špicu, eventualno kao treća opcija Topić.
    Dani, Lisica i topić na desno krilo
  • Orc123
    14.7k
    Germanijak i potpisani clanak od T.N..... dobro je napisao, mozda ode, a mozda i ne. Mozda ode i Misic ako netko iskesira 10 mil ili Beljo za 15milja, ili Sergi za 15milja...mozda odu, a mozda i ne. Vrh danasnjeg novinarstva na celu sa cijenjenim T.N.
    Nego morao bih pitati spomenutog T.N. jel Sergi i dalje najslabija karika, ipak je on poznati nogometni strucnjak....vjerojatno bi mogao biti analiticar u Kurilovcu, naravno dok ne nađu nekog strucnijeg tamo, tko barem zna 2 put na nogu i tko ne gleda paralelno nogometnu utakmicu i Tursku sapunicu iz koje vuce svoje genijalne opservacije.
  • Nogo
    9.9k
    Dejan Ljubičić napustio je GNK Dinamo i potpisao ugovor s njemačkim FC Schalke 04.

'Iznimno nam je žao što su životne okolnosti, ne samo sportske, presudile u dogovoru da se Dejan vrati u Njemačku. Gubimo iznimnog čovjeka, nogometnog profesionalca i igrača, kojemu zahvaljujemo na svemu što je u ovom kratkom vremenu dao našem Klubu. Dejanu i Schalkeu želimo povratak u Bundesligu', istaknuo je ovom prigodom predsjednik GNK Dinamo Zvonimir Boban.

Dejane, hvala ti i sretno!
  • Nine9
    33
    eventualne prodaje Kuleta (valjda može 3-4 miliona)mikser

Za te novce ga nikad ne bi prodao. Neka njega kod nas. Strašan joker s klupe
  • Fan
    1.9k
    Kule bi nam mogao bit izrazito bitan ako dođe do ne daj Bože ozljede Belje. Ok, može to i Bakrar pokriti, ali mislim da je Kule učinkovitiji super sub, ako ništa drugo, bar je to dokazao.
    Prodao bih ga jedino ako bi došla ponuda od preko 5m eura i ako bi doveli brutalnog krilnog igrača jer bi time pokrili više polja odjednom (Bakrar na špicu kao druga opcija i prvo krilo).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.