• rokikaciga
    9.8k
    Tako je Livi, stisni ih di boli.
  • Krizy
    66.3k
    Livaković šahist velemajstor :lol:
  • NKDZ86
    7.4k
    preskup, sklon ozlijedama, nije prevaga na terenu...
  • don
    17.9k
    skužili smo da ga ne voliš jer nije hrvat.
  • Zagi
    14.6k
    Zašto?
    Ne vidim niti jedan razlog zašto bi to bila dobra kupovina.
  • NKDZ86
    7.4k
    ne stavljaj mi riječi koje nisam rekao niti to mislim, nismo u 6. b
  • njurci10
    370
    neka bennacera dok traje posudba, ali kupnja nakon po meni ne.
    preskup i sklon ozljedama.
    ne vjerujem da bi igrao za manje od 2 mil a to je nama puno ako bi uopce bilo 2 a ne vise.
    plus otkup koji isto nebi bio jeftin, a ne znam jel bi donio toliko.
  • don
    17.9k
    ironičan nastavak niza od nabrajanja kolege. Al editira san.

svejedno, uz cifru koju Dinamo može platit bi i želio otkup. Pa nije mu 35, već 28 godina. Danas, sutra ćeš svejedno ić po veznjaka.
  • Netkos
    49
    Imamo dovoljno veznjaka, stvarno ne treba dovoditi nekog novog. Neka se da još malo više prilike Villaru i Vidoviću pa i Mudražiji pa da vidimo jesu li za Dinamo ili nisu.
  • Zagi
    14.6k
    Ako usporedimo Zajca i Bennacera vidimo kako je Zajc kroz mjesec dana došao do optimalne forme dok Bennacer nije još uvijek. Obojica nisu participirala na ljetnim pripremama.

Moja teorija je da Bennacer zbog tih ozljedica i prevencije stalno trenira pod posebnim (smanjenim) intenzitetom, te zato to sve u njegovom slučaju puno duže traje.

Igrač kojeg imaš u rosteru ali zapravo nemaš kada ti treba je nepotreban i uzima prostor/minute nekome u koga se možeš pouzdati.
  • Borovljanin
    458
    U vezi imamo:

Mišić, Soldo
    Zajc, Villar
    Stojković, Mudražija/Vidović (?)

Sasvim solidno za te tri pozicije. Naravno, još Bennacer koji će sigurno biti out, a još je kod nas samo na posudbi. Tu su i klinci, zlu netrebalo - Šunta i Radoš prvi među njima.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Što se bi bojite za tuđu kasu , i šta Boban treba a šta ne . Nemogu vjerovati da ovdje neko lupa jel Bennacer treba Dinamu. Čovjek se ozlijedio ,nema odmora igra konstantno,iz Afrike došao nezaljećen, sa plus 30 na oko nule . Dajte najte. A pustite Bobanu da radi svoj posao. A ako čovjek želi ostati u Dinamu i svoju plaću bukvalno prepoloviti što se mene tiče dobro došao. Sad je on na tapetu kad je otišao Ljubičić. I sad ćemo srat ovdje sljedećih 6 mjeseci o tome jel treba on ostati kad mu istekne posudba. Ludo baš ludo. Postoji iznos koji je objavljen za koji se treba vezati, a to nema šanse da platimo. Šta se dalje desi nije na nama
  • Zagi
    14.6k
    Jaga, pozicija ti je skroz otvorena.
    Sam velim.
  • Zagi
    14.6k
    Ajd ti pusti nas da lamentiramo o čemu želimo.
    Ok? Ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.