• jp23
    3.7k
    Hmm zanimljiva reakcija radi sarkastične doskočice za Mudraziju.
    Od iste ekipe koja lupa lajkove kad se slične sarkastične doskočice koriste za trenera. :chin:
  • Mr Anderson
    17k
    Pa nitko ga ne veliča. Veličaju ga dudeki po Facebooku koji misle da je spoj Petkovića i Olma. Ne treba ga veličati, ali ni sprdati, nije on kriv. Odi na face pa sprdaj te dudeke koji ga poslije svake utakmice zazivaju i jebu mater Bobanu i Kovačeviću jer mu ne daju igrati.
  • NKDZ86
    7.4k
    samo frustrirani ljudi sobom se mogu Mudrom i bilo kome drugom rugat i smijat, a da im taj/ bilo koji drugi čovjek nije ništa napravio pa malo razmislite o svom životu, evo dobronamjeran savjet
  • Zagi
    14.6k
    Hmm zanimljiva reakcija radi sarkastične doskočice za Mudraziju.jp23

Kaj bi tu bilo zanimljivo?
    Osobno ga ne gotivim, ne smatram da je kvalitetom blizu dinama i ne koristim sakrastične doskočice za trenera, a svejedno mi je jadno podjebavat igrača koji nije ulazio.
    Volio bih da ga prodamo , najviše iz razloga da ne čitam upravo takve reakcije.
  • Droljo
    24.6k
    Za sve strane bi najbolje bilo da ga se transferira. Njegove (potencijalne) minute dati vidoviću kojeg smo masno platili a mudri neka igra svaki vikend negdje drugdje jer ne zaslužuje klupu. Nije loš igrač ali razina dinama ni blizu. Godina ima taman da potpiše super ugovor u nekoj češkoj, poljskoj itd.
    Niti klub mu tu nebi trebao raditi probleme oko transfera.
  • Mr Anderson
    17k
    Od iste ekipe koja lupa lajkove kad se slične sarkastične doskočice koriste za trenera.jp23

Ovo je istina, dok je onaj mikimaus svaki dan napisao desetak podrugljivih i sarkastičnih komentara o treneru ili golmanu, između ostalog i o načinu govora, lupala su mu se srčeka na sve strane.
    Općenito, navijač Dinama se po meni ne bi smio sprdati ili izrugivati se s bilo kojim igračem ili trenerom dok radi svoj posao najbolje što zna. Netko ih je doveo vjerujući u njih. Ako se pokaže da nisu za nas, do viđenja i hvala, ni prvi ni zadnji.
  • rokikaciga
    9.8k
    Nije ni meni on kvaliteta za (ovaj) Dinamo ali nedam da se vreda netko u Dinamu bez razloga.
  • Mr Anderson
    17k
    Kak bi Franjo rekao:...Moja žena nije bogzna kaj vredna, ali vređati je nedam...:lol:
    Tak i Mudrog.
  • Jurki
    22.1k
    Nazalost samo igrac za male klubove, koji si mogu dozvoliti da se igra prilagodi njemu i koje ne jebe prevec kak ce utakmica zavrsiti.
    Igrac ala Bulat i Tolic.
    Preprodajni potencijal nikakav, tesko da moze nekaj ekstra napredovati.
    Najbolje da ode nekam gdje ce igrati.
  • Crni86
    19.5k
    nit sam se rugao kovi zbog govora nit smatram da je to uredu, svaki put sam ga kritizirao konstruktivno zbog posla koji obavlja.

Boli me briga da li ce govorit ovaj ili onaj ili nekim narjecjem dok svoj posao radi dobro. Omasio si adresu stari.
  • jp23
    3.7k
    Ako smatraš da nisi među tima na koje se odnosi moj komentar, zašto se onda smatraš prozvanim za isti pa mi kažeš da sam fulao adresu :sweat:
  • Crni86
    19.5k
    a tko je prvi i jedini napisao da nije korektno? Nije bas bilo 25 komentara, vec jedan jedini.

Odlicne su ti fore.
  • jp23
    3.7k
    NKDZ86 je prvi komentar napisao, 4 vas je koliko vidim išlo u taj sentiment da se time ne treba šaliti / sprdati i još par je podijelilo lajkove na to.
    Ne znam šta je tu fora, zato sam i pitao. Ako smatraš da se moj komentar ne odnosi na tebe (a realno bio je samo općenita opservacija), zbog čega imaš potrebu istaknuti da sam fulao adresu s njime prema tebi
  • Crni86
    19.5k
    iskreno preletio sam samo i nisam uopce primjetio taj prvi dio, moje isprike ako sam se zaletio
  • Praskaton
    5.3k
    Ne vidim problem jer je Mudražija tu.Pa i Tabinas je.
    Rekli ste da nam trebaju igrači za Dinamo II
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube