• Xpert1992
    372
    Sretno mu dalje.
  • Common Sense
    1.3k
    Gledo sam ga u Koelnu i tamo je igrao nemjerljivo bolje. U Dinamu je bio ispod očekivane razine uz relativno skroman doprinos u obje faze igre. Teško je reći ovako izvana u čemu je bio problem, nedostatak podražaja nakon dolaska is Bundeslige, neusklađenost sa suigračima, nesnalaženje u novoj sredini, možda
    trener nije uspio kanalizirati svoje zamisli i definirati mu njegove uloge unutar sustava. Možda od svega toga po malo.

Čak bih rekao da nam je brat Robert bio korisniji u veznoj liniji, prvenstveno zbog fizikalija, iako je bilo jasno da se za jednog veznog igrača previše muči s osnovama kontrole lopte.

Sretno dalje obojici!
  • El Madrigal
    786
    Sad vidjeh da odlazi. Moglo se dobiti i milijun više, ali ok. Žao mi je i na početku je izgledalo da je to jedno top pojačanje, uskoro novi lider, dinamovac, može trčati od danas do sutra, iskustvo Bundeslige i "cvajte"..., ali, na žalost, nije ispao to što se na početku prikazivalo. Smatram da.ne gubimo puno i da ce Stojke i Soldo dobivati više minuta, a od njihovih se transfera očekuje ukupno desetak milja eura za godinu-dvije. Sretan Ljubo, sretan Dinamo, najsretniji mi navijači i Stojke i Soldo.
  • ElDorado
    9.2k
    a sta je igrao u Kolnu? Ja se sjeca da je na predstavljanju rekao da je on šestica. Jucer ga gledam potpuno izgubljen u vremenu i prostoru
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Sretno Deki u daljnjoj karijeri. Oličenje profesionalca
  • Common Sense
    1.3k
    U Koelnu su uglavnom tada igrali u rombu, a on je bio prednji vezni, zadnji vezni, desni vezni. I igrao je dobro.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ovo je najbolja opcija i za klub i za njega. Jednostavno se nije uklopio u ono što se od njega tražilo. Vjerujem da je dobar igrač, ali klub će sigurno imati više koristi kada njegove minute preuzmu drugi igrači. Vezni red nam je natrpan i nema smisla ikoga više dovoditi u sredinu.
  • ElDorado
    9.2k
    Pa bas gledam highlightse, nevjerojatno drugi igrač. U cemu je bio problem misterija
  • ElDorado
    9.2k
    moguće jako moguće
  • Goncalo Santos
    3.1k
    Odbijam vjerovati da je ljubo prevara i taraba. Igrac sa ozbiljnim iskustvom u ozbiljnim ligama i klubovima, povremeni reprezentativac austrije,... nije on zaboravio igrati nogomet.

Ne znam zasto nije mogao pokazati vise ovdje, je li to do sustava igre, zamisli trenera ili cega, ne znam. Zao mi je sto se ovako razilazimo, bio sam uvjeren da smo u ljubi dobili buduceg kapetana, idealno pojacanje; bez odstete, nas covjek, veliko iskustvo, ali nije islo.

Ako nista necemo puno izgubiti na njemu, jos ako je odsteta tu, solidan posao za rjesiti se velike place.

Dejane sve najbolje u nastavku karijere, navijam za schalke sada da (opet) osvojis cvajtu. Sretno!
  • Pacho
    13.1k

I to ne samo on nego i Villar
  • DiddyGuela
    5.3k
    Forrest Gump sretno u Njemackoj.
  • Jurki
    21.9k
    Mozemo samo reci. Dejane hvala.
    Nazalost nije islo i ovo je najbolje za sve strane.
    Razocarenje jedino kaj nije pokazal svoje znanje kod nas kojeg definitivno ima.

Sretno u Njemackoj i da za pola godine igras 1. Bundesligu.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    224
    Ne treba srat po dečku koji je bez pogovora profesionalno i pošteno odrađivao posao najbolje što je mogao i ostao imun na konstantna vrijeđanja i pljuvačinu (ja prvi). Jednostavno između njega i Dinama nije kliknulo ali pokazao se kao profesionalac i odlazi bez ijedne mrlje. Sretno dalje Ljubo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.