• M94
    2.4k
    Znači treba nam nova 6ica sad.
  • fakin
    2.8k
    svi pričali da odlaze mudri i soldo, na kraju ostali bez pavića i ljube.
  • hardek
    8.1k
    Za ekipu koja govori da nam treba novi veznjak, trenutno imamo 8 veznjaka za 3 pozicije. Već to je previše
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Prodaja nije loša, ali opet malo para. Ima 28, dugotrajni ugovor, standardan i bez ozljede, stranice ga cijene 3-4 mil. Ovo mora bit 2-2.5.
  • E46
    2k
    a mozda je ovo bas otvaranje mjesta Soldi?
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    I ja sam istog mišljenja ,premalo za takvog igrača .nije kod nas briljirao u ovih 6 mjeseci ali nije jedini . Po meni odlična šestica ali ga kova postavljao ofanzivnije . Ali ako je želio ići ,neka mu je sretno. Nadam se da će Soldo profitirati i izboriti se da ostane
  • Mikina lijeva kopačka
    501
    Nek mu je sa srećom i hvala.

Sad stojke ima priliku pokazati da je igračina.
  • M94
    2.4k
    Za ekipu koja govori da nam treba novi veznjak, trenutno imamo 8 veznjaka za 3 pozicije. Već to je previšehardek

meni je dosta, pitanje je jel Kovi, u što sumnjam :smile:
    za njegov nogomet izgubio je bitnog igrača
  • Fatos Beqiraj
    1k
    Jos se rijesit mudrog, i onda je taman brojka
  • Droljo
    24.5k
    Po meni odlična šesticaKujtim Shalla

Kako to frende. Pa lik nije ušao u duel od kad je tu a kamoli dobio jedan. Šestica mora dobivati duele stalno. Lik je lažna osmica i uspio je na atletiku karijeru izvući.
  • Orc123
    14.7k
    Mdne zanima samo kako bi on na 6ici otvarao igru ko misic ako ga jebe primanje i kombinatorika.....odlican teansfer....nismo nista izgubili cak smo sitno i zaradili...odlicno....brat mu je bio bolji i finiji igrac....
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Prije lijevo krilo kad ti sesticu igraju misic i bennacer a moze i villar odigrat, vidovic ako prede na osmicu.
  • hanibal
    66
    ogromna plaća 1.2 Mil na godišnjoj razini, za igrača koji ulazi u 29 godinu a forte mu je fizikalija, veliko je pitanje na kojoj će razini biti fizički za 2-3 godine....još se nije uklopio u momčad a dolazi u Hnl-u gdje u niti jednoj jedinoj utakmici nije bio prevaga osim protiv macabija, zatvara prostor Soldi i Stojkoviću pa čak i Villaru koji je u Hnl-u pokazao više.....izgleda da je Boban presjekao usteda na plaći plus za Soludu ako bude igrao možeš dobiti 2+ mil
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    zato što uvijek je ostajao ni nazad ni naprijed nešto između. Da je bio čista šestica ostajao bi iza kao osigurač i odbijao bi sigurno više duela. Jebiga ja ovdje gledam najviše zwajtu i pamtim ga kao top igrača . Kod nas nije pokazao 10 posto onoga što je tamo. Ima milion posto istine da se pogubio kod nas kako igramo. A nije jedini na žalost. To se tako desi ,niti je prvi niti posljednji koji se nije snašao u velikom klubu. A mi smo uz sav respekt prema njegovim bivšim klubovima ,klubčina za sve . Neka mu je sretno šta da kažem
  • Jurki
    21.9k
    gledaju svi kak je igral. Bolje uloviti sad milju, nego cekati ljeto i moliti Boga da ga netko uzme za dzabe.
    Otvara se jedno mjesto u ekipi, odlicno za trojac Soldo, Stojkovic i Vidovic koji ce definitivno dobivati vise minuta.
    Prekrcani smo jos uvijek u veznom redu. Jos bi mogli komotno prodati Villara i Mudrog, i opet bi imali dosta veznjaka.

Jednim dijelom je zrtva Kovinih postavki igre, dovođenje Zajca i Bennacera koji su klasetine od igraca spram njega.
    Bitna cinjenica je da smo se rijesili jedne velike place.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.