• Mr Anderson
    16.8k
    Citajuci ove upise za vrijeme utakmice pojedincima bi rekao da dođu ponekad na utakmicu a ne da se prosipaju u komentarima ovdje ...CastAway1986

Zanimljivo kako su neki naglo nestali s foruma tokom drugog poluvremena.
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    O daaaaa...iznad svih očekivanja :strong:

Sergi kak da je bil pijan (mrvicu se iskupil s fotkom pod tribinom na kraju :wink: ), Ljubo "standardan", Beljo kidal živce u sto navrata...

Al dok na semaforu piše 4-1, brzo se sve te "sitnice" zaborave

Bilo je puno dobroga večeras...Miške, Gale, Miha, Topić, Beljo (ipak je isporučil dva komada :clap: )...pa i Bakrar, Kule, Stojke...

Budi se dodatni optimizam pred nastavak sezone

Daj mi samo pobjede...

Imam osjećaj da ću se grijati još cijeli dan i da mi neće biti dovoljnoMathiasovi Chageri

Niti u TOP 5 ledenih tekmi na Maxu...
    Zaprati me za više savjeta oko toplog outfita :lol:
  • sanjinlego
    4.1k
    Najviše pretrčali Goda, McKenna, Mišić, Sergi i Gale.
  • scooniepenn
    6.2k

Predraga Jurisica bi trebalo citati kad bi se odlucio pisati o skrivenim zagrebackim draguljima za vrhunski rostilj ili najboljem gemistu u gradu. Kad je rijec o nogometu treba zaobilaziti u sirokom luku.
  • Keyser Soze
    17.8k
    Bravo za ekipu, igra nije bila nešto, ali je ekipa dobro reagirala i gurnula nas na prag proljeća. Beljo trenutno na 13 golova i 1 asistencija, odlična statistika.
  • Jurki
    21.9k
    Veliki korak blize proljecu.
    Hnl is here. Jos jace to treba.
  • Crusades
    21.3k
    Screenshot-20260123-002628-You-Tube.jpg

Na koju foru je ovo zaleđe?
  • IceMan
    3.8k

Možda kasnije dodavanje za gol Kulenovića, to nisu prikazali u prijenosu.

Ovo definitivno nije.
  • blueslavonija
    19
    https://ibb.co/C3J2hRTY
    ne znam kak to stavit da se vidi ali izgleda kao zaleđe ipak

Snimka-zaslona-2026-01-23-072030.png
  • Davieboy86
    1.1k
    Nije niti dodavanje za Kuleta bilo zaledje…
  • striko
    2.9k
    Zašto se ne pokazuju linije?
  • Mr Anderson
    16.8k
    Nisam vidio snimku, ali bio sam gotovo u liniji s Topićem, odmah sam rekao da je zaleđe. Tak je izgledalo.
  • Krizy
    65.7k
    Pretrčani kilometri:
    Dinamo 112-110 Steaua

10.8 - Goda
    10.5 - Mišić
    10.1 - Galešić
    10.1 - McKenna
    10.0 - Domínguez
    9.7 - Beljo
    9.4 - Hoxha
    9.1 - Zajc
    7.8 - Ljubičić
    6.9 - Bakrar
    5.2 - Filipović
    4.3 - Stojković
    4.1 - Topić
    2.6 - Soldo
    0.7 - Varela
    0.6 - Kulenović
  • mali M
    9.4k
    Da baš se malo preveč drami. Pa ovo je Dinamo baš kakvog smo htjeli! I kad ne igramo dobro prosječne europske momčadi dobe porciju. To očekujemo i u HNL-u, možemo imati loš dan pa će Vukovar izgubiti samo 3:1, a Hajduk na suce, pogurance i inačenje odigrati nulu i bit ćemo nezadovoljni, ali gubiti od donjeg doma HNL-a je nedopustivo...
    Iskreno ja istraumatiziran Kovaballom protekle jeseni nisam očekivao, tj. bojao sam se očekivati nešto, tako da sam se ugodno iznenadio.
    Još jedna stvar, Beljo... Ja ne razumijem šta ljudi žele od jednog napadača? Lik je primio dosta lopti, pokušao neka proigravanja od kojih je pola prošlo pola ne, zabio dva gola, navlačio na sebe 2-3 obrambena.. što vi želite od napadača? Svaku tekmu 2-3 gola i 3 asistencije? 1 gol i 1 asistenciju? Daj mi molim vas pomognite što bi za vas bio dobar doprinos napadača. Lik je na pola sezone na 14 golova... Ako nastavi ovim tempom bit će na 30-ak... To vam nije dovoljno? Što točno želite? Prime Mesija i Ronalda sa 70 golova?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Lijepo je uvijek nakon europske pobjede, pogotovo uvjerljive :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.