• Mr Anderson
    16.7k
    Citajuci ove upise za vrijeme utakmice pojedincima bi rekao da dođu ponekad na utakmicu a ne da se prosipaju u komentarima ovdje ...CastAway1986

Zanimljivo kako su neki naglo nestali s foruma tokom drugog poluvremena.
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    O daaaaa...iznad svih očekivanja :strong:

Sergi kak da je bil pijan (mrvicu se iskupil s fotkom pod tribinom na kraju :wink: ), Ljubo "standardan", Beljo kidal živce u sto navrata...

Al dok na semaforu piše 4-1, brzo se sve te "sitnice" zaborave

Bilo je puno dobroga večeras...Miške, Gale, Miha, Topić, Beljo (ipak je isporučil dva komada :clap: )...pa i Bakrar, Kule, Stojke...

Budi se dodatni optimizam pred nastavak sezone

Daj mi samo pobjede...

Imam osjećaj da ću se grijati još cijeli dan i da mi neće biti dovoljnoMathiasovi Chageri

Niti u TOP 5 ledenih tekmi na Maxu...
    Zaprati me za više savjeta oko toplog outfita :lol:
  • sanjinlego
    4.1k
    Najviše pretrčali Goda, McKenna, Mišić, Sergi i Gale.
  • scooniepenn
    6.2k

Predraga Jurisica bi trebalo citati kad bi se odlucio pisati o skrivenim zagrebackim draguljima za vrhunski rostilj ili najboljem gemistu u gradu. Kad je rijec o nogometu treba zaobilaziti u sirokom luku.
  • Keyser Soze
    17.8k
    Bravo za ekipu, igra nije bila nešto, ali je ekipa dobro reagirala i gurnula nas na prag proljeća. Beljo trenutno na 13 golova i 1 asistencija, odlična statistika.
  • Jurki
    21.9k
    Veliki korak blize proljecu.
    Hnl is here. Jos jace to treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.