• Praskaton
    5.2k
    Soldo debelo potcjenjen igrač. Ok imao je ozbiljnu gresku ali stabilizirao cijelu vezuElDorado

Odličan trkački,brz,agresivan u obrani,dobar u skoku.Ne bi rekao da je podcijenjen al definitivno bi mi bio ispred Ljubicica,Villara.
    Kad treba odmorit Mišić i Bennacera idealan.Plus relativno mlad može mu samo rasti cijena
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    Početak i kraj perfektni, idemo u Dansku po prolaz!
    A prije toga... Osijek!

Bilo kad i bilo gdje!
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Ulaskom Solde i Stojkovića je i cijeli se momentum preokrenuo, te je postojala isključivo jedna ekipa na terenu od te promjene.

Ljubičić je nažalost toliko pao(ima i do Kovačevića, ali ponajviše do njega samog) da se zapitam "kako si ti frajeru bio prvotimac Kolna, imao prek 200 nastupa u BL i Zweiti". Horor igrač je postao.
  • cibona
    7.6k
    Je li se ikada prije dogodilo da su nam sve tri špice postigle pogodak u europskoj utakmici?

Čestitke dečkima i samo tako dalje, lijepo otvaranje sezone i veliki korak ka novom prezimljavanju u europi :cheer:
  • Dzoni
    3.6k

Oni su jedino opasnost ako nam oduzmu bodove radi izgreda na tribinama
  • Benito
    1.5k
    Bravo za pobjedu! Ne znam kak je bilo kod drugih koji su bili na tekmi ali u mojem dijelu tribine teška šizofrenija i mrtvo vrijeđanje svakog na terenu. Nije bilo idealno odigrano al dobra pobjeda i samopouzdanje za sve kaj nas dalje čeka
  • Zvone92
    119
    Realan rezultat i zaslužena pobjeda, razvalili smo rumunje uz 20ak minuta rupe u igri, svaka čast momcima i idemo potvrdit tko je gazda u Osijek!
  • Šteco
    1.4k
    FCSB gubi svako kolo od Rumunjskih Vukovara, a ako njih ne možemo dobiti sa igračima sa klupe, na Maksimiru, onda ga jebi.don

Kužim kad ovi TV trovači ovako nekaj kažu, jer su trovači po struci. Svi znamo da nisu vrh europskog nogometa, ali ne kužim poantu uopće ovakvih postova.

A ne znam, ponovit ću, neka neko javi Feyenoordu da ih je okrenula ekipa koja gubi od rumunjskih Vukovara.
  • don
    17.8k
    kad već izvlačiš postove, izvuci i one iznad na koje san odgovara.
  • Borovljanin
    447

Nas samo Ludogorets još matematički može izbaciti iz top 24, ne? Svi ostali imaju 6 bodova ili manje, pa i u slučaju njihove pobjede, a našeg poraza, ne mogu nas ni u teoriji skinut.
  • Zagreb1992
    3.1k

Ma priča gluposti ..Likovi su izguibili zadnje kolo i onda npr tuki Rapida koji je pri vrhu tablice ..A vrhunac je ovo da se totrebalo sa B ekipom dobiti
  • hb1
    317
    I u nebo s njim i u pakao...
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    riješeno da je nerješeno:wink: ma idemo to dobiti
  • Šteco
    1.4k
    kad već izvlačiš postove, izvuci i one iznad na koje san odgovara.don

Nisam čitao sve postove, tek sam ušao na temu poslije tekme i ne planiram čitati sve. Svakako, i dalje ne kužim poantu napisati to. Vidim da si napisao "nije omalovažavanje", ali sorry, meni samo tako zvuči. Jednostavno ne razumijem takve upise.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Kakva večer , neka je Beljo začepio usta hejterima. Svaka čast momčadi , lijepo je vidjeti da i igrači sa klupe donesu razliku na terenu kad smo malo pali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.