• petkove škarice
    183
    Saznao sam preko nekog kome netko blizak radi u skladistu.
    Inventura je izlika da, ali imajte ovo na umu. Zadnji paket je poslan 22.12. i to je bila hrpa paketa za koje se garantiralo da ce bit isporuceni za Bozic kako je i bilo.

Nakon toga se pripremalo skladiste za inventuru do malo iza nove godine, takoder imajte na umu da su bili praznici izmedu i nije se radilo svaki dan. Jos je skladiste jedino koje nije islo na kolektivni kao ostatak kluba.

Inventura je trajala 2 tjedna i sad se nastavlja sa slanjem narudzbi. Fali samo bolja komunikacija kluba prema van ili bolja obavijest na webshopu kako bi ljudi znali sto se dogada.
  • Kumerle
    2.2k
    Naručio 17.12. pa ništa.
    Previše je to, nema izlike da se toliko čeka.
  • prefontaine
    6.1k

Pa valjda netko u klubu zna da se krajem godine više naručuje. Ono žišku buraz, sveti Nikola, Božić, Nova godina...

Nije da je ovo prva godina poslije Krista pa da su svi odjednom iznenađeni što krajem godine, odjednom i naglo, bez ikakve najave, naraste potražnja za određenim proizvodima.
  • JMastermind
    1.3k
    stari moj kakva crna dvotjedna inventura? Firma mi ima višemilijunski lager sa cca 25 tisuca artikala, inventura traje 2 dana.
  • petkove škarice
    183
    ja se skroz slazem al to su pitanja za neke druge ljude u klubu

i svaki proizvod se broji rucno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.