• Goncalo Santos
    3.1k
    dobro to javljanje mi je tu najmanje bitan dio price. Hocu reci da mi je tesko povjerovati da on ima veliku zelju ostati ovdje. Sigurno se moze jos bolje naplatiti u turskoj i arabiji, a i njemu kao velikom vjerniku bi se tamo vise svidjela kultura.
  • Droljo
    24.3k
    Možda još jednu posudbu dogovorimo za neki sitan novac pa ostane beni i sljedeću sezonu. Nikad ne znaš kakve sve kombinacije postoje u nogometu...
  • flajšmašina
    82
    Klub treba zatvoriti mogucnost komentara na svim drustvenim mrezama i kao razlog komunicirati doslovno: "Ne trebaju nam komentari facebook debila."
  • Jos-Optimus
    9k
    nevezano uz Bennacera, ali mislim da podcjenjuješ Zagreb kao grad. Mislim da je strancima Zagreb top. Veliki grad, ali miran, totalna suprotnost drugim velikim gradovima u Europi. Imaju nekakav mir, nitko ih ne maltretira, a igraju velike, važne tekme pred super navijačima. Žene, s druge strane, imaju sve što ih može zanimati, a i djeci možeš sve omogućiti.
  • Mr Anderson
    16.7k
    Klub treba zatvoriti mogucnost komentara na svim drustvenim mrezama i kao razlog komunicirati doslovno: "Ne trebaju nam komentari facebook debila."flajšmašina

Onda će svi ti doći na Zonu. Neka debila na FB.
  • Jos-Optimus
    9k
    Zona se drastično promijenila. Prevladava negativa, skupljanje srčeka kretenskim uvredama i šalama na račun Dinamovih igrača i osoblja, normalna rasprava se pomalo gubi. Prije je problem bio Banana, sad ih ima 30.
  • ElDorado
    9.1k
    slažem se s tobom. Ljudi se počinju ponašati kao na FB, skrivajući se iza nicka dopuštaju si da prelaze granice neke normalne komunikacije. Ja se osobno uvijek vodim načelom da nikad neću nekome napisati nešto što mu ne bi rekao u lice.
    Druga dimenzija je odnos prema klubu i klupskim odlukama. Uvijek ću podržati neku odluku sve dok nas stvarnost ne demantira. Previse ljudi tu glumata Nostradamusa predvidjajuci sve i svasta. Ili se lovi na neku beznačajnu lažnu info pa se o njoj raspravlja do beskonačnosti.
    I naravno nedostaje puno konstruktivnosti, tolerancije za drugačije mišljenje i podrške za klupske odluke.
  • NKDZ86
    7.2k
    rađe bi da razvijamo naše darovite igrače iz škole uz par kvalitetnih stranca, nego da ganjamo 1. mjesto u hnlu pod svaku cijenu uz 50% stranca u 1. momčadi.

šta znači osvojit hnl uz takav budjet, ko da je to neki uspjeh, jad i bijeda realno od lige (kad pogledaš suđenje, školovanje naših momčadi u eu, iznimka tu i tamo)...

edit: @Efes Pilsen @Fatos Beqiraj prvo, skroz ste fulali poantu.
    drugo, to je moje mišljenje, ne tražim komentar niti pitanja.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    hahahaha rezultat je trend, nasa dica su vjecna.
    Je li ti draze da ti Bara i Zahora vode klub?
  • Fatos Beqiraj
    959
    vidis ja bi suprotno, za dominantan dinamo, i u europi da ima uspjehe, radje bi da su svi 30 plus stranci, nego da guramo neke mlade jer eto mladi su
  • Crni86
    19.2k
    Dinamovi navijaci postaju jako toksicni. Sve pocinje lagano licit na politiku… dijelimo se na bobane i mamicevce, prave i ne prave navijace.

Sve pocinje licit na politicku scenu u hrvatskoj. Partizani, ustase, crveni, bijeli. Nesto kritiziras - ti nisi pravi hrvat, pravi hrvati ne kritiziraju. Pa je tako i kod nas krenulo prozivanje - ti nisi veliki dinamovac ili sve neki veliki dinamovci ali. Konstantno neko predbacivanje i to pazite na dinamovom forumu - da nisi dinamovac… i onda mi kao klub radimo na povecanju clanova… dojma sam da neki to i ne zele jer kak ce oni dijelit klub sa nekim markom koji se prije godinu dana zaljubio u dinamo… kak ce oni slusat tog marka? Pa kak taj marko moze imat jednak glas kao i oni?

Svi se neki k busaju u prsa kakvi su oni veliki i pravi dinamovci, dajuci drugima do znanja da oni nisu.

Jedni su zauzeli stav da sve sta boban napravi je lose i kriminalno, drugi brane apsolutno svaku odluku koju klub napravi. Kao da imamo vodecu stranku i opoziciju… A ono dinamo - tko zna gdje je u toj prici, kao i narod u politici.

Gadi mi se to sve skupa polagano… Dijelimo se medu sobom i zanemarujemo onu kljucnu stvar koja nas je spojila ovdje - dinamo. Vjerujem da ima trollera i ljudi koji zajebavaju, ali sam uvjeren da 98% ljudi ovdje pise jer zeli dobro svojem klubu. I volio bi da se to k koliki je netko dinamovac ili nije pocne vise kaznjavat jer na dinamovom forumu su valjda svi dinamovci? Na kraju krajeva tko ste vi da cete bilo kome drugome koga osobno ne poznate i ne znate njegovu pricu i di je i sta radi, govorit koliki je on dinamovac?
  • Mr Anderson
    16.7k
    Pa ne mogu svi isti. Normalno da su veći Dinamovci oni koji idu često na utakmice, članovi su, kupe svake sezone neki proizvod kluba, daju podršku i šire pozitivu onda kad i nije sve super od onih koji samo seru po forumima i društvenim mrežama i ništa im ne paše.
  • Crni86
    19.2k
    sve pet, al kak ti znas ko je tebi s druge strane da ces ti njemu govorit koliki je on dinamovac? Na temelju toga sta pise?

A mozda upravo taj kaj pise je vidio maksimir tri i pol puta u zivotu…

Mislim ak cemo se pocetak tak dijelit , nece dobro zavrsit. A mozda i najbolje da se onda zatvori clanstvo s danasnjim danom jer koja je poanta nocih clanova? Novih navijaca? Tko ce htjet ostat u takvom drustvu? Tko ce se htjet pridruzit takvom drustvu? Sori, ali to sve postaje vec jako jako toksicno.

Jos bi se mogo slozit sa tobom da se pise pod javnim imenima, pa onda zapravo mozes i znat kolko je tko stvarno i dao za dinamo pa onda te rijeci i drze nekakav smisao, ali ovako svaka susa moze pisat i prozivat kakav je netko dinamovac
  • Droljo
    24.3k

Ispada da je lakše bilo dok smo imali zajedničkog neprijatelja koji je pobjegao iz zemlje.
  • Crni86
    19.2k
    Sve vise se rasprave spustaju na osobnu razinu i prozivanja nego na prave rasprave. Kvaliteta upisa i teme zbog toga pate, gledamo i citamo prepucavanja i prozivanja… umjesto argumente i razumnu raspravu…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet