• mali M
    9.4k
    da, jer toj djeci puno znači i smeta što je Boban predsjednik, a ne što su praktički glavini igrači...
    Ljudi ne shvaćaju da će čistka kad tad otići na svim razinama i podrazinama.. simptomatično su najuvređenije frajle u ovom restrukturiranju razni agentići i pijavice koje su se nakačile na Dinamo...
    Samo neka, budi Pavići i slični dali otkaze tim agentima kad vide kakve jegulje im vode karijere
  • Kia pride
    136

hahahah, ograđujem se od svega, kao što sam i napisao, ne znam.
  • Kia pride
    136

ja se slažem, samo pišem, čiste se igrači sa sumnjivim zaleđem.
  • NORTE
    21.9k
    Dobra odluka obitelji Jakirović i na kraju dobar posao dinama.
    Leon otišao u veliki sustav na veliku plaću, a dinamo zaradio 2.5+ milijuna za klinca koji nije ni igrao, niti bi zaigrao u dogledno vrijeme.
  • modri-kibic
    1.2k
    Meni ne smeta kaj je mali Jakir otišao. Ako ti glavom nisi 100% fokusiran na Dinamo, a imaš ponudu odi i nemoj mučiti ni sebe ni klub. Mene samo čudi izbor kluba i to kaj misli da će tamo uskoro igrati u prvoj momčadi. Ima puno primjera di su i veći talenti od njega propali zbog ne realnosti i prodavanja bajki od raznih menadžera. Većina njih ide putem Halilovića i Ćorića, a sve manje putem Olma i Gvardiola. Upravo su ti Olmo i Gvardiol ponudili provjereni "recept" do najvećih klubova svijeta (nema većeg kluba od Dinama) i miljunskih transfera, ali idem ja putem Ćorića.

A ovo kukanje Jakira kod Miletićke je na razini kada se tata buni u školi zbog ocjena svojeg djeteta. Razumijem da želiš najbolje za svoje dijete, ali bojim se da ovo nije najbolje. Sretno im bilo.
  • K3p
    409

Proziran si...
  • Kia pride
    136
    meni je baš krivo da je Jakir otišao. Tu mi se sve čini krivo odrađeno I od malog i od starog i od kluba i od svih. Ovi su nestrpljivi, klub je inertan i vjerojatno ništa vjerojatno ni u budućnosti ne bi napravili, ono teško sranje. 2,5m je drek.
  • Crni86
    19.2k
    Nemrem vjerovat ovoliko zazivanje propada karijere decka od 18 godina.

Leonu sretno dalje, neka uspije i probije se, pa nam se putevi mozda nekad u buducnosti opet spoje. Ocito sad nije bilo sudeno i to je to. Imamo Zebu i iskreno meni se uvijek Zeba malo vise svidao zbog nacina igre (vise stoper po mom smeku - ratnik) nego jakir.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ovi su nestrpljivi, klub je inertan i vjerojatno ništa vjerojatno ni u budućnosti ne bi napravili, ono teško sranje.Kia pride

Jeli to isto insajderska informacija da je klub po pitanju Jakira jr. bio inertan i da ništa nije napravio?
  • badjibadara
    8.6k
    Mali Jakir će vjerojatno trasom koju su ponudili Mlačiću. Primavera/U23 - Lugano - pa za godinu i pol vidjeti kakav je nastavak piano di sviluppa (možda i do Belupa).

Dobar je i mogao bi isplivati, sve je u glavi, mada je konkurencija strašna.

Logičniji put bi bio trening sa prvom ekipom Dinama, igranje za juniore, B ekipa iduće polusezone, sezone te kao relativno formiran igrač u prvu ekipu.

No tu logika prestaje, a počinje sempre forza inter...
  • Dinamovo proljeće
    38
    Zgadili su mi se pomalo Jakirovići. Posebno kad sam jutros vidio instagram story Sergeja, prenosi objavu uz komentar sempre forza Inter, a potpis još nije pao?! Pa daj pričekaj da potpiše i obuče dres. Dinamo su glorificirali do nedavno, a sad kao da bježi iz zadnje rupe.
    Da su gladni, a daleko je od toga, ne bih do kraja podržavao ovakav odlazak. Instant sazrijevanje i preskakanje razvojnih faza malo kome donese koristi.
  • IvanS
    466
    Činjenica je da mi tu na forumu ne znamo kako sadašnja uprava gleda na menadžere i predstavnike igrača.
    Pogotovo na ove "problematične"...
    Ako je situacija da se klub više ne da zaj...ti od strane bilo koga, onda pozdravljam svaku dosadašnju odluku.

Dio oko plana, tko tu može biti siguran što je kome obećano i uostalom zašto bi ikome išta bilo obećano??? Samo trening i zalaganje.
    E sad, ako je netko marljiv i vrijedno radi a naš trener ga ni tada ne vidi u sastavu i ne daje minute, što u tom trenutku?

Što se tiče Jakira jr., razlika u odnosu na ovo kod nas je da vjerojatno neće ni u Interu igrati za prvu ekipu još ohoho vremena, ali sigurno će te minute čekati na većoj plaći.
    Hoće li ići po posudbama po niželigaškim klubovima u Italiji? Vjerojatno hoće. Ali? Za veću lovu.
    Kada bi kod nas zaigrao? Pored Domingueza, Scotta, Galešića, Tea?, Torrentea? Nema šanse, pogotovo što nam konkurencija puše za vratom.

I sad kad uzmemo u obzir ekipu što brine o njegovoj karijeri, konkurenciju trenutno u Dinamu i sl. nije teško zaključiti zašto odlazi.
    Uostalom, ako je ovdje generalni zaključak da nam niti ne treba, onda 2,5 mil € za nekoga tko nema jednu cijelu utakmicu i nije loše.

Klub je zaradio, poruka je poslana ekipi sa sumnjivim menadžerima da se neće pristajati na kuknjavu i ucjene, idemo dalje s kadrom kojeg imamo i u kojeg se vjeruje i win win situacija.
  • mali M
    9.4k
    Nemrem vjerovat ovoliko zazivanje propada karijere decka od 18 godina.Crni86

krivo interpretiraš.. baš puno ekipe (kao i ja) smatra da je ovo PROVJERENO loš put generacijma i generacijama prije njega i da postoji užasno velika šansa da će ga preskakanje stepenica koštati neke respektabilnije karijere.. Nemora biti, ali postoji vrlo velika mogućnost..
    Zapravo jako malo ekipe ovdje sam vidio da mu želi propast
  • Crni86
    19.2k
    ima i takvih komentara al ima i onih koji se doslovce nasladuju sa tim.
    Al to su isti ti koji grcevito brane svaku odluku kluba, tak da kaj drugo ocekivat.

Ne mislim tu na ove koji su samo iskazali normalno misljenje (s kojim se slazem al opet bi vise zelio da mali uspije).
  • DiddyGuela
    5.3k
    Zlatan Ibrahimovic je jucer objasnio kako funkcioniraju stvari između agenta,igraca i kluba na najvisem nivou. Agent radi u korist igraca a ne kluba. Vrlo jednostavno.

A sto se tice neposlusnih agenata... na slican nacin se i Mamic rjesavao neposlusnih agenata pa je na kraju zavrsio s time da igraju igraci samo povezani sa njegovom agencijom ili agencijama njegovih blizih prijatelja/suradnika. Vrlo sklizak teren, ako cemo se ovakvi nikakvi jos navlacit i ulazit u nekakve sukobe sa "neposlusnim" agentima... ne pise nam se dobro.

Izgleda ce Capellas uskoro morat dovest kamion kadeta i juniora iz Španjolske, siguran sam da sa njima dolaze i poslusni agenti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.