• Praskaton
    5.1k
    Ajmo onda ko u dobra stara vremena.
    Utrpaj djecji vrtic u prvu momcad, sezonu igraju, prodaj - repeat.
    Ko Loksa

Naslov prvaka.. ma jebes to, koji ce nam to kurac.
    Problem je u tome kaj bi danas svi sve i to po mogucnosti odmah.
    Jurki

Složit cu se da današnji klinci imaju manje strpljenja.Al koji je naš odgovor na to? Puštanje Pavica,Jakira,Belinha.Jel to put? Ja ne želim uvrijeđenu frajlicu na čelu koja će reći idite ne zanimate me.Pa makar to bio Zvone.Ovo nije dobro.

Redali su se hvalospjevi (s pravom) kako je nagovorio Scotta i Bennacera.E pa hoću da vođa Dinama isto tako posveti vremena i nađe načina da najtalentiraniji Hrvatski klinci ostanu.
    To je jedno.

Drugo je da je Jozo Šimunović 2015 godine otišao za 7,5mil ako se ne varam.
    Prije 11 godina.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Kako mi svoje zovemo... plavi golubovi, plavi golupcici?
  • Jos-Optimus
    9k
    iskreno, ovo nagađam i možda (vjerovatno) nije korektno od mene, ali sam se nanervirao i u pravu si.

I dalje stojim kod izrečenog, ali nemam dokaza :)
  • Mr Anderson
    16.6k
    Meni samo nije jasno ako je problem minutaža što Jakirovići misle, koliko će igrati u Interu? Kakvu su mu strategiju razvoja mogli ponuditi, a da je bolja od naše?
    Nije ugodno kad klinci odlaze, ali vrlo je moguće da struka u klubu ima mišljenje kako on ipak nije tako veliki talent da bi se trebali dati zajebavati i ucjenjivati. Jasno je da mu ne možemo garantirati neku veliku minutažu na proljeće, ako oni traže nešto više onda je možda najbolje ovako.
  • Jaki991
    593
    Da se decku dalo koje poluvrijeme protiv napacene gorice i takvih ekipa vjerujem da nebi doslo do ovog... steta da smo od prvog kola u flight or fight modu pa ne mozemo ic na takve " rizike "
  • hb1
    315
    Pa koja je uopće naša strategija u vezi njega pa da njihova moze bit gora, ocito nisu imali nikakvu.
  • Jurki
    21.9k
    mozes se ti jebat kad neko napuni glavu toj balavoj klinčadiji.
    Uvjere ga da je zvijezda i on misli da ce mu u klubu ispred njega prostrijeti crveni tepih i jos svi zaposlenici kluba popusiti kurac jer je on ovdje.
    Zato i je najvise igraca propalo u toj dobi, misle da su zvijezde, nebi on na posudbu u npr Varazdin.

Dokazi se prvo u drugoj ligi, u maticnom klubu i tada biras kam hoces ici.. ovak za 3-4 godine ide on u Kurilovec, ak ga budu htjeli.

brza zarada. Inter ima u seniorima, u23 momcadi i juniorima jedno 16 stopera sve skupa.. nemaju oni plana za razvoj.. daju sicu za igraca.. ak je super, ak nije.. evo ti dečec papiri i putuj otkud si i dosel.
    Nece se u Interu ni okrenuti za tih 2,5 mil eura.
  • FelceAzzurro
    1.3k
    Još da utopimo Mikića pa da neslušamo više kmeket novinara i menadžera.
  • krvaveoči
    33
    Inter je na ljeto nudio nešto i odbili smo i rečeno je da će igrat i da će bit taj famozni projekt kluba.
    Sjebali smo i jbg.
    Tužna priča
  • krvaveoči
    33
    bez brige već slj stoje u redu.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Pa koja je uopće naša strategija u vezi njega pa da njihova moze bit gora, ocito nisu imali nikakvu.hb1

Ti kao znaš da nisu imali nikakvu? Nuđeno mu je i da dalje trenira sa seniorima, zaigra tu i tamo, a na jesen se razvija kroz B ekipu, nuđena mu je posudba, ništa mu ne paše. Što misliš da mu je Inter ponudio? Neće prismrditi A ekipi još 2-3 godine, a možda nikada.
  • Pacho
    13k

I s tim klincima su na bod iza nas dok nas vrhunski strateg ne uspjeva pronaci par minuta za Jakira.

Kao da su klinci diljem planete znatno drugaciji pa imas pregrst klubova koji znaju kako to sve skupa hendlati.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Koliko mladih igraca je kroz proslost otislo iz Dinama, nisu im se davali profesionalni ugovori, drzalo ih se na stipendijskim do kraja itd. Danas svaka susa ima iza sebe menadzercica koji si za 100 eura slozi clanak na portalu + popularno je srat po novoj garnituri, kad je trebalo bit novinar iz prvih redova se slusalo monologe.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    mozes se ti jebat kad neko napuni glavu toj balavoj klinčadiji.Jurki

A kaj su samo hrvatska klinčadija takva? Pa i u Barceloni ili Nordsjallendu imaju istu takvu klinčadiju (vjerojatno jos puno gore) s kojom treba izać na kraj. Neki novi klinac će ti za pola godine doć s menadžerom, tatom i tom spikom i opet se moraš dogovorit s njim.
  • Praskaton
    5.1k

Je al to smo govorili i za Mikića jedno vrijeme pa za Belinha.Evo sad i za Jakira.Tko je sljedeći?
    Jesmo li mi jedini ispravni kad svi žele otići od nas.

Mene ne zanima šta mu je Inter obećao i šta mali misli.Mene zanima koji je naš odgovor na sve ove situacije.Vidim ga i za sad mi se ne sviđa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.