• Navijač Dinama
    11.4k
    O balkanjerosu ne treba ni pricat, najvece postignuce mu je prijateljstvo i dogovaranje VIP stolova nogometašima.Str1nger Bell

Maloprije mi je izletio reels objavljen od prije dva dana(pretpostavljam isječak iz tog intervjua) di budala glupava govori o nekakvoj zatvorenosti kluba prema navijačima i gdje se apsolutno ništa ne zna, i onda izvali "tako nije bilo ni u vrijeme zdravka mamića".

Debil očito ne zna, da prije za dobit informacije za karte i kad ih možeš kupit je kao da ideš saznat glavne tajne u Pentagonu, o zabranama basa i nabada toliko da je očito zaboravio na crne liste.

Ili recimo stvar sa kojom sa se ja susreo dva put 2018e(vjerujem da nisam jedini): žicanje roditelja,prvenstveno tate da mi piše punomoć(jer je bio onaj zakon i tretiranje strogoće i režima tadašnje Dinamove uprave nad maloljetnicima) da mogu ić u Zagreb na utakmicu.

Majku mu j... bolje da se zove " Dijagnoza bez cenzure", a da ga treba cenzurirat, sigurno da treba, jer samo gadi javni prostor, a boomeri puše debilove "urbi et orbic..

A Balaban je definicija propalog nogometaša, ni malo simpatičan kao i onaj Romano Obilinović i slični klošari i narkomani koji su kao znali igrat i šutat loptu.
  • modri-kibic
    1.2k

Opcija blok je iz raja izašla. Puno je ljepši život kada kod određenih "ljudi" stisneš blok.
  • Laugreano
    5.1k
    Ne znam zasto sam ovo isao gledat, ali da li je realno ovo sta ovi pričaju? Boleština malo teža.

• Fatos Beqiraj
    959
    Ovaj balkan deda prosipa pamet, a bas nikakve veze nema s nogometom. Okej da neko komentira, al glumit tu nekog znalca, ni ti radi u sportu ni je bio igrac ni ti ista.
  • Chess96
    274
    Ljetos kad je dobio dva dresa i purger kolekciju bio je najveći Bobanov zagovornik. Očito ova nova lifestyle kolekcija nije našla put do Dede pa je pooštrio retoriku. Više od njega me brine hrpa njegovih "fanova" u komentarima na fb i yt.
  • Orc123
    14.6k
    koji panjevi...
  • Fatos Beqiraj
    959
    Mudri mu dosa u live, i sad mudri treba igrat jer eto bio u njega na kanalu
  • Orc123
    14.6k
    dobri su privatno odavno....ma ne, opce nije subjektivno.

Mudri se po rijecima nasih ljudi koji su gledali tekmu nije iskazao ni na ovoj prijateljskoj. Bio jedan od najlosijih na terenu ali to je standardno vec kod njega. Nadam se da ce otici do kraja prijelaznog roka jer evo po rijecima njegovog menadzera ima on jos dosta ponuda, ne samo Slovana. To se i vidi sad iz prilozenog, sve se trgaju za njega.
  • ElDorado
    9.1k
    Ja samo znam da ne bi volio da mi budemo na razini klubova koji se eto "trgaju" oko Mudrog. To dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.
  • NVKOD
    9.3k
    Sve te razne balkan dede i ostale podcastere treba izbjegavati u širokom luku. Pogotovo togu dedu, pa on živi od klikova i reakcija. Bubne jednu stvar, stavi najretardiraniji mogući naslov i thumbnail čime dobiva na engagementu, odnosno njegove se objave gledaju, dijele, komentiraju. Ljudi se upecaju na njegove udice i onda pizde kad kaže nešto glupo. Još ako ubaci koju reklamicu u video, skupi se lijepa svota.

Za takve likove postoji samo jedno rješenje: ignoriranje.
    Tri osnovne stvari:
    1. ne gledajte
    2. ne komentirajte
    3. ne dijelite

Kad neće više skupljati toliko pogleda na svojim videima, past će i on i drugi podcasteri u zaborav. Rađe usmjerite energiju na podcast Zone i širenje dinamovštine. Doslovno, ne bih ni znao da taj lik postoji da ga se konstantno ne spominje ovdje. Jedan komentira ovdje, drugi želi čuti što je rekao i klikne na video, deda dobije klik, a i posljedično lovu. Na kraju se on smije s parama, a ostali pizde.

Uostalom, zašto je taj lik relevantan za ikakvo mišljenje? Koje su njegove kompetencije?
  • Sajla
    16.8k
    nekad su se karikature objavljivale pored križaljki u dnevnim novinama, a danas karikature imaju kanale na YT iako više spadaju u kanale pored puta.
  • Plava stijena
    705
    Lik je seljačina i najveći uspjeh mu je kaj je frend Balabana, a na relevantnosti su mu dali ljudi iz kluba nažalost dajući mu akreditaciju za tekmu hnl-a gdje je paradirao po tartan stazi, zatim su mu dali da prenosi utakmicu sa zapada i još su mu poklonili nove dresove. Očito im nije bitna distinkcija između afirmativnog i negativnog sadržaja tih influencera pa se vode samo reachom koji imaju.
  • Crni86
    19.2k
    covjek je sam jednom reko da mu negativni komentari donose vise pregleda…pa vam je onda sve jasno.

Kak kolega veli, izbjegavat u sirokom luku, bez djeljenja i icega. Sam im dizete preglede bezveze
  • Dudu
    2.8k
    Dok sam se bavio drustvenim mrezama, imao sam 2 lazna profila, pa bih sam sebe hejtao cisto da se zakuha situacija, donijelo mi dosta dobroga :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Sve te razne balkan dede i ostale podcastere treba izbjegavati u širokom luku. Pogotovo togu dedu, pa on živi od klikova i reakcija. Bubne jednu stvar, stavi najretardiraniji mogući naslov i thumbnail čime dobiva na engagementu, odnosno njegove se objave gledaju, dijele, komentiraju. Ljudi se upecaju na njegove udice i onda pizde kad kaže nešto glupo.NVKOD

Nisam dugo bacio oko na ovu temu i saznao sam da je Pecci promijenio svoje “umjetničko” ime iz Balkan Deda u Deda bez cenzure, što je baš teško susramlje kad pogledam koliko godina ima, ali ajde, barem je naš bullying urodio plodom.

No to nije ono što sam htio reći, ono što sam htio reći jest da je sve što trebaš znati o čovjeku to da svoje mišljenje o nogometu, igračima, klubu i igri formira na temelju pogledanog videa na youtubeu od čovjeka kojem je najveća referenca bila ta što je kao vlasnik noćnih klubova dolazio u kontakt s nogometašima.

Čim čujem da netko spominje youtubere, podcastere i ono što su rekli kako bi mi dokazao nekakvu tezu, automatski završavam raspravu bilo kakve vrste. Tako da ti isti koji se pale na njegove objave, gledaju ih, komentiraju ili ne daj Bože formiraju svoje mišljenje na temelju njegovih teza su ljudi kojima se treba dekretom oduzeti poslovna i pravna sposobnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.