• Navijač Dinama
    11.3k
    O balkanjerosu ne treba ni pricat, najvece postignuce mu je prijateljstvo i dogovaranje VIP stolova nogometašima.Str1nger Bell

Maloprije mi je izletio reels objavljen od prije dva dana(pretpostavljam isječak iz tog intervjua) di budala glupava govori o nekakvoj zatvorenosti kluba prema navijačima i gdje se apsolutno ništa ne zna, i onda izvali "tako nije bilo ni u vrijeme zdravka mamića".

Debil očito ne zna, da prije za dobit informacije za karte i kad ih možeš kupit je kao da ideš saznat glavne tajne u Pentagonu, o zabranama basa i nabada toliko da je očito zaboravio na crne liste.

Ili recimo stvar sa kojom sa se ja susreo dva put 2018e(vjerujem da nisam jedini): žicanje roditelja,prvenstveno tate da mi piše punomoć(jer je bio onaj zakon i tretiranje strogoće i režima tadašnje Dinamove uprave nad maloljetnicima) da mogu ić u Zagreb na utakmicu.

Majku mu j... bolje da se zove " Dijagnoza bez cenzure", a da ga treba cenzurirat, sigurno da treba, jer samo gadi javni prostor, a boomeri puše debilove "urbi et orbic..

A Balaban je definicija propalog nogometaša, ni malo simpatičan kao i onaj Romano Obilinović i slični klošari i narkomani koji su kao znali igrat i šutat loptu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.