• Laugreano
    4.9k
    Taj lik je frend od Mudrazije, pa prosipa propagandu kako ovaj treba igrat. Mudrazija nema kvalitetu za dinamo i neka ide di hoce. Dinamovci smi I svi mi, pa ne igramo.
    Dovođenje Mudrazije je bio cisti populisticki potez MM kad je vidio da su svi protiv njega.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Deda je premazan lik, ali nebitno sad on, ispada da na prste jedne ruke su ovi kaj su nekima po volji. Ne valja Deda, ne valja Denis, 8/24, Ničota, Olivari, Lesički, ona 2 novinara na Hrtu od neki dan, facebook komentari, onaj insider na Instagramu, na Ljubu se krenulo isto...kaj baš nitko ne valja i svi su tu da destabiliziraju klub? Razumijem argumente za puno tu nabrojanih da ne ponavljamo, ali baš nitko ne valja i svi su plaćenici i zlobnici? Postoji li opcija da NEKI možda kritiziraju iz dobre namjere? Pitam..
  • rioda
    12.7k
    Dovođenje Mudrazije je bio cisti populisticki potez MM kad je vidio da su svi protiv njega.Laugreano

Mudražiju nije doveo Marić
  • Zagreb1992
    3k

Mudri je doveden da bude igrač rotacije , a ne igrač oko kojeg ćeš graditi ekipu ..realno za 25 30 minuta po tekmi je itekako iskoristiv
  • Laugreano
    4.9k
    @Tvrdica McTvrdi Kritika sama po sebi nije problem i nitko razuman ne tvrdi da se ne smije kritizirati.. Problem je kad se kritika počne temeljiti na poluistinama, krivim pretpostavkama ili potpuno uvrnutim činjenicama.
  • Orc123
    14.4k
    iz koje dobre namjere....kojim cinjenicama je baratao. Mudri u prvih 11? Umjesto koga? Di je objektivnost u komentiranju?

Ne, ima normalnih novinara ali ih nabrojis na prste jedne ruke! I da, takvi ko balknjeros, balaban, denis, medo, lesicki, kruselj i slicni zele dobro dinamu samo kad bi sve bilo po njihovom i kad bi im se dodvoravalo, kad bi im se pustale info i davale povlastice. . . Jer tako su nauceni u proslom sustavu. Sad vise nije tako pa svoje frustracije lijece na Dinamu.

Kako je lik fino govorio o Dinamu kad mu je na ljeto dinamo dao akreditaciju za utakmice prijateljske, pa mu poslali nove dresove itd....
    Kasnije se retorika mijenjala.
    Svaka cast i nasoj PR sluzbi, ja bi mu dao odmah otkaz tko je odlucio da su se takvim likovima slali dresovi besplatno koji se sprdavaju i seru po klubu, a ti i ja nek placamo 100+ eura!
  • rioda
    12.7k
    Ne valja Deda, ne valja Denis, 8/24Tvrdica McTvrdi

Ovo troje ne zaslužuje ni komentar

NičotaTvrdica McTvrdi

On je relativno ok, na dnevnoj bazi izvještava o klubu, većinom realno, ali nema baš neke insajd informacije, a samo ponekad neopravdano serucka

OlivariTvrdica McTvrdi

Nešto slično kao Ničota, dojam je da povremeno ipak ima neke informacije, više nego Ničota

LesičkiTvrdica McTvrdi

On zaslužuje komentar, ali da je smrad. Oglašava se samo da bi popljuvao klub ili određene ljude u njemu, a sve iz nekih svojih interesa

ona 2 novinara na Hrtu od neki danTvrdica McTvrdi

Ćevapi s ajvarom, mislim da tu dalje ne treba

facebook komentariTvrdica McTvrdi

Dno dna

onaj insider na InstagramuTvrdica McTvrdi

Nisam siguran koji

na Ljubu se krenulo istoTvrdica McTvrdi

Koliko sam ja vidio, dobio je samo pohvale nedavno za onaj istup oko suđenja na derbiju, kritizira ga se više zbog okoline u kojoj se nalazi

Uz navedene, tu su Tironi, Ledinski, Vice, Dragobratović, Mati... koji su manje-više svima dobri
  • Tvrdica McTvrdi
    4k

Slažem se

Dobro rasčlanjeno more or less.
  • modri-kibic
    1.1k
    I to govori Boško Balaban kojeg kad googlaš izađu ti prvo članci da nije placao alimentaciju,da mu je propala firma i da je pokosio dostavljača autom.

O balkanjerosu ne treba ni pricat, najvece postignuce mu je prijateljstvo i dogovaranje VIP stolova nogometašima.
    Str1nger Bell

I zato se kaže:

Nije važno što se govori, već tko govori.

Šupci obični.
  • Smotanihaker
    1k
    Meni je samo smiješno kako pojedinci brane tu novinare i likove koji će reći sve za klik više. Samo otvorite portale, novine i te podcastere i vidiš da se o Dinamu ništa pozitivno ne piše i priča. Dok naprimjer o Hajdugu se samo pozitivno priča. Ispada da mi propadamo kao klub a Hajdug je najjači klub u svemiru i sve ono što oni rade je najbolje.
    Napokon smo se izborili za demokraciju i Boban napokon došao na čelo kluba i šta se dešava? Odjednom u klubu ništa ne valja, svi seru protiv Bobana, čak mi je i ovaj forum postalo teško čitati od tih svi dobronamjernih kritika koje imaju sličnu retoriku kao braća i policajac.
  • Doktor Kunić
    5.9k
    odvratan lik. Pljunuo bi ga na ulici. Zna mi izletit oni njegovi odvratni, bolesni, jazavski krikovi na golove Dinama i kakti veselje, a na svakom ćošku pljuje i sere po upravi. Govno šugavo, pratiš i ovdje sigurno, čitaj smeće jedno
  • hb1
    304
    Meni su broj jedan svega 8/24, oni su roman struje svijesti a ne podcast. U jednom trenutku ti vise ne znas oce li ti ljudi se smijat ili plakat.
  • hb1
    304
    Ta propaganda savrsenog Hajduka je bila strašno jaka one sezone kad smo okrenuli s Jakirom, tad se sjecam da nas se pljuvalo gdje god se stiglo dok su oni bili u usponu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.