• scooniepenn
    6.2k

To je nagadjanje, kao i famozna obecana minutaza. Nitko od nas nema nikakvu potvrdu tih navoda.
  • blue heart 72
    3.1k
    ako mene pitaš, ako već nema interesa od drugih klubova, sigurno ga ne bi dao GRATIS Riječanima. Ako nama ne treba, može i dalje igrati negdje na posudbi. Miško od mene ne bi dobio ni Perića gratis
  • Crni86
    19.2k
    a zamisli da se u rijeci fino razvije, ipak kroz tu rijeku ce vjerojatno igrat nesto europe i sasvim solidna sredina za razvoj i nakon toga mi lagano pokucamo damo milju eura i zahvalimo se nasoj filjali kaj nam je za milju eura razvila igraca u par godina.

To ce bit vece ruganje miskovicu i rijecanima nego da uopce ne poslujemo sa njima. I jos cemo moc rijecane prcat da su nam filjala…
  • blue heart 72
    3.1k
    bez obzira. Ne bi im ga dao gratis. Ako ga nisu spremni platiti bar 500'000 ništa od toga, dosta je nas Miško guzio
  • Crni86
    19.2k
    ovim potezom mi guzimo miska, a ne misko nas. Treba gledat siru sliku.

S dobro dogovorenom otkupnom imas ogromnu fleksibilnost. Pa mozda i vratis malog i jos zaradis na njemu 2,3 milijuna isti prijelazni rok
  • rokikaciga
    9.4k
    Ja ti kazem da igraci dobivaju jamstvo tj obecanje o nekakvoj ulozi u ekipi kada potpisuju i pregovaraju. I to ti kazem iz prve ruke. Bilo da je rijec o prvotimcu, zamjeni na x poziciji, mentor mladima i defakto pomocni trener, zvijezda ekipe, rotacija...sve se to dogovara prilikom pregovora. To ti je informacija iz prve ruke. A ti ako zelis neke nemoguce primjere trazi ih kod nekog tko ce ih izmislit.
  • OsamŠest
    6.7k
    ali postoji opcija otkupa, odnosno buy-back klauzula.sanjinlego

Bitno da se sere bez veze..
  • blue heart 72
    3.1k
    ajde da pretpostavimo da je tvoja verzija točna i da Pavić odigra fenomenalno i da odjednom postoji veliki interes za njega. Na koji način smo naguzili Miška, koji je dobio gratis igrača, koji mu je odigrao top sezonu i na kraju opet digne milijunčeka na nama?
  • Nema zaleđa Mikića
    3k
    Na koji način smo naguzili Miškablue heart 72

Dobijemo potencijalno igraca za prvu postavu kojega mozes prodati za5-6 puta veci iznos. A u nas ne moze dobiti priliku kao tamo.
  • rokikaciga
    9.4k
    Tko ti garantira sa bi Pabic potpisao za nas da bi ga mi samo preprodali? Ako imas buyback klauzulu ne znaci da ce mali automatski k nama
  • Nema zaleđa Mikića
    3k
    @rokikaciga nitko ti nista ne garantira. Ako ne zeli doci, a mozes se prodati za, nagađam, za 2 milijuna, otkupis ga i zaradis neke novce.
  • Crni86
    19.2k
    dobis razvijenog igraca za xy milijuna eura, pa onda umanjis placu koju si kroz to vrijeme trebao placat tom igracu pa onda mozes dodat i nekakve feejeve da igra ako bi ga dali nekome na posudbu kako bi ga forsirao.

Pod 2, probudi interes drugi klubova koji bi ponudili za pavica 6 milijuna eura, mi ga otkupimo za 2 i zaradili smo 4 niti krivi niti duzni (ove sve brojke su izmisljene, da netko nebi mislio da je otkupna 2)
  • blue heart 72
    3.1k
    Neki očito ne znaju kako mi prolazimo u poslovima sa Miškom. Ta buy back klauzula se može napraviti i ako ti nekome prodaše igrača, a ne da ga pokloniš.
    Baš imamo frišku situaciju sa Soldom i Osijekom.
  • Jurki
    21.8k
    Obicno se u slucajevima kad "das" igraca za dzabe ugovaraju postoci od buduce prodaje i buyback.
    Ne vjerujem da je samo buyback u pitanju.
  • hb1
    310
    Normalno da da, pa ta opcija postoji i u football manageru, pa valjda je normalno da zelis znat kako te netko vidi kroz neki period i sta ti smjera za karijeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.