• rioda
    12.8k
    Ako se ostvari ovaj deal za Livakovića, mogu reći da bolje možda i nije moglo...

Što se tiče Pavića i svih sličnih igrača/transfera bilo bi mi najdraže da uvedemo praksu da ih ne puštamo bez buyback klauzule
  • El Madrigal
    759

Zvuči jako dobro i najbolje za nas i za Livija.
  • Jurki
    21.8k
    Ovo za Livija ako uspije.. piknuli smo eurojackpot.
    Kratko i jasno.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Livi:pray: kakav bi fakin Zvone ispao i Cooler ako ga ovako dovede
    Najnovija vijest, za Fruka zainteresiran i Kopenhagen
  • Dzoni
    3.5k
    Nažalost nisam imao priliku gledat Pavića u Dubravi pa ne mogu procijeniti koliko je spreman za velike stvari. U Rijeci će imat veliku konkurenciju, Petroviča dok ne ode, ovog Peruanca i Gojaka/Dantasa.
    Ovo se ne bi dogodilo da je B momčad bila aktualna ove sezone garantiram 100%
  • rakurs
    2.4k
    Razlika je što je tada napisao da je otkupna oko 3 milijuna, a sada govori da bi mogao doći besplatno, odnosno s bonusima u slučaju ulaska u LP.

Ali da, puno je puta Mati govorio da je blizu pa na kraju ćorak. Još jučer nakon druženja s Bobanom svi su govorili da će se ovo vjerojatno odužiti do kraja roka.
  • marcio amoroso
    48.1k
    1. Procjena struke jel netko za Dinamo.
    2. Plasiranje na tržište.
    3. Izvlačenje najbolje ponude za klub.

To vam je sva matematika dečki. Ove spike ja ne bih trgovao sa Rijekom, ja ne bih sa Barom, ja ne bih sa Škegrom su za malu djecu. Odrastite.
  • Jurki
    21.8k
    Ovo se ne bi dogodilo da je B momčad bila aktualna ove sezone garantiram 100%Dzoni

S ovim se slazem. Samo jos jedan pokazatelj kak je Hnsu stalo do domaceg nogometa i reprezentacije na kraju.
    Drugoligasi se nisu slozili.. ok.. ide striktno licenciranje "by the book" onda pa se jebite.
    Gdje ima zelje ima i nacina.
    Ovak smo mi popusili najvise.

Nebi imali sad milijardu clanaka o nezadovoljnim igracima, mozebitnim transferima, hektolitre žuči koja je prolivena zbog toga.
  • Zagi
    14.3k
    Dajte ljudi, pa nije ta odluka o ukidanju B momčadi pa sa neba.
    Strateški je odigrano da mi izgubimo najveću prednost.
    Najbolji Jakobušićev potez cijelog mandata.

To da mi nismo našli kvalitetnu alternativu u pet godina, je pak na nama.
  • Jurki
    21.8k
    Dajte ljudi, pa nije ta odluka o ukidanju B momčadi pa sa nebaZagi

B momcad je ukinula ex PU i pandur.
    Savez je izbacio druge momcadi u trecu ligu.. ova dva teletabisa su rekla da nam to nije isplativo.

Zlocin prema klubu blizu razine zlocina kak je napravil našmrkani lopovski smrad.
  • Zagi
    14.3k
    Ok, izbacivanje momčadi iz drugog ranga i limitiranje na maksimalno treći. Kao da se ne zna o čemu točno pišemo.
    Vrbančić, Pavić i Mikić nemaju kaj raditi u trećem rangu, a traženje adekvatnog podražaja za npr Ruškovačkog nije nam u interesu. Tu su teletabisi bili u pravu.
  • Jurki
    21.8k
    slazem se da je treci rang preslaba opcija, ali jebiga bolje ikakvi seniorski nogomet nego nikakvi.
    U tom slucaju se trebala naci filijala.. al ko bi to napravio?
    Ljudi koji su nesposobni i gledali samo svoj osobni interes.. sigurno ne.
  • don
    17.7k
    1. Procjena struke jel netko za Dinamo.
    2. Plasiranje na tržište.
    3. Izvlačenje najbolje ponude za klub.

To vam je sva matematika dečki. Ove spike ja ne bih trgovao sa Rijekom, ja ne bih sa Barom, ja ne bih sa Škegrom su za malu djecu. Odrastite.
    marcio amoroso

tako je, dogovaraju se uvjeti koji su najbolji za klub. Tko god bia s druge strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.