• emilperska
    13.6k
    1981./1982. KK Cibona po prvi puta osvaja Jugo ligu u konkurenciji 12 momčadi. Te je sezone uveden i play off na kraju kojega KK Cibona osvaja svoj prvi trofej. Za klub je zaigrao Zoran Čutura. Osvojili su Kup pobjednika kupova (2. po rangu euro trofej) protiv Reala sa 96:95. Sastav je bio: Ćosić, A. Petrović, Knego, Pavličević, Nakić, Čutura, Ušić, Bečić, Gospodnetić, Bevanda, Savović, Cetinja.

IMG-9871-scaled.jpg
  • Crni86
    19.1k
    Zasto je ova tema pod Dinamo Zagreb?

Se moze prebacit u ostale sportove?
  • NitkoBitan
    34.5k
    Zasto je ova tema pod Dinamo Zagreb?Crni86

Zato sto je taj klub inace nebitan pa ga se gura u istu pricu sa Dinamom da mu se da na znacaju.
  • don
    17.7k
    Cibona nebitna?
    Iskreno me zaboli za košarku ali ću ti uzvratit sličnom mjerom, reć da je Cibona nebitan klub može samo netko ispunjen kompleksima jer dojučerašnji KK Rudeš (kojem ovim putem želin svu sriću) idalje nije košarkaški klub br 1. u Zagrebu. A iskreno sumnjan da će ikad i bit.

nebitno u kojem si kontekstu mislio, ali klub sa takvom poviješću je sve samo ne nebitan.
  • emilperska
    13.6k
    Zato sto je taj klub inace nebitan pa ga se gura u istu pricu sa Dinamom da mu se da na znacaju.
    6m
    NitkoBitan

Banaj se sam..
  • Zagreb1992
    3.1k

Iskreno mi se ne da ići u nepotrebnu raspravu ..Cibona je kao i GNK Dinamo simbol grada Zagreba ..bila je i ostat će

https://www.youtube.com/watch?v=2_6dDsSFDvk

Tada su na tribini bili ljudi koji navijaju za Dinamo i Cibonu ..Zadnje od mene na ovo
  • fakin
    2.7k
    ova mlađa generacija nažalost nije uopće povezana sa Cibonom i nisu ni svjesni koliko je ovaj klub bio sportski, ali i nacionalni simbol. Cibona je uz Dinamo bila definitivno razglednica Zagreba i simbol Hrvatstva u bivšoj državi

Legendardni video koji pokazuje što su navijali navijači Cibone 1984. u jugoslaviji
  • emilperska
    13.6k
    Legendardni video koji pokazuje što su navijali navijači Cibone 1984. u jugoslavijifakin

Naježio sam se.. Pazi 1984. otpjevali ovo bez pardona u Ledenoj.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.