• Jurki
    21.7k
    A i ova prica s Turcima i Rpgom.. nebi me zacudilo da su mu ponudili ono kaj je on htio, pa kad je dosel u Kebabkuracspor.. ovi ga htjeli zajebat.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Iskreno ne vjerujem u te priče s Hoxhom. Ionako su nam dužni još jednu ratu, trebalo bi se to riješiti bez Hoxhe.
  • Zg123
    3.4k
    Zanimljiva izjava trenera oko Tabinasa kao da i nije bas odusevljen:

Ne bih to komentirao, nisam uopće u tome. Došao je, a ja ću stavljati one koji su najbolji u tom trenutku. Sad je fokus na Steauu."
  • Laugreano
    5k
    haha Jer do sada smo samo top strance dovodili
  • Jurki
    21.7k
    ma dao bi im Hoxhu, oprostio tu zadnju ratu.. nek se jebu cigani.. samo da Livi konacno dođe.

Ubuduce svaku ponudu iz Turske za bilokojeg igraca ignorirati.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Hoxha nam je najbolji igrač trenutno, inače ćeš gledati Vidovića i Varelu.
  • Jurki
    21.7k
    znam, nebi ga ni ja dao ovak jer je stvarno ziva opasnost, ali Livi ce nam vise donesti.. i zakaj nebi onda prekomandirali Stojkovica na lijevo krilo?
  • blue heart 72
    3k
    Mislim da svi mi precjenjujemo Livija, koji je bez sumnje vrlo dobar golman, pogotovo ako ga uspoređujemo sa našim trenutnim golmanima. Ja jednostavno ne vjerujem da baš ima toliko upita za njega, pogotovo da mu odgovaraju liga i grad gdje bi išao, te da bude uoči SP-a neupitna jedinica. Mi smo ga jedva prodali u Fener nakon SP-a i onakve njegove sezone u Europi. Ja mislim da nam je u ovoj sezoni apsolutni prioritet osvajanje naslova i da nam je za ostvarivanje toga Arbrer bitniji kotačić nego Livi.
    I najmanje ne sumnjam da će na kraju Livi ipak završiti kod nas
  • FelceAzzurro
    1.3k
    Jao nama ako nam je Hoxha najbolji igrač.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

A ti poznaješ ljude koji su igrali u Turskoj?
  • Droljo
    24.1k

Baš.
    Drag mi je dečko ali mi moramo težiti boljemu.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Livaković će izvadit neke stvari, al će Arber zabit na 0:0, trenutno je u top formi. Idealno bi bilo imat obojicu, a Arbera prodat samo za 5+ mil.
  • blue heart 72
    3k
    nitko ne tvrdi da je najbolji, ali je (bar po meni) jedan od rijetkih ima moć da prolazi jedan na jedan i da direktno u trku napada obrambenog igrača
  • OsamŠest
    6.7k

Ako je ta kombinacija u razmjeni, ja bi pristao.

Igrao bi sa Stojkovićem na lijevom krilu do kraja sezone.
  • Fan
    1.8k
    Hoxha je nama trenutno space shuttle jer smo takvi kakvi jesmo. Da je on ovakav kakav je u Dinamu 2018. do kraja Bjeličinog mandata, nitko ne bi ni razmišljao treba li ga pustiti ili ne nego bi razmišljali koliko još treba nadoplatiti za Livija.
    Nikakav disrespect ne mislim ovime prema Hoxhi, jako zahvalan igrač i ovu sezonu jedan od najkonstantnijih igrača koji je svojim golovima izravno donio dosta bodova i ne bih ga dao pošto poto, al mi pričamo o tome da nama TREBA golman, koliko god Fenera ne treba...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.