• vlatkomarkovic
    2.8k
    Htio bih samo napomenuti da sam ja ovo napisao prije novinskih napisa
    a za Hoxhu postoje najave ponudavlatkomarkovic
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    ne napominju, postati ćeš druga faza. Prva je danas pregorila :lol: :monkey:
  • Thor
    1.8k
    a ne znam...mozda. Ti bi to zapravo prvi doduse trebal znat u tvom kompjuteru. :love:
    Da li mozemo sa Nevesticem i Coksom vise zabit ili primiti ili pak sa Livijem a bez Cokse?
    I da li se onda isplati zet lovu pa ju ubacit u nekig treceg koji bi nam trebal ili zamenil Coksu :blush:
  • blue heart 72
    3k
    U ovom trenutku nema šanse da bi dal Arbera. Jedini je naš napadač koji lakoćom prolazi 1 na 1. I ovako slabo probijamo momčadi koje nisko stoje, još da ostanemo bez njega, bolje ni ne zamišljati na što bi ličila naša napadačka igra.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Zeznuta situacija ako ima grama istine. Oni se zainate i mi ostajemo bez Livija . Po onome što sam mogao čuti iz današnje utakmice opet isto , sva udarca na naš gol dva gola. A Arber , od pljuvacine do našeg ponajboljeg igrača Ništa Livi i 2 milje ,koje proslijediti odmah na novo krilo i to je to
  • Jurki
    21.7k
    slazem se.. lakse bumo nasli dobro krilo nego golmana takve klase.
    uvijek biram Livija.
  • fakin
    2.7k
    Ja bi definitivno dao hoxhu za livakovica. Puno vise dobivamo dolaskom Livija, nego sto gubimo odlaskom Hoxhe
  • Orc123
    14.5k
    Hoxha mi drag, ali livi je legenda....ne mogu uopce birati jer se zna odgovor....krilo razine Hoxhe i bolje se i moze naci....ali boljeg golmana od Livija mi ne mozemo trenutno dovest.
  • blue heart 72
    3k
    frende, Fener se Livija želi riješiti da ga skinu sa plaće i nije im u prvom (čak ni drugom) planu, a nama, je Arber stožerni igrač. Mislim da je vrijeme naš saveznik i da ćemo na kraju doći do Livija za neku normalnu cijenu jer Fener nema ponuda za njega
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Fener nema ponuda za njegablue heart 72

Ima ih, ali Livi želi Dinamo…
  • laznokretanje
    20
    Kada se Livi uslika u dresu (vjerujem ubrzo) Zona će napokon prodisati i smirit će se tenzije.
  • ElDorado
    8.9k
    Bajdvej svakog naseg igraca koji ode u Tursku bi nakon ovih iskustava poslao na promatranje.
    I ne mogu oni prodat igraca u neki klub bez njegovog pristanka. Otežu al rjesit ce se to
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    neznam stari, ja nemogu izdržati gledati ni sekundu ova dva golmana više. Za mene je livi vrijedan 5 arbera. Još nam može komotno braniti 5 sezona , a najiskrenije Arber je tu Max još godinu. Tržišna vrijednost Livija je puno veća a realno za Hoxhu mi nećemo nikad dobit ni 5 . Pa zato i kažem ,Livi plus 2 milje je top posao. Kao što kolega @Jurkikaže , naći će Boban krilo
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Bajdvej svakog naseg igraca koji ode u Tursku bi nakon ovih iskustava poslao na promatranje.ElDorado

Da…. Bas teško promatranje je potrebno kada ti netko ponudi placu duplo vise nego itko drugi…..
  • ElDorado
    8.9k
    i na kraju te zajebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.