• GOAT
    4.4k
    Gdje je Szczęsny odskakao? Covjeka su iz mirovine dovukli. Pablo Torre je na drugoj posudbi i nije se snasao, Garcia je dobio priliku jer je ter Stegen ozljeden

Jedino u cemu se slazem je da su 2 od ta 4 igraca dovedeni kao igraci za razvoj a ostatak je bio cisto popunjavanje rostera + Braithwaite, Luuk de Jong koje je naveo kolega

Eto ako nas sef skole nesto vidi u njemu i misli da u njemu ima potencijal za neki razvoj onda u cemu je problem? Na kraju krajeva ako nije dovoljno dobar ni za 3. beka onda ga se mozes lako rijesiti jer je jeftin ali meni to izgleda kao planiranje rostera za Dinamo II.
  • Doktor Kunić
    6k
    Dečki fakat niste u redu. Rastjerali ste nam sve insajdere sa foruma. Pa nemrete biti tak direktni i bezobrazni s njima, oni su jako osjećajna bića. Evo dva su se nadurila i više nećeju pisati ništa, pa kak ćemo sad dalje??!?
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Eto ako nas sef skole nesto vidi u njemu i misli da u njemu ima potencijal za neki razvoj onda u cemu je problem?GOAT

Vukovar kaže da dobro pjeva Thompsona. Završio je klupski pikado turnir pa se možda pojačavamo za klupske karaoke?
  • GOAT
    4.4k
    Vukovar kaže da dobro pjeva Thompsona. Završio je klupski pikado turnir pa se možda pojačavamo za klupske karaoke?Mathiasovi Chageri

Pjevanje i pikado su osnovne vrline svakog nogometasa. U arsenalu mu jos nedostaju biljar i kartanje šaha ali na tome ce se raditi u klubu jer ipak smo razvojni
  • Brusa
    3.9k
    to mi se čini da su ova "old school" ekipa znali, ovi moderni samo igrice, LOL, fortnite i COD i kako se već zovu :joke:
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Ako je istina sto sam načuo za Valincica i njegov zdravstveni status i posto se očito želimo riješiti RPGa, desni bek nam je trebao, sad Tabinas po meni je ok rijesenje jer je jeftin, ja bi radije da smo posudili nekoga iskusnog koji ne igra, ali ok…

Također treba pokriti krilne pozicije, Lisica vam ne bu tako skoro isto…, a za Hoxhu postoje najave ponuda…. I to ponuda kakve se ne odbijaju…

Tako da jedva cekam da mi se netko javi i objasni kako sam u krivu i kako Vidović može pokriti krilo i kako Stojke i Varela su nam čisto dosta itd… Ali davno sam napisao da će nam trebati desni bek pa ovi kaj su navrnuli sada hvale dolazak Tabinasa…

Inače lom metatarzalne kosti i mononukleoza su ko za kurac dvije stvari kod kojih je jako teško predvidjeti povratak na teren…. Kod mononukleoze je mogući i kraj karijere…. Tako da su nam neki tipovi zamjena za njih itekako potrebni, bar za drugi dio sezone….

Kod Metatarzalne je jako teško procijeniti koliko je zaraslo da li je dobro zaraslo Itd… I doktori uvijek preporučuju sto sporiji i dulji oporavak….
  • Borovljanin
    443
    Ma najbitniji je zaključak iz ove priče da nam je škola u banani - barem tako vrhuška misli.

Prolazak Dinamove škole, biti nositelj mlade repke - to više nije garancija da ćeš dobiti priliku. Da ćeš apriori vjerovati da igrač nešto može donijeti ekipi.
  • Zagi
    14.2k
    Jbg ako nositelj u21 repke ne može dobiti priliku u prvoj momčadi , to je pogreška sportske politike.
    Nositelj, ne član.

u19 i niže , to je još mlado.
  • Borovljanin
    443

U21 je dosta kasno. Do 20/21 bi trebao imati gro tekmi, ako je igračina.

Nositelj U19 i ti imaš stav - neka ga, ako želi ići, široka mu cesta... Ne znam. Ali valjda znaju kaj rade. Za sad im vjerujem, ali da sam zabrinut di ovo vodi, jesam.
  • NORTE
    21.9k
    Odvratni Putinovci žele Hoxhu u transferu Livakovića.
    Baš odvratan klub i još mi je draže kaj smo ih opet izbušili u Zagrebu.
  • Noel
    18.2k
    Je kak ne. Mi njima uzimamo igrača kojeg se žele riješit, a oni bi od nas najboljeg igrača polusezone. Nek si uzmu Cordobu ili Branka Pavića. Mogu birat.
  • Krizy
    65.2k
    Livaković i sedam milijuna za Hoxhu je ok.
    Njima Livaković ne može biti niti na klupi jer jedan golman stranac već brani i ne mogu oni biti ti koji će previše ucjenjivati.
  • rioda
    12.8k
    Njima Livaković ne može biti niti na klupi jer jedan golman stranac već brani i ne mogu oni biti ti koji će previše ucjenjivati.Krizy

Jedina opasnost je da ga ostave u Gironi
  • skener
    7k
    "Iščekujemo Livakovićev odlazak, trebat će nam novi vratar", izjavio je Sanchez na konferenciji za medije uoči utakmice s Espanyolom.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Da je Dinamo doveo nekog prekaljenog bilo bi drvlje i kamenje kako se guse i Mikic i Valincic..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.