• fakin
    2.7k
    očito ne znaš čitati. kakvo jebeno udaranje po klubu? o čemu ti pričaš?

govorim o neozbiljnosti osobe koja trenutno obavlja funkciju sportskog direktora. jedan dan javno kaže da će biti igrač za Dinamo na duge staze, drugi dan, očito, padne liječnički.
  • emilperska
    13.6k
    Dabac je Vici u intervjuu potvrdio dolazak Filipinca načelno. Znaci sve je bilo dogovoreno osim tog liječničkog čim je SD Dinama to potvrdio novinaru Indexa.

Vidim da sad gore tumačite kako do transfera nije ni trebalo doći jer su ga kao novinari izmislili. Nisu ga izmislili, nego je eventualno mogao lagati Dabac, a znamo da nije lagao.

Ovo s drugim liječničkim prvi put čujem. Vjv Faze misli na neke dodatne pretrage kao što smo Belcaru radili sa srcem i leđima lani. Uglavnom, nema tu sreće nikakve vjv čim se alarm upalio na prvu.
  • Masto
    833
    Ja sam jos uvijek slobodan imam kuk i valjda cu proc liječnički
  • ElDorado
    8.9k
    Možda ima psihološki test
  • Droljo
    24.1k
    Ima karijes na trojci, nema jedan kuk i jebe ga ruka kod promjene vremena. Sutra će se vidjeti nakon što Drago Plečko i pokojni dr. Ante Pavlović daju sud.
  • emilperska
    13.6k
    Drago Plečko daju sud.Droljo

Sin od dotičnog je Skupštinar, lakše malo..

Drago ikona!
  • Droljo
    24.1k

Da bi reč rekel.
  • kariola86
    221
    Zna li netko koliki je trenutno tlak gospodina Capellasa?
  • Fan
    1.8k
    pa haha, SD Dinama je potvrdio dolazak Tabinasa, očito onda misliš da i on spada u tu skupinu bezveznjaka :rofl:
  • rokikaciga
    9.3k
    A sportski direktor ima magicnu kuglu hoce li Tabinas ili nece proci lijecnicki?
  • FazeN
    5.1k
    Nije Dabac ništa neozbiljan, ako se čita s razumijevanjem pogotovo ovaj dio "Trenutačno smo u završnoj fazi procesa njegova dovođenja iz Vukovara"
    Vidi se da govori da još nije gotovo već da se radi na tom..

Tabinas je trenutno u Zagrebu, hoćemo li ići dalje u posao s njim i Vukovarom zaista ne znam najiskrenije, ali da liječnički prošao nije, to znam.
    Što je sad iduće budemo vidjeli.
  • fakin
    2.7k
    zašto onda javno daje intervju u kojem izjavljuje da dotični dolazi u Dinamo ako ovaj nije ni liječnički još prošao? barem ljudi na funkcijama nisu tu da se bave špekulacijama
  • ElDorado
    8.9k
    Uglavnom kakav god junior bio, ako nije svjetsko čudo, medisjkim i transfernim pritiscima neće ništa postići. Nek slijedi uhodani put koji se ponovno vraća, Dinamo B. Nek mi samo netko kaže (osim notorne Koprivnice) u kojoj tekmi je ove jeseni mogao nastupiti Jakir umjesto Scotta?!
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    213
    Ma komentar se odnosio na odlaske naših mladih talenata, a što se tiče Tabinasa, uopće me taj transfer ne brine ni 1% jer je low risk reward, doveden za malu paru a može pokriti beka i krilo PO POTREBI, naravno dok su Moris i Lisica van terena. Za svaki slučaj reklo bi se, pa da baš ne skupi ni minute nebi me čudilo niti bi žalio...
  • Jurki
    21.7k
    Trenutačno smo u završnoj fazi procesa njegova dovođenja iz Vukovara"FazeN

ovo kaj je Faze napisal.. i kaj je Dabac izjavio. U zavrsnoj fazi, a ne da je gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.