• Orc123
    14.5k
    Mislim da bi svi razapeli celne ljude Dinama da su klinca od 20g, pa makar i iz Reala platili 5mil eura i 50% od sljedeceg transfera....znaci ti ga moras prodati za skoro 15 mil da bi bio na nuli ako uracunas sve troskove koje imas na njega.
  • rokikaciga
    9.2k
    U pravilu to nije bianco postotak od prodaje vec postotak od profita. Bianco postotak ide tek kad igrac ode 0€ kao sto se prica da ce RPG
  • Orc123
    14.5k
    uopce nije bitno jel ide razlika ili od full transfera....poanta je ista, da smo ga tolko platili i dali im takav ili slican postotak pribili bi na kriz upravu, a nedaj Boze da bi mu brojke bile samo solidne izbila bi seljacka buna.
  • Ludovic IX
    10.2k
    u novinama je pljucanje po dinamu zbog "nedostatka vizije" koji će dovesti do toga da dinamo neće imat koga prodat.

ako je cilj ove uprave da dinamo makne od svih klošara koji na ovaj il onaj način žele iskorištavati klub, ja dajem 100% podršku. ja ne krivim klince već managere koji su stalno po novinama i vrše pritisak.

ako je cilj da prodajemo talente , onda ste vi u pravu, vi koji plačete zbog neigranja jakira ili sad dovođenja nekog filipnca koji će bit rezerva a možda se razvije u solidnog igrača. vlaović je neki dan rekao da je cilj bobana da u dinamu igra 80% igrača iz naše škole. ali očito treba odgojiti nove igrače koji neće trčat na prvu ponudu van, čiji manageri neće cmizdriti po novinama kad njihov pulen ne igra jer ne plaču oni zbog pulena već zbog miliona za koje se boje da će ispuzat iz njihovog dzepa.

najbolje je od svega da ako nam sad igraju igrači koji nisu naši, i za koje smatrate da uzimaju mjesto našim klincima, to će dovest do toga da nemamo rezultate što dovodi do toga da nemamo novaca pa će klinci igrat.

ja dinamo pratim 40+ godina i vidio sam poraza puno više od 90% ovdje forumaša. nijedan poraz ne boli toliko koliko vrijeme kad smo imali spodobu na čelu i kad je svaka odluka njegova bila u cilju ne da dinamo bude bolji klub već da se on obogati. ako nismo imali kvalitetu, oslabio je druge na onaj ili ovaj način a kad smo i imali kvalitetu, potrudio se da jako brzo ostanemo bez nje a i bez novaca od te kvalitete. čisti dinamo vrijedi više od 1000 titula, a ja sam 100% uvjeren da boban sve radi da dinamo bude čist. možda pogriješi u odlukama pa budemo slabiji nego da pristane na ucjene kojekakvih managerčića ali i greške su proces

što se tiče inajdera i "insajdera" ovdje na zoni ali i u ostalim medijima, ja bi najradije da zašute na 1000 godina jer koliko god neki ovdje gladili majmuna na svaku njihovu "inasjdersku vijest", treba shvatiti da ponekad nešto nije javno zato što ne treba biti i da je nama jedino bitno kad klub objavi, nije jednom neki posoa propao zato što izadje nešto nekud pa se javi još 1000 gladnih usta koja bi se namirila u nekom poslu i posao propadne. a znate i sami da i igrači čitaju sve o sebi svugdje i da su jednostavno podložni tome da se utječe na njih i ne znam koji je cilj onda ovdje raditi uslugu managerima i ostalim pijavicama. kad index, SN to naprave, oni to rade jer žele sjebat nešto i nekoga ali koji je cilj nama ovdje?

članovi imaju pravo na informacije i dobiju ih, ja neznam koje informacije nismo dobili.. imamo pravo postaviti pitanje i to možete svaki dan putem maila ako vas nešto zanima. imamo pravo na članski dan i ono najbitnije imamo pravo da izaberemo onog koji će nas voditi 5 godina. neznam jel u statutu ali da članovi naprave referendum izmedju sebe o nepovjerenju predsjedniku, vjerujem da bi skupština tražila glasanje o nepovjerenju i ako do toga dođe, izbori bi bili i ranije. bit ovoga je da biramo i izabrali smo. ja nemam razloga da ne vjerujem ovoj upravi i vjerovat ću im dok me uvjere u suprotno.

i iskreno, veselim se titulama. i ovoj ću ali mene zanima put koji je boban izabrao i kojim ide jer titula ne vrijedi ništa ako neki viši cilj nije tu. da imam staklenu kuglu koja mi kaže da ako se odreknemo sljedeče tri titule ali da ćemo za 5 godina igrat najbolju europsku sezonu u povijesti kluba i da ćemo nakon toga bit godinama relevantni u europi, ja potpisujem odmah. nekad nejde odmah i sad. bilo to klub ili klinac koji kuca na vrata šrve ekipe. a ovdje bi mnogi odmah i sad sve
  • skener
    6.9k
    Ismael Bennacer i Monsef Bakrar trebali bi se priključiti momčadi u petak
  • antecacic
    298
    Ovo što klub radi trenutno je strmoglavi put u ponor. To ne može obraniti ni Leonarda Boban osobno.

I nije me briga što u medijima kaže ovaj ili onaj manager, jer svatko pri zdravom razumu zna koji je pravi i prirodan put za Dinamo. Dovođenje mladića (našeg porijekla ili s govornog područja koji su itekako svjesni dresa i očekivanja) ili implementiranje vlastitog mladog kadra iz škole. Sve drugo je promašeno. Zaboli me ona stvar jer je Boban tvrd, jer je ovakav tip osobe ili onakav pregovarač. Pucanj u nogu! U jednom prijelaznom roku se (očito) odričemo Jakirovića jr. za siću, Mikića škartamo u juniore zbog nekakvog Tabinasa, a Stojkovića želimo prodati za gotovo manju cijenu nego smo ga doveli. U jednom jebenom prijelaznom roku!

A pogotovo je za klub sramotno kakvi sve članci izlaze iz PR Kuhinje Jutarnjeg/Hanze, orkestrirani da se uvuku Bobanu ili Capellasu. Prikazivanje naslova da je transfer malog Jakira "bomba", i da su kao zadovoljne sve strane. Koji jebeni kurac? Gubimo igrača s nepunih 18 godina za Interovu siću, a mogli smo dobiti 5x više s pravilnim i pametnim razvojem i svime što je već trebalo krenuti 24/25, ako je dijete kvalitetno, a očigledno je. A tek članak o tome kako se klub složio s ponudom iz Emirata za Stojkea, samo eto, mali ne želi ići? Sjajna poruka za dečka kojem ionako glava nije baš najjače oružje i u kontekstu onoga što je ljetos prošao s "divljinom", a treba biti dio kadra koji udara na tri fronta.

Dotaknut ću se i Tabinasa. Moj dobar prijatelj ga je trenirao u drugoj ligi. Ofenzivno solidan bek, defanzivno ne može čuvati Zajeca u ovom stanju. Samo toliko o njemu. Za sada.

Neka je klubu, zajedno s nama, na pomoći dragi Bog i djevica Marija.
  • Fatos Beqiraj
    840
    sve pet, al sve ovo sto si nabrojao nista se nije desilo jos
  • Papastrumf
    21.2k
    A pogotovo je za klub sramotno kakvi sve članci izlaze iz PR Kuhinje Jutarnjeg/Hanze, orkestrirani da se uvuku Bobanu ili Capellasu. Prikazivanje naslova da je transfer malog Jakira "bomba", i da su kao zadovoljne sve strane. Koji jebeni kurac? Gubimo igrača s nepunih 18 godina za Interovu siću, a mogli smo dobiti 5x više s pravilnim i pametnim razvojem i svime što je već trebalo krenuti 24/25, ako je dijete kvalitetno, a očigledno jeantecacic

Jesmo li za šefa nogometne škole doveli stručnjaka u obliku Alberta Capellasa?
    Ajmo jedno hipotetsko pitanje. Što ako je taj Capellas procijenio da Leon Jakirović nije igrač za dinamo u budućnosti? Možda je spor, možda loš u duelima, a možda je nešto treće. Trebamo li vjerovati stručnjaku kojeg smo doveli, ili trebamo slušati forumsku struku?
    Još jednom napominjem da je ovo hipotetsko pitanje te da nemam pojma što dotični misli o Leonu Jakiroviću.
  • The Undertaker
    9.5k
    Kolega @Papastrumf, promašuješ poantu. Ako Jakirović nije za Dinamo onda tko od naših mladih jest? Ako nitko nije, koji k... rade u školi.? Ako pak ti isti koji kao nisu za Dinamo igraju ravnopravno sa svojim vršnjacima iz Barcelone, Chelsea itd... onda kakve smo to mi kriterije za kvalitetu postavili?
    Neću uopće komentirati situaciju da, navodno, možemo dobiti 1mil eur za igrača koji ne valja i da valja Interu a nama ne valja (dok se to ne dogodi).
    Mi ovdje više ne pričamo o pojedinačnim slučajevima već obrascu koji se ponavlja (Vrbančić, Jakirović, Mikić, Topić, da ne idem još u prošlost).
  • austrijanac
    9.1k
    Stanje na forumu je kao da nismo imali izbore prije 4 mjeseca i gdje se imaginarno borimo protiv svega i svačeg.
  • badjibadara
    8.5k
    svatko pri zdravom razumu zna koji je pravi i prirodan put za Dinamo. Dovođenje mladića (našeg porijekla ili s govornog područja koji su itekako svjesni dresa i očekivanja)antecacic

Vjerojatno nisam pri zdravom razumu ako se sjetim Olma jučer, ili Sergija danas... ali to sam samo ja.
  • Ludovic IX
    10.2k
    dečko ima ugovor do 2028-e.. može se on inatiti ali možemo i moramo i mi ako treba. njega nitko niej odbacio i šteta je samo štp nije na posudbi bio ovu polusezonu. sad ga treba poslat na posudbu i to je to. Sa Bravom imamo neki odnos, neg tamo ide. Mikić je dobio priliku i po svemu će je dobivat i dalje. Ovaj dolazi jer RPG odlazi a Valinčić možda bude spreman za mjesec a možda i ne bude. A tko zna, možda ono sa prodajom za 15 milja nije bila patka pa i ode na ljeto pa je ovaj tu došao kao zamjena Mikiću. ja ne vidim nigdje osim u vašim glavama to da je ovaj došao (ili će tek doć) kao prva opcija za desni bek dok Valinčića nema
  • Jurki
    21.6k
    dečko ima ugovor do 2028-e.Ludovic IX

Gem, set, meč.
    Ako klub nije zadovoljan ponudom.. mali moze lajat na mjesec.

Kaj se managera tice.. svaki jebeni prijelazni rok gledamo kak talentirani klinci odlaze van iz Hrvatske za šaku eura. A svaka budala na ovom svijetu zna da ako neafirmiran igrac ode u npr Italiju.. 99 posto da ce propasti.
    Tek toliko o brizi managera za njihove klijente. Oni brinu jedino o svojem novcaniku.
  • Mr Anderson
    16.5k
    A pogotovo je za klub sramotno kakvi sve članci izlaze iz PR Kuhinje Jutarnjeg/Hanze, orkestrirani da se uvuku Bobanu ili Capellasu. Prikazivanje naslova da je transfer malog Jakira "bomba", i da su kao zadovoljne sve strane. Koji jebeni kurac? Gubimo igrača s nepunih 18 godina za Interovu siću,antecacic

Gdje si ti ovo pročitao?
  • The Undertaker
    9.5k
    Jedina logika koju ja nazirem (ne kažem da je to činjenica) je da smo odlučili ovu generaciju prekrižiti, prodati koga se može, fokusirati se na osvajanje prvenstva sa ovim što smo kupili te probati ući u LP. Ako nam se desi desi a o scenariju ako se ne desi nećemo pisati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet