• Facke
    7.4k

Mikic je jednostavne zgorel. Umeste da mu das doziranu minutazu on je usel i bacen je u vatru. Tak da me ne cudi da je pukel protiv Slavena.
  • tigric
    1k
    O kojem se iznosu radi kod Jagusica?
  • Orc123
    14.5k
    Daj Boze samo da Livija rijesimo cim prije i okrenut ce se totalno cijeli momentum i atmosfera. Vec si zamisljam Livija ponovno u Dinamovom dresu na predstavljanju i kako protiv Vukovara istrci na prepunom Maksimieu dok mu skandiramo prezime......
  • FazeN
    5k
    ali za 1m? Jel ja to precjenjujem Jakira ili je to bezobrazno mala ponudaFan

Koliko sam ja čuo po novom od pouzdane osobe, Jakir ima klauzulu također, ono tipično mladi igrač i klub, normalna stvar.
    Ukoliko ne odigra xy broj minuta, ide za nisku xy cifru idući rok.
  • NitkoBitan
    34.4k
    ali kod razvoja naših klinaca ne vidim plan, nemamo plan niti s Jakirom, on je morao ući u igru kad smo 5-1 vodili Belupo (tu je trener sjebao).Haza

Dinamo B? Strpit cemo se svi jos nekoliko mjeseci.
  • Praskaton
    5k
    Koliko se spominje Dinamo B na ovom forumu imam dojam da će rješiti pitanje prolaska u europi,titulu u hnl-u,rat u Ukrajini i glad u svijetu.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Barem ce skinut s k sve one koji placu za "minutama". Za psihofizicko zdravlje forumasa dovoljno.
  • Crni86
    19k
    sad ce krenut napadi i na jakira ko za mikica oko klauzule..

nevjerojatno je kako konstantno branis apsolutno sve. Naravno da cemo se strpit, ali isto tako je jako lose da je jedna sezona bacena u vodu. Mogle su se za decke ugovorit onda dvojne registracije za ovu sezonu ili im davat prilike na 5:1. Pogrijesilo se ove sezone, ne znam sta je tu tak tesko priznat.
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Dobar PR radis jagusicu vec duze vrijeme, sad su vec usporedbe s dinamovim igracima.
  • NitkoBitan
    34.4k
    nevjerojatno je kako konstantno branis apsolutno sveCrni86

Placa mi klub gostovanja.
  • FazeN
    5k
    O kojem se iznosu radi kod Jagusica?tigric

Po nekim zadnjim informacijama Belupo traži do skoro 7m, malo ispod, što je previše previše
  • Zagi
    14.2k
    Mislim da je kolega pitao kolika je Bragina ponuda za Jagušića.
    Barem mene to interesira.
  • Praskaton
    5k
    Ma Jagušić je top i izrasti ce u odličnog igrača,to se vec vidi.
    Ispod 5 mil ga ne možemo dobit a nama je to prevelik rizik,preskupo.
    Jel se moglo reagirat ranije i dovest ga ne znam.Vjerovatno da al kasno je sad.Odigralo se ovako.Idemo dalje
    Ne bi previše krivio klub oko ovoga.Imamo mi puno bitnijih stvari koje ne rješavamo
  • Jos-Optimus
    8.8k
    o tome i ja pričam. Miro V. je bio aktivan dok mu je bilo u interesu oko Baturine, nema Baturine - nema ni Mire. Tako je i ovdje s Jagušićem. Kažem, svi takozvani insideri, a i ovi što telefoniraju poznanicima - imaju svoje interese i plasiraju ono što njima odgovara i dok im odgovara.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Koliko god je ponuda za Jagušića, nama je to previše i ne moramo se s tim zamarati. Kako se stvari odvijaju, vjerojatno ni Livija nećemo moći platiti koliko Turci traže. Treba se s tim pomiriti i probati izvući maksimum iz kadra koji je najširi u ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.