• Keyser Soze
    17.6k
    Poanta je da dovodimo beka dojučerašnjeg drugoligaša i da taj posao pored sve struke i skauta gura čovjek zadužen za omladinski pogon.

Onda se čudimo zašto nam odlaze mladi igrači, a dovodimo ovakve, stranac mora biti pojačanje da bi igrao ispred domaćeg igrača.
  • Dinamovapriča
    661
    Brine me da se nebi dogodilo s Livakovicem kao i sa Ivanusecom. Predugo ovo traje...
  • Orc123
    14.4k
    a to su Turci, sta reci....pa Zajc je bio skoro pa cista situacija pa su ga rastegnuli nasiroko....sta tek ocekivati s Livijem....iskreno se nadam da ce doci Livi, jedva cekam!
  • ElDorado
    8.8k
    Pisite kaj hocete, moze biti i ovakav i onakav, ali Olivari je blizu kluba i ima info. I to kae napisao je vjerovatno tak.
    Jedino me cudi da bi dobili Livija bez odstete. Al ak je tak super. Ako logicki razmislimo sigurno za njega kao prvog golmana nema previse interesa.
  • Zg123
    3.3k
    Jezivo ako je ovo tocno sta je droljivari napisao
  • Fatos Beqiraj
    814
    Olivari ocito sastavlja prvih 11 i brine o sportskoj politici, ljude ne lozite se.

Ako bude tako onda cemo komentirat.
  • doubletrouble
    1.8k
    Ako bude tako onda cemo komentirat.Fatos Beqiraj

Nećemo, treba sve komentirat odmah i sad. Kako izađe novi članak tako se treba nadrobit 100 novih postova i proglasit raspad sistema
  • CastAway1986
    4.9k
    Bartolec je nelos igrac kao backup dok se Moris ne oporavi a pisao sam jucer , imas opciju posudbe Tea Barisica iz Lyona ili Doriana Migalica iz HSV 2 , nijedan nije losiji od ovog filipinca..Napadate tu pojedine zbog price o strancima , pa nisu ljudi protiv stranaca kakve smo doveli ove sezone nego poput ovakvih koji dolaze iz egzoticnih liga na osnovu poznastva s Capellasom..A ovo za Mikica nadam se da je daleko od istine
  • Goncalo Santos
    3k
    Toliko o tome da zelimo da nam vecina igraca dolazi iz naseg pogona, ako je istina da ce zbog tabinasa mikic u juniore, jos gore, galesic koji je placen 3 mil ce biti zamjena ovom poluigracu od 50k eura.

Sada se bosec cini ko carvajal. Mikic je u ovih par utakmica pokazao da je itekako zanimljiv i ozbiljan igrac za seniorski nogomet, uz naravno djecje bolesti koje jednostavno treba istrpiti.

Nisam od onih koji previse pate na to je li neki igrac dinamovac do srzi ili ne, ali me dusa boli kada se sjetim koliko igraca iz naseg pogona koji su napravili solidne karijere i koji su dinamovci, nikada nisu dobili priliku jer se procijenilo da nisu razina Dinama, a jedan tabinas hoce.

Pa evo na kraju krajeva jedan bartolec koji je bio nas junior dosao je do toga da bude reprezentativac, igrao za ozbiljne klubove po europi, karacic; reprezentativac takoder, igrao u italiji, ni jedan ni drugi nisu dobili priliku (ne kazem da su trebali, ali za ovog poluigraca su izmislili nogomet).

Ako nista bar nek ova prica bude motivacija svima koji se bave nogometom i razmisljaju da odustanu, da ipak ne odustaju jer ako rezervni bek drugoligasa s 23 godine sa 500 minuta prve lige moze doci u Dinamo, moze onda i svatko.

Sportski pozdrav
  • Keyser Soze
    17.6k
    Luka Hodak je 7 mjeseci stariji od Noe Mikića i redovno igra HNL, zašto se procjenjuje onda da Mikić to ne može? Danas će svaki mladi Hrvat radije odabrati njih nego nas jer će prije dobiti priliku, a kod nas će ispred njega biti 23-godišnji Filipinac.
  • Zagi
    14.2k
    Tabinas protiv Lokse
  • Dinamo-SB
    951
    Sad ce opet 20 komentara na neciji novinski tekst koji uopce nije istinit i nema smisla.Tabinas nije sluzbeno ni potpiso,al eto Mikic ide u juniore. Ja ne znam,ne zelim nikog vrijeđat,al da to pušiš moras biti ili jako niskog intelekta ili namjerno trolas i dizes negativu. Nevjerojatno kako se svaki,al svaki put hrpa ljudi upeca meni je ovo nevjerojatno. I nema veze sto se u 97 posto slucajeva pokazalo da to sto se pise da su gluposti,nekolicina opet reagira. Ocito te reakcije su iz drugih razloga.
  • NoSkillan
    166
    Ne svidaju mi se bas ove price o Zidaneu, brani vec 4 godine u 2. spanjolskoj i 182cm je a ja opcenito ne preferiram "niske" golmane
  • Jurki
    21.6k
    kak sam napisal nisam za dovođenje niti jednog niti drugog.. ali ako se ide na opciju dovođenja Tabinasa za smijesne novce.. za mozda dvije ili tri utakmice ove polusezone i za dvojku dogodine.. onda to ima smisla.

Bartolcu bi trebali dati koliko 300-400 keka godisnje.. za trecu opciju. Kolko tek to ima smisla?

AI veli da je procijenjena placa Karla Bartolca u Astani 200 tisuca eura godisnje.

Droljivari sere ko i obicno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.