• ElDorado
    8.8k
    Istine radi: Bara je jesenas u inkubatoru rekao da Belinho stagnira i da nije na razini potrebnoj za ozbiljni nogomet. Rekao je da nema ugovor s Dinamom i ako bude i dalje nezadovoljan da ce na zimu u Kuatošiju. Znaci tako se i odigralo. Ocito smo htjeli regulirati stvari ugovorom a oni odbili.
    Barin problem je da za svakog svog igraca lupeće da je krasan dečko i da je čudo i da će igrati u Barceloni ili Realu.
    Svi ti njegovi veliki talenti su propali. Propast će i Belinho jer su ocekivanja nesrazmjerna s realnoscu. Trebalo bi izvuci sta je sve Bara pricao kad je mali dolazio.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Niko nije veći od Dinama sritno malome dalje, Bara serator prve klase
  • gaTeDZG
    2.6k
    Ne zanima me!

62735214-poruka-bad-blue-boysa.jpg
  • Zagi
    14.1k
    Čitan članak i mislim si da je riječ o Vareli. Već mi počne pjena na usta.

Kada ono Belinho. Malom će karijera Alena Halilovića biti nikada ostvareni san.
  • Masto
    778
    haza prošlo je par dana
  • Tranzicijski Napad
    1k
    Spanjolci pisu od luci zidaneu ako livi ne dode
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Ja bi rekao da je ovo patka Andya Bare da se prisili Turke da zavrse posao. Zidane osim prezimena nema nista.
  • Zagreb1992
    3k

Golman Granade koja se bori za ostanak u 2. ligi ...Rađe bi gledao Nevistića nego ovoga
  • Zagi
    14.1k
    Rađe bi gledao Nevistića nego ovogaZagreb1992

Ajmo ne pretjerivati.
    Uostalom osim ako trener nije dobio amneziju, neće se Nevistić naigrati pored Filipovića.
  • Crni86
    18.9k
    Na kraju ce bit da bara opet po medijima prica sve i svasta samo kako bi malo pojacao svoju poziciju u pregovorima….

Isti scenarij viden prije godinu dana. A i mali mi vec ide na zivce, ko neka jebena cvilidreta ispada (da li zbog managera ili sebe i obitelji). Rukavina 2.0.

Ma kakv zidane…..
  • Zagi
    14.1k
    To je tak kada se mediji upletu u karijeru klinca od 12-13 godina. Nikada ništa dobroga od toga.
    Di je to od juniora dinama , a kamoli ozbiljne karijere.
    Da nema Bare i da mali nije Brazilac, nitko nebi ni znao za njega. Koliko takvih igrača otpadne kroz doselekcije ...
  • Crni86
    18.9k
    Zulfic > belinho
  • marcio amoroso
    48k
    haza prošlo je par danaMasto

Ohladi malo sa Hazom, imaš inbox i moli za informacije ako ti je već toliko stalo. Svaki dan moliš insajdere za informacije.
  • GOAT
    4.3k
    Daj me nemoj jebat da Romano objavljuje transfere Kustošije :lol: nadam se da nece prestat nakon ovoga
  • Zagi
    14.1k
    Zulfic > belinhoCrni86
    Vrlo vjerojatno.
    I to za dosta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.