• vjeko1701
    22.1k
    Kolko vidim, ni u kadetima mu statistika nije baš briljantna. Makar šteta i za njega i nas.
  • Carrasco
    6.9k
    koliko si utakmica pogledao dok je igrao za juniore?
  • shameless86
    1.3k
    koliko ce trebati vremena za naslov "hajduk dovodi belinha"?
  • Fan
    1.8k
    Hehe, toliko je hvalospjeva o Belinhu bilo na ovom forumu da sam u najmanju ruku mislio da je novi Messi, ako ne i nešto više.
    Sad kad odlazi nije dobar bio ni za kadete.
    Objektivnost :D
  • GOAT
    4.3k
    Kako ce grmit Belinho - Faye kombinacija za par godina u Bosni
  • Fatos Beqiraj
    796
    Ne pamtim da je ijedan igrac uspio sto je tako otisao iz dinama, tako da tesko da ce i belinho
  • Krizy
    64.8k

Vraćen je u kadete, govorim o odluci kluba.
    A ako nema strpljenja neka ide igrati sa velikim dečkima u trećem rangu, sumnjam da će se naigrati.
  • Dzoni
    3.4k
    Konzum uvijek traži radnike, čim napuni negdje 19, 20 taman spreman za rad
  • Pacho
    12.5k
    Kakav god Belinho na kraju ispao, ovo nije dobro. Pogotovo, jer su stalno neke drame u vezi ugovora klinaca.
  • Marc
    793
    Andy Bara mutikaša i profesionalni manipulator
  • austrijanac
    9.1k
    Dvije stvari:
    - Radoš i Jona su dva iduća velika projekta kluba, ali baš velika. Radoš je fizička zvijer a Benkotić ima čudo osjećaj za loptu, reko bi Ćiro da je intiman s njom
    - usporedi njih dvojicu s Belinhom i shvatit ces da je ovo logicno, jer mali se jako muci u juniorima, fizikalije su zajebana stvar

Meni sve ocekivano i neka ga.
  • Facke
    7.4k
    Tu je Bara najmanji krivec. Mali Belinho misli da more igrati seniorski nogomet. Sam Bara mu je rekel da nije spremen za seniorski nogomet. Ali mali inzistira i sad ga budu smestili v Kustosiju da mali vidi i oseti seniorski nogomet. Razbili ga budu same tak mesari v te lige.
  • Dinamo-SB
    941
    Objektivno gledano,Andy Bara je u slobodnom padu trenutno. Njegov Faye se pokazao kao žestoka prevara, prvo Barca,Rennes pa sad je na posudbi u Cremoneseu i opet se ne moze nametnuti. On je i Brekalu pomagao da dođe u Hajduk i unistio mu karijeru. Sudjelovao je i u Livakovicevoj posudbi u Gironu i opet teski fail. Zastupa Fruka kojem također ne moze naci klub. Vidit cemo oce sta biti od Varele. Nije sad stvsr jel ja osobno volim ili ne volim Baru ili netko od čelnika Dinama.Direktno ili indirektno cemo morati surađivati s njim htjeli ili ne,al poanta je da on vise nije ni priblizno neki ekstra top menadzer koji je lansirao Olma i Gvardiola i koji ima nos za prepoznst igraca i isposlovat mu dobre uvjete. Okej Fayea je utrpo na temelju svoje reputacije zbog Olma i Gvardiola pa mu se vjerovalo,ali vise nijednog Fayea on prodati tako nece. Svi to sad vide.
  • Dudu9
    1.9k
    Ma Bara ce ga stavit u seniore i prodat vec na ljeto kao velikog talenta, vjerojatno u Barcelonu tamo ima vec vezu
  • cibona
    7.4k
    Svi koji su ga barem jednom vidjeli uživo, znaju da s tom visinom i fizičkom građom nema što raditi niti u juniorima, a kamoli nešto više.

Pravo pitanje je zašto se malom utuvilo u glavu da može igrati za seniore, ali za to ne treba adresirati klub, već onoga koji ga zastupa, a to je Bara.

Dečko nema preko 160 cm i 50kg, o čemu mi pričamo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.