• Noel
    18.1k
    Dosta čudan transfer. Da se opet ozljedi Valinčić pa nekim čudom i Mikić, Galešić je odličan kao treći bek. I više od tog.

Mislim da Tabinas neće skupit ni jedan službeni nastup u prvoj ekipi Dinama. Možda Dinama 2 nagodinu.
  • Peškaman
    8.4k
    Nema smisla, imamo Mikića i Galešića koji do povratka Valinčića mogu pokriti izostanak.
    RPGa ne vodimo na pripreme što znači da ga otpisujemo,nadam se da ćemo dobiti kakvu-takvu odštetu a ne sporazumni raskid ugovora.
    Ako Tabinasa primarno dovodimo za B ekipu onda smo ga mogli dovesti besplatno na kraju sezone.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

A jesi naporan...

Ne brini nista, igrat ce nam Attta, Darbou, Addy, Migliore, Matel, Doumbia, Goncalo i ostala ekipa
  • Brusa
    3.9k
    14.4k
    Nisam ni ja neki fan dovođenja Tabinasa ali....ocito Capellas zna vise nego mi, sto je i logicno.
    Orc123

Ili ne zna. A to je onda žalosno , a i sramotno.
    Ja bi se u ovom slučaju kladio na nas.

Ako Tabinasa primarno dovodimo za B ekipu onda smo ga mogli dovesti besplatno na kraju sezone.Peškaman

Onda možemo dovesti bilo kojeg od 1000 dečki koji igraju nogomet u Hrvatskoj, a ne tog tipa
  • Facke
    7.4k
    Onda sme mogli i Boseca dopeljati. Bar dokazan HNL igrac. Mene iskrene je ovaj transfer veliki poraz i nije mi jasne cemu se ide po toga igraca?! Jedine ak ga se planera za Dinamo 2 onda vredu.
  • Crni86
    18.9k
    Pogledajte malo tekme tabinasa, zadnja utakmica s tovarima. Mali mika ispada za njega dani alves na steroidima.

Ima vec 23 godine… i on bi u nekom najnegativnijem scenariju nama igrao beka iduce sezone u b momcadi s 24 godine. Pa bolje onda dovest nekog mladog potencijala od 20-21 godinu koji se jos gura ili je bar domaci decko. Pa dovedi i nekog stranca koji igra juniore negdje vani i odmah mu osiguras seniorske minute. Odmah bi pristali.

Galesic ovo sta je igrao na beku je isto tako dokazao da je bolji od tabinasa. Da je besplatan transfer za mene totalno nepotreban transfer. Nije do novca, vec kupovina bezveznog igraca koji nema sta radit niti u dinamu niti oko dinama.
  • hardek
    7.9k
    O Tabinasu znam samo ono što sam vidio u prve dvije utakmice sezone kada su on i Robin bili ofenzivno najpotentniji igrači. Nakon toga ga više nisam popratio. Da li ima graf od Omakea za njega?

Ne treba razbijati glavu o 3. opciji na desnom beku plaćenom 100 000 eura. Za taj iznos teško da može biti flop, iako je malo vjerovatno da će biti top ali eto.
  • Omake
    14.7k
    Andy Bara je Gabriele D'Annuncio hrvatskog nogometa. Sretno i njemu i Belinhu i Kustošiji.
  • Fatos Beqiraj
    801
    Nadam se i uskorom odlasku Varele, pa da smo se rijesili Bare i njegovi dugova iz proslosti
  • vjeko1701
    22.1k
    Galešić je ujedno i treći stoper. Prva zamjena za Domingueza. Nek Sergi izostane tjedan-dva radi ozlijede ili recimo crvenog, opet na beku imaš samo Mikića.

Andy Bara je Gabriele D'Annuncio hrvatskog nogometa. Sretno i njemu i Belinhu i Kustošiji.Omake

Odkud ovo?
  • NitkoBitan
    34.4k
    Kao sto sam rekao.

Belinjo ce sa 20 godina vozit Glovo.NitkoBitan
  • Carrasco
    6.9k
    Čudi me da nije otišao još kad su ga biseri iz juniora spustili u kadete.
  • miro
    8.3k
    Bravo Andy, vidis da ti nitko nemre stat na kraj, pa onda zasto ne
  • Krizy
    64.8k
    Neka, bar nećemo čitati svako malo kako ne igra za seniore, a ne može trenutno raditi razliku ni u juniorima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.