• deda
    42.7k
    Ljudi su ljudi. Imamo svoje vrline i mane. Svoje prednosti i manjkavosti. Ono što nekog moze činiti legendom je to što je dao za klub. Ja npr. imam i u firmi legende.
  • fakin
    2.7k
    znaci ti ne shvacas snagu, emocije i moc Dinama.

Dinamo nije firma, Dinamo nije poslovni subjekt, Dinamo nije doo.
    Dinamo je institucija, snaga, emocija, krv, sve sto svakog normalnog zagrepcanina veze od rodenja do smrti.
    Dinamo je segment u drustvu koji pratis i za koji si vezan cijeli život. I kad ides u vrtic i kad ides na faks i kad cekas prvu penziju.

Tako ja Dinamo shvacam, dozivljavam i zivim.
    Sjecam se kad sam u vrticu djeci objasnjavao zasto moraju vikati Dinamo, a ne croatia, sjecam se kad sam sa 6 godina dalmatincima iz vrtica objasnjavao zasto je Dinamo bolji od hajduka.

Neki mozda ne shvaćaju tu razinu povezanosti i to je okej, ali u tom slučaju nije fer prozivati ili vrijeđati nekoga tko to zivi svaki dan
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Razumijem kao misao, ali ako ćemo se stalno vraćat na Tottija takvih primjera je stvarno prste jedne ruke od milijun nogometaša. Ne znači da Ademi nije legenda kluba jer se sad ne bi vratio igrat za drugu ekipu ili jer ne želi odradit smjenu na ticket pointu (malo raa).

I opet kao što je rečeno, ako on nije legenda tko onda je? Ne samo kod nas, onda skoro nijedan klub nema svoje legende
  • Masto
    760
    zasto je dinamo bolji od hajduka
  • Zg123
    3.3k
    Dinamo nije firma, Dinamo nije poslovni subjekt, Dinamo nije doo.fakin

Igracima jest jer od toga zive, ne zive od emocije, nakon toga ide sve ostalo. S tim da je Ademi otisao zbog losih odnosa sa Cacicem pa je stigla ponuda iz Kine di su obojica se dogovorili da je najbolje da ode
  • Jurki
    21.5k
    Kaj nije Boban rekao Akiju rekao da ce bit kako Aki zeli? Produljenje, trenerska pozicija, transfer..bilokaj?rokikaciga

Zalosno je kaj je to receno milijardu puta.. a i dalje ima ljudi koji misle da je Ademi potjeran.
  • LA BOMBA
    765
    Ti možeš biti i plaćenik i legenda kluba u jednom.

Meni uopće ne smeta ako su igrači plaćenici ako su iskreni oko toga, daju svoj maksimum i svjesni su da je privilegij da mogu igrati nogomet za tako velike pare.

Više volim takve igrače nego one koje glume da su u klubu jer ga vole a onda u prvoj prilici izdaju klub.
  • Jurki
    21.5k
    igraci su placenici i Amen.
    Adebayor je to lepo rekel zdravoseljacki.. "da igram nogomet iz ljubavi, ostal bi u Togu, nebi dolazio u Englesku".

Nije problem uopce u tome kaj su placeni za to kaj rade.. njima je to posao i sve pet.
    Problem je u tome kad su neprofesionalni, boli ih kurac za rezultate kluba.. a za to sve su jako dobro placeni.
  • Jaro
    11.5k
    Onda reci otvoreno. Dinamo je smeće od kluba i nema legende. Nemoj se sramiti.deda

Samo Dražen Ladić ...
  • blue heart 72
    3k
    Navijač Dinama=fenomen.

Ima li uopće koja tema vezana sa klubom, a da se nećemo polarizirati?
    Evo čak smo to uspjeli i na Legendi (da, sa veliko L) Akiju.
  • Brusa
    3.9k
    Kad se već počela priča o legendama (a i na jednoj drugoj temi se slično povlači), ja sam baš razmišljao o tome i nekako mi se čini da za status legende često samo treba dovoljno vremena proći.
    Za recimo 30ak godina, kad će Josip Pivarić bit stari deda, mislite da ga se neće predstavljati legendom? Novinari sigurno hoće: osvajač svjetske bronce, 5 naslova prvaka s dinamom, zabio gol arsenalu ... legendarni Josip Pivarić! :grin:
  • rokikaciga
    9.1k
    Pivaric je ikona Dinama :grin:
  • NKDZ86
    7.1k
    istina, lako se koristi riječ legenda u nogometu. po meni je legenda samo onaj kog je tribina priznala kao legendu! a takvih je jako, jako malo i tako treba biti.
    po meni su legende (novije doba): Zajec, Kuže, Boban, Ladić, Cvitanović...
  • badjibadara
    8.4k
    Samo ću ovo postaviti:

arijan-ademi-dinamo-zagreb-argues-gabriel-jesus-550nw-10496004q.jpg

Nadam se da će ova slika biti utkana u temelje novog Maksimira.
  • Jos-Optimus
    8.7k
    nije ga potjerao. Ali evo ti drugi primjer. Boban je potjerao jednog od naših najvećih igrača, Petkovića. Je li se Petko poslije prosrao? Da, ali to ne mijenja sve dobro što je učinio. A Ademi je uvijek ostavljao sve, kad je mogao i kad nije. Bio je naša duša. Ako ti on nije legenda onda se nećeš usrećiti u skorije vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.