• Haza
    11.4k
    E da, jel se zna ko mu je vodio digitalni marketing dok je na fejsu ratovao protiv osjeckog suda? Mozda Bosskovitz zna? Ne vjerujem da su se samo tako povukli.jakov1

Sve oko interneta i marketinga je Mamiću radio Matej Zadro, ex djelatnik Dinamovog marketinga.
  • Haza
    11.4k
    Što se tiče transfera, imam dosta novosti, mogu potvrditi da je istina o ponudi Sigme za Marka Solda.
    Uostalom, prvi sam i napisao da je Sigma ponudila 1.8 mil eura Lokomotivi u zadnjem postu. Na kraju je transfer dogovoren na 1.9 mil eura plus 600 tis eura bonusa i 15 posto od idućeg transfera. Ogromna lova je otišla od toga agentima.
    Možda nepopularno, ali da Česi ponude 2 mil eura, ja bi prodao Soldu.
    Za par dana ću dati poduži osvrt na transfere (uključujući Jagušića i Matkovića), vidim zadnjih 10 dana se pisalo o svemu samo ne o transferima.
  • rokikaciga
    9k
    vidim zadnjih 10 dana se pisalo o svemu samo ne o transferima.Haza

Nemoj citat za svoje zdravlje :lol:
  • austrijanac
    9k
    uključujući Jagušića i MatkovićaHaza

Tu mozes i Kuleta stavit onda, u ovisnosti o njima…
  • Ljubo
    310
    vidim zadnjih 10 dana se pisalo o svemu samo ne o transferima.Haza

Nebi to bila naša draga Zona da je drugačije, pogotovo na ovoj temi
  • ShanKu
    1.9k
    Znači državni problem nam dolazi i u klub... Filipinci, Nepalci... Tabinas :sweat:
  • rakurs
    2.3k
    Di nam je kolega koji se onomad dopisivao s onim azerbajdžanskim novinarom i hvalio mu Mmaeea? Sad će imat nešto teži zadatak, ali ako uspijemo prodat Cordobu treba mu ponudit neko počasno mjesto u klubu :grin:
  • NitkoBitan
    34.3k
    God bless Qarabag. Kako me taj klub uvijek oraspolozi...
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Mi trazimo filijalu, a Qarabag nam ruku zavrce nakon Mmaea. Bobane, ne daj se.
  • rioda
    12.6k
    Azerbajdžanski Marko Marić je očito sportski direktor Qarabaga :cheer:
  • JohnnyB
    8
    Imam jedno pitanje za sve vas: ako se sad stvarno dogodi to da Stojković, Mudražija, Soldo i, recimo, Kule odu, ja ću biti iskren....volim Dinamo, ali ovo ne želim gledati. Uz dužno poštovanje svim Bennacerima, Ljubičićima, Perez Vinlof itd., vrhunski su igrači, ali ja želim u Dinamu gledati naše dečke, dinamovce... Jednostavno me ne zanimaju drugi. Nakon one čistke po ljetu, OK, svjestan sam da se nekih igrača trebalo riješiti, ali Bulat, Kačavenda, Štefulj, Špikić, sad Perković, evo sad smo još popušili na Krivaku, pitanje je što će biti s Jagusicem itd. To su igrači koje želim vidjeti u Dinamu... uz dužno poštovanje ostalima, ne zanimaju me. Jesam li ja jedini koji to tako vidi?
  • Keyser Soze
    17.6k
    Pa ok, ali ako želiš gledati Kulenoviće, Mudražije, Solde onda se nemoj buniti kad Dinamo završi treći i bori se za prolaz u KL. U Dinamu nema domaćih i stranih nego ili jesi ili nisi za Dinamo.
  • tp1997
    2.4k
    Bulat, Kačavenda, Štefulj, Špikić, sad PerkovićJohnnyB

Iz kojeg razloga ijedan od ovih igrača, osim eventualno Perkovića (s time da taj njegov famozni talent koji se stalno provlači među žalovateljima nisam nikad primijetio, ali eto možda sam u krivu), ima mjesta u ovom rosteru Dinama?
  • miro
    8.3k
    naravno da nisi. Mozda su nekom rezultati najbitniji, ali evo meni Dinamo sa 8 stranaca nema nikakvog smisla, a sto je najbitnije dugorocno nije ni odrziv. Ok, mozda sam star(omodan), ali nema mi tu onda ni one prave emocije kad gledam takav Dinamo. Meni je to bezveze i potpuno je u suprotnosti s onim sto zelim od Dinama
  • CUCAK
    610
    ok, to da je Bulat zapravo Messi smo vec slušali... ali sad je tu i neprežaljeni Špika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.