• Fatos Beqiraj
    766
    Usporedjivat Baturinu sa Coricem i nazivat ga prevarom je nesto najgluplje sto sam cuo u zadnje vrijeme
  • emilperska
    13.4k
    Gurali ste priču da Baturina ne igra jer Como ima Paza. Pa kad Paz ode, igrat će Baturina.

Jučer na klupi Paz, a bez minuta i Baturina.

Nema vise zaštite i programiranih minuta jer si glavin projekt. Jedna od većih prevara koje smo uvaljali nekome.

Prodali smo ga na vrijeme. Šteta jedino Bjelice lani..
  • Zoran
    412

Tvoj primjer su dva kluba koji igraju razlicite rangove natjecanja i normalno da ce nogometas ici u klub koji igra 1 ligu i europska natjecanja. Ja samo tvrdim da bez obzira na trenutacno stanje na tablici Como jos dugo nece biti (vjerojatno nikada) nivo jedne Rome, Lazia, Napolija ili Fiorentine. Juve, Inter i Milan su druga dimenzija. Como je ok klubic, koji trenutacno ima love i neki plan, ali daleko od nesto posebno. Pa i Chivo Verona je dugo godina igrao prvu ligu pa di su sada. Comu je vrhunac da dođe na nivo Atalante, Torina, Bologne, Udinesea tj. klubova srednjeg ranga Talijanskog nogometa. Tu mislim na neko desetogodisnje razdoblje, a ne jedna sezona. Evo i prosle sezone su bili iza Fiorentine, Lazia i Rome- na 10 mjestu.
  • DiddyGuela
    5.1k
    U svakom slucaju velika pohvala upravi koja je odradila transfer. 18M€ je ozbiljan novac. Hvala bogu pa ga nije prodavao Marko Maric.
  • Zoran
    412
    To definitivno. Marko Maric je skoro sve uspio zajebati.
  • Šteco
    1.3k
    U svakom slucaju velika pohvala upravi koja je odradila transfer. 18M€ je ozbiljan novac.DiddyGuela

Meni je ostalo u sjećanju intervju koji je dao Boban za HRT (oko 11:50 na videu), gdje je rekao da je potrošeno 17.5 M€, što je 70% Baturininog transfera, što bi značilo da je iznos i veći (spomenuo je 24m€). Možda se tu računalo na bonuse, a možda i nije, ali mi se to urezalo u sjećanje pa sam odlučio napisati.
  • DiddyGuela
    5.1k

Vrhunski. Hvala na informaciji.
  • LA BOMBA
    729
    Nisam rekao da je Como veći klub od Rome i Lazia nego da je trenutno više atraktivna opcija za igrače.

To koliko ima klub navijača igrača ne zanima. Igrači redovito odlaze iz velikih klubova u kojima imaš brojne navijače i atmosferu u neke male engleske klubove tipa Brighton i Bournemouth.

Igrače zanima samo 1) novac 2) kariera, titule. Ići će u klub koji će im nuditi najbolju kombinaciju tih stvari.

Ako bi igrače zanimali navijači i povijest klubova onda Južnoamerikanci ne bi nikad išli igrati van svog kontinenta, klubovi poput Benfice, Ajaxa i Celtica još uvijek bi bili europski giganti.

Mislim da je problem mnogih navijača to što previše projeciraju odluke koji bi oni pravili sami ako bi bili igrači, a ne to što je bitno igračima.

Ako bi razmišljao kao neki navijač romantičar i zovu me Roma/Lazio i Como, uzeo bi Romu. Ali ako bi bio ambiciozan igrač i zanimala bi me samo kariera, Como 100%.
  • rokikaciga
    9k
    Nisam rekao da je Como veći klub od Rome i Lazia nego da je trenutno više atraktivna opcija za igrače.LA BOMBA

Zato je i aktivna prica o transferu Salaha u Romu? Hm, da.

Imas li koji komentar da je povezan sa Dinamom ali nema veze sa Rierom ili Slovencima?
  • Omake
    14.5k
    Ozlijedio se Gvardiol. Uopće se ne može osloniti na nogu.
  • Dinaminjo
    1.8k

Ako je ahilova, 4-6 mj cini mi se..

..stao mu je u prvom, nije trebao drugo ni istrcat
  • miro
    8.3k
    ako je ahilova, nema ga na SP
  • ksapi
    6.7k
    Vrlo je jednostavno - gornji doseg Baturine u pojedinoj utakmici je prva postava nekon europskog velikana, a donji doseg mu je da ne radi razliku u HNL-u za Dinamo. Nazalost vise smo se nagledali ovog drugog, kad se sjetim da je znao traziti zamjene u 70.minuti zbog umora.. s takvom fizickom spremom u ozbiljnom nogometu nema kaj trazit.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Ako je ahilova, 4-6 mj cini mi se..Dinaminjo

Da je ruptura Ahilove tetive, ne bi on nastavio igrati, nemojte paničariti.
  • Niko1986
    5.1k
    Da je ruptura Ahilove tetive, ne bi on nastavio igratiMr Anderson

I nije nastavio. Ostao je ležati, odmah tražio zamjenu pa je iznesen s terena. Ne kažem nužno da je ruptura, ali nije dobro izgledalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.