• vlatkomarkovic
    2.7k
    brodicaCrni86

Ne stavljaj Brodica u isti kos s ostalima, em Brodić nema takav karakter sto je i dokazao kada se vratio, em on nije otišao jer je zvijezdica nego klub s njime iz XY razloga nije htio ugovor.
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Ne bi me uopće čudilo ako će Como osvojiti naslov u sljedećim godinama.LA BOMBA

Ali samo ako otkantaju Fabregasa i dovedu Rieru….

PS
    Oprostio morao sam…. :lol:
  • Zoran
    412

Roma i Como su tebi - možda tu negdje. Roma je kultni Talijanski klub sa velikim brojem navijača kojih je na gostovanjima više nego Comovih doma. Kapacitet Comovog stadioa je manji od najmanje Romine tribine. Como- vecini ljudi nepoznat klub.
    Ako misliš da ce Como osvojiti naslov u budućnosti onda odmah u kladionicu i uplati na njih.
    Kolega Đoni- molim da se ne uspoređuju klubovi iz različitih rangova natjecanja jer to ja nisam radio.
  • ElDorado
    8.8k
    on i roditelji nisu htjeli ugovor s vragom potpisati i zapravo je morao otići
  • Kermit
    863
    Evo i Broza u crnoj kronici. Da se izvući zaključak da je to jedan od razloga odlaska iz EU nogometa.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/brozovic-kockarski-dugovi-milijuni-porezna-utaja-15658762
  • Jos-Optimus
    8.6k
    slušaj, trenutno je Como bolji i bogatiji, a našao si primjer Lazia i Rome koji općenito nisu nešto veliki klubovi tako da ti primjer nikako ne stoji. Milan je veliki klub, Juve je veliki klub, Lazio i Roma? Nisu.
  • Tom Hanks
    4.7k
    Nego šta su nego veliki klubovi?
    Ne određuje velik klub samo broj trofeja
    Roma i Lazio imaju tradiciju,kult ličnosti,trofeje usput,među brojnijim navijačima u državi.
    Jebote ta mala Roma je osvojila i konferenciju i kup velesajamskih gradova kao i nas Dinamo.Ali neka oni nisu veliki klub :rofl:
    Sramota je uopće stavljati neki como u istu rečenicu sa Rimskim klubovima
  • Kermit
    863
    ↪Zoran slušaj, trenutno je Como bolji i bogatiji, a našao si primjer Lazia i Rome koji općenito nisu nešto veliki klubovi tako da ti primjer nikako ne stoji. Milan je veliki klub, Juve je veliki klub, Lazio i Roma? Nisu.Jos-Optimus

Nemre Como u istu rečenicu s Laziom i Romom, ni pod razno. To je kao da usporediš Lokomotivu s Rijekom i Osijekom, jednostavno nije to taj rang i nikad neće biti.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    znam, baš si dao dobar primjer jer bi bez problema ekipa odabrala Lokomotivu da bolje stoji na tablici i da ima više love od Rijeke, ta 2 kluba nisu primjer neke veličine koja se ne odbija. Roma i Lazio su, ne znam, poznati i popularni, više zbog Tottia (Roma) i političkog opredijeljenja navijača (Lazio), ali to veliki klubovi nisu.
  • DiddyGuela
    5.1k
    Jebiga dok sam pisao da je Baturina najveca prevara Hrv. nogometa jos od dana Ante Corica onda sam ispadao budala.

Bas me zanima jel stari Baturina po kaficima sada "smjenjuje" i trenera Coma. Martine mlad si... preuzmi karijeru u svoje ruke.
  • Crusades
    20.8k
    "Prevara" je samo tebi i ovom koji misli da je smiješan kad ga petnaesti put nazove Hoffenheim.

Dečko je ravnopravno igrao na najvišem levelu klupskog i reprezentativnog nogometa, zabijao golove ozbiljnim ekipama. Za razliku od Ante Ćorića i sličnih.

To kaj ima neke nedostatke na kojima ne radi ili ne želi radit ne znači da je prevara i da ga se prodalo u Como na temelju lijepih oči.

Shvatili smo da ga ne podnosite, ne morate svaki tjedan to ponavljat.
  • Dzoni
    3.4k
    Kolega Đoni- molim da se ne uspoređuju klubovi iz različitih rangova natjecanja jer to ja nisam radio.Zoran

Pa isto je, uspoređuješ klub koji nije toliko bogat trofejima i/ili navijačima kojem ide dobro sa onim kojem ide manje dobro i manje je bogat, ali te vuče nostalgija na vremena kad je bio puno bolji, samo eto, moj primjer je iz Ligue 1, tvoj iz Serie A
  • Sajla
    16.3k
    Polovanec napušta Vukovar. pitam se kamo će sad. nakon treniranja juniora bio pomoćnik u Vukovaru - preuzima nekog kao glavni trener?
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Dap, mislim malo je dulja priča, ali ukratko da :lol:

Zato ga se ne smije stavljati u isti kos s ostalima….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.