• Jurki
    27.6k
    Villar i Ljubičić su drugoligaški igrači te tako i igraju.Zagi

A isprike.. nisam znao da su Bundesliga, La liga i Serie A.. druge lige.
  • Zagi
    18.9k
    Nisu ali njihove drugoligaške verzije ,gdje su navedeni igrači igrali,jesu.
  • Masto
    2.1k
    Ljubičića ostavit jer je naš i fizički spreman, villara otpisat jer je promašaj igrački i karakterno
  • Odani Zgd
    1.2k
    Čemu toliki hejt prema Villaru?O njemu suditi tek kada dođe pod palicu pravog trenera,a ne ove neznalice...
  • Zagi
    18.9k
    Kaj ako ne mislimo da je trener neznalica?
  • CastAway1986
    6.3k
    Nek mi nerko napise tko je od njih ispao promasaj u Dinamu osim Villara za sad?Orc123

Pa nitko zasad nije promasaj a u tom i je poanta , takvih 5 6 stranaca je top ,jer nije isto MPV i Ogiwara , Sergi i Mmaee , Bakrar i Kanga , te Zajc i Mbuku ...Sto se Villara tice ja osobno mislim da on ima kvalitetu da igra u Dinamu al se (još) nije uklopio...A sigurno je ljepse da ti je treca opcija na nekoj poziciji tvoj junior a neki Cordoba...
  • Jurki
    27.6k
    Nisu ali njihove drugoligaške verzije ,gdje su navedeni igrači igrali,jesu.Zagi

A hnl je u rangu Engleske Premierlige.
    Ljubicic: 83 nastupa u Njemackoj Bundesligi, 27 nastupa u 2. Bundesligi, 101 nastup u Austrijskoj 1. Bundesligi

Villar:
    La Liga 61 nastup, La Liga 2 72 nastupa, Serie A 57 nastupa, 18 utakmica u EL.

Kaj ako ne mislimo da je trener neznalica?Zagi

Kovacevic: trener nizeligasa, Varazdina i Belupa..

Imas pravo.. igraci ne valjaju..
  • Pacho
    20.1k

Najbolje hitno kod okulista. Kad vec pitas, jel?
  • Masto
    2.1k
    sudim po viđenom,vnjegovom donošenju odluka itd itd
  • Dzoni
    7.7k

Pola HNL-a bi poispadalo iz 2.liga navedenih zemalja
  • Zagi
    18.9k
    Jednom prvoligaški igrač-uvijek prvoligaški igrač ne vrijedi u sportu.
    Vrijediš koliko i tvojih zadnjih par utakmica, ajd sezona.

Druga liga.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    ja mislim da je ovo polusezona u kojoj mu treba sudit. Jel neznalica ili ne, prva ajde uigravanje sve te price bla bla. Al sad u ovoj mora isporucit. Nema vise opravdanja, ovo su druge pripreme zajedno, vidio je na koga moze racunat gdje kako i tjt.
  • Zagi
    18.9k
    Pola HNL-a bi poispadalo iz 2.liga navedenih zemaljaDzoni

To je istina ali isto tako nije relevantno. Ne sumnjam da bi Villar Gorici bio pojačanje (ne veliko ali pojačanje) ali mi nismo Gorica.
  • Jurki
    27.6k
    mi da dovedemo Bellinghama.. nakon pola godine bi se pisalo da koji smo kurac doveli tu Englesku prevaru.. nek se goni nazad u picku materinu u Madrid.. jer bi Kova od njega napravio Slepičku.

u redu onda je i Kovacevic nakon predstava u Europi nizeligaski trenercic koji nema pojma.
    Pobjede protiv jadnog Belupa i raspale Lokse mi nisu pokazatelj njegove trenerske kvalitete. Vec sam njegovo znanje i umješnost vidio protiv Betisa, Celte, Lilla.. on je protiv raspalih tovara doma, koji su od raspale Rijeke dobili petardu.. jedva ulovio bod.

Ako imamo tak visoke standarde i kriticnost prema nogometasima.. zasto nemamo isto tak visoki standard i kriticnost prema treneru?
  • Dzoni
    7.7k

Kako odjednom nije relevantno? To što kod ne znam Leicestera i Sesveta piše da su druga liga svoje zemlje, ne znači da su slične kvalitete ili slični klubovi.
    Bitna je kvaliteta nogometa, a ne koji broj piše ispred ranga nogometa u kojem pojedini klub igra.

Uostalom, Dinamo igra u drugom, prije 2 sezone u 3.rangu europskog nogometa pa kaj, Inter nije trebao kupovat 3.ligaškog nogometaša?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.