• Batigol
    118
    nije u jugi bilo samo srp. tlacenja....rekao bih da je toga bilo vise s"hrvatske"strane! Ako znas na sto mislim...
  • Dendle71
    252
    daj procitaj dedin post još jednom. I onda još jednom. Sretna Nova!
  • Dadox
    1.2k
    Nisi ti Dedu ni shvatio ni pročitao s razumijevanjem.Živio!
  • Thor
    1.7k
    u mamu mu! :brow: :angry:
  • ivanlivno
    386

Ovo je odvratan uvredljiv komentar jednog skupštinara. I sramota svakog ko ti je bacio lajk. Zašto se nisi osvrnuo na jednog Drolju, koji bi pretvorio Dinamo u apolitični bezdušni korporativni identitet, i kojem gle čuda smetaju Hrvati BiH, baš kao i Daliji Orešković i Sandri Benčić i Stipi Mesiću. Deda, nisi nikakav intelektualac niti racionalni middle man, stojiš na braniku antihrvata koji izigravaju neutralnost. Ponavljam, Droljo je iskazao odvratnu ksenofobiju prema Hrvatima iz Livna, i nije dobio nikakav ban.

Da sumiramo, osoba X koja je za apolitični Dinamo, iako kakti nema problema s nacionalistima itd, izrazava podjednaku ksenofobiju prema Hrvatima BiH kao masu antihrvatskih jugoslavenčina. I onda se vrijeđa nas koji ukazujemo na Gramšijeve sinove i kceri koji lukavo koriste onu staru ljevicarsku "marš kroz institucije". Deda mozda jesi nekaj uspio u životu, ali si nenačitan, duhovno na jako niskoj razini, i imas konstantnu potrebu savijat kičmu i pravdat neobranjivo. Sad baci neku hipijevsku new age parolu o Bogu i ljubavi i da smo mi farizeji. Dodvori se sodomitima, frajeru.

Uz to još impliciraš da gospodština i desničari ne idu zajedno. Ne znam što je gospodski u okultistickoj proslavi genocida nad Hrvatima(Trnjanski Kresovi), što je gospodski u spolnocki, što je gospodski u Benčičkinoj podršci Medakovićevoj izložbi. Itd itd.
  • NORTE
    21.7k
    Razvukavši transparent sa ZDS pozdravom kao provokaciju aktualnom gradonačelniku Zagreba, a u znak podrške Thompsonu i Barišiću Boys-i su bezrezervno izabrali stranu. Danas Boys-i pušu u jedra svojih dojučerašnjih progonitelja, a kontra većine svojih sugrađana. Sve se to dešava u trenucima dok im grad gradi dva stadionaYovitssa

ZDS je poruka, iz bunta, a ne za nečiji privatni interes.
    To nije politika, nego hrvatska strana.
    BBB se drže svojih uvjerenja već 40 godina.
    Nikad nisu ni bili na istoj liniji kao većina naših sugrađana.

Podržavam BBB i ovom stavu, koji se kod njih nikad nije ni mijenjao.

To što je Senf odlučio izgraditi novi stadion u Kranjči i pridružiti se Vladi da se sagradi novi Maksimir je fantastična stvar za dinamo i nas Zagrepčane, zapravo je i obveza gradonačelnika jednog europskog velegrada, a Senfu bi moglo pojačati podršku koju ionako uživa.
    Ako je dobio zadnje izbore dobit će i sljedeće.

Nisam glasač ni lijevih ni desnih, imam svoj pogled na svijet i ne pada mi na pamet davati svoj glas ikome od ovih na aktualnoj političkoj sceni jer mi se gade.
    Iako 'politički' pripadam desnom centru više ne podržavam nijednu stranku.
  • ivanlivno
    386

Reci kaj je tolko pametno u Dedinom postu? Obicno impliciranje da ko nije za politicku neutralnost je zapravo protiv Dinama. Znači Dinamovština prihvaća i oni koji slave Trnjanske Kresove koji su okultni ritual(paljenje vatre) proslave klanja Hrvata među kojima je bilo masu zagrebačkih dečkiju koji su navijali za Građanski. Onda se trebamo prestat pozivat na nasljeđe Građanskog, čija je cijela arhiva btw spaljena 45te, što govori o temeljitom pokušaju zatiranja hrvatskog Zagreba, jer tim partizanima je smetao uspjeha Građanskog kao najboljeg kluba orve Juge i ovog dijela Europe. Ali hej, ma Dinamo je i za sve, i za one koji sudjeluju u proslavi pokolja nad zagrebačkim dečkima. Znate zakaj ima toliko malo purgerskih prezimena? Jer su nosioci tih prezimena oslobođeni zivota, a ne radi zlocestih Hercegovaca.
  • ivanlivno
    386
    Dinamo ne zaslužuje G u GNK ako je otvoren i prema onima koji simpatiziraju koljače Građanskog i navijača Građanskog.
  • Masto
    647
    Nije ni vama lako
  • jedan u nizu
    16.8k
    Dajte opet temu pod kljuc.

Odite svi u kolektivni kurac.
  • Crni86
    18.8k
    Daj buraz, nekad treba znat kad je dosta.

Tema je vec bila blokirana, mora li bit opet? Deda je jako lijepo napiso. Tu smo da pricamo o dinamu i sportu. Politika i politicke vrijednosti ovdje tema nisu, diamov navijac moze bit lijev, desni, srednji, bilo koje rase i nacionalnosti. Ako voli dinamo iskreno, ja cu sa njim bez problema o tom dinamu onda i dalje pricat, makar se ne slagali politicki.

Dosta vise sa brojanjem svega i svacega i isticanja ko je vec dinamovac i te fore.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Dajte opet temu pod kljuc.jedan u nizu

Treba ohladit malo nekoliko ljudi i to je to.
  • rokikaciga
    8.8k
    Kak se nekim ljudima da na Novu Godinu? Pojedite sarmu, odojka, francuske, kolaca, popij 4 pive, viskija, vina..kaj god. Zagrlite bliznje i budite sretni kaj ste (nadam se) zivi i zdravi!
  • Sajla
    16.2k
    da, tema mora opet biti blokirana. očito. a ako na drugim temema krenete s istim stvarima, zaključavat će se accounti. imamo i pametnijeg posla na 1.1. od ovoga, ako vi nemate.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet