• rokikaciga
    8.8k
    Ajde skini mi se. Zatrovali ste Zonu sa politikom vise puta, pa tako i na jebenu Novu Godinh. Sjedi u birtiju, odi na forum.hr ili negdje trece pa drvi po njoj. Koliko tema cete jebeno zatvorit sa politikom? Jos malo pa nece nijedna tema ostat a da se ne sere o politici i ljevo, desno. Forum je Dinamo, a ne zds.hr ili sta vec
  • zadnjired
    264

Momčino čuvaj svoje zdravlje i nemoj si dopustiti da ti nekakvi internetski mamci i maliciozno usmjereni postovi pokvare dan ili ulazak u godinu.

Dinamo to smo MI, a mi smo HRVATSKA!
  • kajjaznam
    362
    Daj zaključajte temu, ovo je više gadljivo čitat
  • Marktwain
    1.1k

Vrlo kršćanski od tebe.
  • emilperska
    13.2k
    Nista od ove rasprave ne bi bilo da se na silu od eminentnih zonaša svako malo pokušava progurati neka nacionalna i ideološka neutralnost kao nešto logično i normalno. Mozda je normalno kod klubova kao Rijeka (prije 45' u grad dovođeni talijani, nakon 45' srbi), Hajduk (ne treba trošiti riječi) i Istra. Dinamo nikad nije bio takav klub među svojim navijačima (velikoj većini). Uvijek se naginjalo desno i to se nije skrivalo.

Guranje te neutralnosti je jednako odvratno i neprirodno kao kad Tomašević gura transvestite kao tete u vrtiću u Dubravi..

Lp svima!
  • Masto
    647
    Gradivo se ponovilo
    Idemo dalje
  • ElDorado
    8.7k
    U jugi je Dinamo bio nosilac nacionalne svijesti i borbe. Kad si rekao navijam za Dinamo znalo se da si Hrvat i da si duboko svjestan toga. Sve to u doba srpskog tlačenja. Bilo bi lijepo da prestanete to gurati u neke ideološke agende koje s Dinamom nikad nisu imale veze. Slušajte predsjednika. I prestanite vrijedžati i prijetiti. To nikako nije lijepo medju plavim pukom.
    DZIS
  • emilperska
    13.2k
    Forum je Dinamo, a ne zds.hr ili sta vecrokikaciga

Inace predlažem svima da otvore stranicu koja je gore navedena :lol:
  • masacusec
    7k
    Na sve se načine nastoji romantizirati prosvjed za 101icu te ga automatski svrstati u nekakav isključivo ljevičarski prosvjed. To je kontekst vremena u kojemu je zasigurno bilo i ljevičarske promocije i kolabracionizma, no isto tako protest i revolt protiv aktualne vladajuće garniture koja je promijenila sveto ime pri čemu su neki navijači poistovijetili klub i radio.
    Ovaj je tekst sranje i predstavlja osobni stav, a ne objektivnu istinu, no isto tako stigmatizacija čitavog kolektiva dajući mu politički predznak jest besmislena.
  • deda
    42.4k
    Fakat moram reći da ovdje ima licemjernog šljama na tone. Vi kurac moj želite nekome sretnu godinu, lažete Boga, sebe i sve oko sebe. Vi jednostavno želite najbolje sebi, a svima koji imalo drugačije misle želite sve najgore. Sram me da se neki od vas deklariraju kao dinamovci, vi ste kurac, a ne Dinamo. Sami se locirajte i pronađite u mom postu. I tema je zatvorena dok ja ne kažem drukčije. Sram vas može bit sve na Novu godinu.
  • deda
    42.4k
    Gospodo, stvarno ste me izbacili iz takta.

Dajte prihvatite više da je Dinamo i nogometni, i hrvatski, i purgerski i gospodski klub.

Svatko od nas će naći neke elemente zbog kojih će za njega navijati, neki možda i sve nabrojene. Ali prihvatite više da za njega navijaju i drukčiji ljudi od vas, upravo zbog nekog od navedenih elemenata.

Ljevičari shvatite da je Dinamo hrvatski nacionalni klub, desničari vi shvatite da je on i gospodski i nogometni klub. A prije svega pustite one apolitične ili koji se nalaze između vaših suprotstavljenih polova da navijaju za klub iz svojih razloga. Nitko nema pravo Dinamo sebi prisvojiti, on je klub svih svojih članova, i desničara, i ljevičara, i Hrvata, i Srba, i Muslimana i ostalih. Jednako tako prihvatite činjenicu da je nacionalna hrvatska konstanta ovog kluba jedan od najvećih stupova njegovog identiteta. Naš klub sigurno nikad nije bio jugoslavenski kao neki drugi u okolini. I vjerujem da to svi normalni i prihvaćaju.

Jednostavno poštujte više jedni druge i dajte bar neki minimum tolerancije.

Znam da je moj post prdac u vjetar, ali probajte.
  • Hrvatski Gradjanski
    191
    Kaj se ovih leftarda i možemovaca nakotilo među dinamovcima.

I ja sam mislio da je ovo što deda piše nekakav standard i da gotovo svaki normalni dinamovac to prihvaća.

Ali očito nije tako. I dok normalna većina šuti, oni koji bi promijenili Dinamov DNK ruju.

Dinamo je uvijek bio više od nogometnog kluba. Hrvatski identitet je uvijek bio u temelju kluba. Onima kojima to smeta ne znaju za kakav klub navijaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet