• FrenchMontana
    1.5k
    Jak ulazak u 2026. :lol:
    @Marktwain i @Droljo zesce zabrijali, ostalima podrska.
    A svima od srca zelim jos uspjesniju godinu nego prethodnu!! DZIS :heart:
  • ivanlivno
    386

Pa slažem se, ali isto tako nema neko pravo lagati o karakteru većine Dinamovog puka i o tome kaj je Dinamo. I to oni koji su ksenofobi prema Hrvatima iz BiH. A isti ti da su većina Dinamovih navijača bi gurali ljevičarstvo kroz Dinamo. Ljevičari su lažovi i manipulatori i to je njihova duhovna konstanta neovisno o naciji, rasi, jeziku.
  • ivanlivno
    386
    Srž svega je da njihova borba za politički neutralni Dinamo leži u težnji ušutkavanja većine Dinamovih navijača koji su duhovno i nacionalno osvješteni, a ne jer su iskreno za političku neutralnost. I samim time njihovi argumenti i njihovo mišljenje je ništavno i treba im dat do znanja što je Dinamo i da ako im ne paše da odj od Dinama.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    aj se i ti smiri, na svaku političku izjavu skačeš kao oparen sa 99 komentara, ovo nije mjesto za politiku, zato su Admini i maknuli tu tematiku. Ne trujte Zonu, držite se Dinama
  • Marktwain
    1.1k
    To sto nisam desničar, ne znači da sam ljevičar, nit ću ikada za njih glasati
    To si slobodno utuvite u glavu.
    Znam da nećete, jer da možete ne bili zadojeni desničarskom ideologijom.

A sad nastavite u revijalnom tonu pa održite još koje lekcije od tome tko je što i što bi trebao biti.
    Hrvatski i purgerski pozdrav.
  • ivanlivno
    386

U prijevodu ne pričajte istinu o karakteru većine Dinamovog Puka kako bi se oni koji podrzavaju jugočetnike, spolnoćku, i ksenofobiju prema Hrvatima BiH ne bi osjećali da su u manjini.
  • ivanlivno
    386

Ko ovdje priča o desnici. Pričamo o hrvatskom suverenizmu, odbacivanju lgbt agende, i integralnosti hrvatskoga puka u RH i BiH. Jedini ko priča o ljevici i desnici i konkretnim strankama su ljevičari ovdje.
  • Marktwain
    1.1k
    Odmori, malo te udarilo u glavu.
  • rokikaciga
    8.8k
    Mene i dalje zanima kakve ovo ima veze sa Dinamom? Ajde prebacite se na forum.hr ili reddit pa trujte tamo :vomit:
  • Ljubo
    304
    Ekipa, neću uopće ulaziti u ovu raspravu ali stvarno ste ga pretjerali…
  • ivanlivno
    386

Moja udarenost nije opravdanje da Droljo svoje jugoslavenstvo skriva iza političke neutralnosti.
  • ivanlivno
    386

Ovakvi su najjači sve dok im teta u vrticu ne postane tranzic.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    u prijevodu, ohladi se i nađi neki forum gdje ćeš se izdrkavati. Ja sam desničar pa si mi naporan, a tvojem silovanju nije mjesto ovdje
  • ivanlivno
    386

Intimno sam vezan uz Dinamo, ne druge institucije i njihove forume. Meni Dinamo nije neki bezlicni premjerliga entertainment kakav zagovaraju Boskovic i ekipa. Dinamo je dio mojeg hrvatskog identiteta kao većini Dinamovih navijača.

Edit: i onda kad vidim zmijsko djelovanje ekipe koja negira hrvatstvo livnjacima, koja je za spolnocke, koji uzdizu jugočetnika Tomasevica(cija je supruga necakinja 2 srpska ratna zločinca s karinskog područja). Na kraju zapoceo je Jovica sa svojom spikom o stojedinici di je htio klasicno ljevicarski progurat neke skrivene agende, ali Bogu hvala ja i pojedinci smo ovdje na braniku Domovine i Istine. Bog i Hrvati.
  • Sesvećanin
    319
    Podrška livnjaku Ivanu, ne dirajte ga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention