• Probirštift
    1.2k
    Ja ne znam kaj su jučer bacili tu kod remize u jednom trenutku čuo kao da je raketa eksplodirala
    Pričao s curom kasnije koje je bila 20 minuta pješke od mene u dućanu i ona je isto čula
    Kupujemo oružje od europe umjesto da investiramo u mlade nade i umove da grade atomske bombe!
  • Dino
    4.9k
    Klinci deru guzove nemilosrdno, ovakve petarde smo mogli samo sanjat :lol:
  • NerminB
    598
    :lol:

Nama je bio vrhunac bacit petardu u neku cijev ili slicno, ovi vezali kanister benzina uz petardu. Genijalno.
  • Jaro
    11.5k
    kanistar benzina ili kakvog drugog goriva nije petarda vec bomba iz kucne radinosti a detonacija iste na javnoj povrsini teroristicki cin, al dobro - kad bude zrtava nadam se da ce samo oni najebat od Darwina…
  • Dino
    4.9k

Ma ovo je uzas i svatko normalan vidi u ovom opasnost, ali s obzirom na to da se ovo vec godinama desava, a nitko ne djeluje, nemamo kaj drugo nego smijat se tom i ko mali piromani veselit
  • Marktwain
    1.1k
    Kaj se imaš tome veseliti? Požaru?
    Prije desetak godina u Zagorju se zapalila nova sportska dvorana zbog petarde u kontejeru za smeće.
    Dajte bar malo upogonite razum.
  • Tom Hanks
    4.6k
    Neka deru klinci,podigli sve na viši nivo
  • Marktwain
    1.1k
    Neka deru, nek kirurgija ima posla, možda i pogrebna poduzeća.
  • NKDZ86
    7k
    zona uz klince!
  • Dino
    4.9k

Ne bih rekao da smo se razumijeli do kraja.

Naime, problem je detonirati ovakve bombetine jer se ljudi mogu unakaziti, ubiti, u konacnici i imovina se moze ostetiti. Vjerujem da je taj dio svima jasan.

Petarde su problem vec godinama i ocito se ne rjesava na ispravan nacin jer je od zabrane broj ozlijeda isti, a ozlijede su teze.

Kao klinci smo svi bacali petarde i svima nam je bilo ekstremno fora vidjeti valjak koji kad se zapali eksplodira. Ono, klasicno zivotinjsko majmuniranje, zapalis i vidis ka-buuum. Centar za nagradu u tom trenutku bude zadovoljan jednako kao i kad kockaru zablesci sto milijuna lampica na aparatu kad osvoji deset kuna.

Mislim da iz ovog svaka normalna osoba moze zakljuciti da je ovako nesto jako opasno i da je korist daleko manja od potencijalne stete, da nazalost mozes utjecati samo na djecu u svom okruzenju (djeca u mom u svjesna opasnosti i ne igraju se s petardama), ali da ne mozes poreci da vidjeti ovako nesto izaziva neki unutarnji "satisfaction".

Ne znam kaj sam se uopce dao uvuc u raspravu... :rofl:
  • Marktwain
    1.1k
    Dosadno ti je, baš kao i meni, pa idemo raspravljati s ljudima s interneta. :wink:
    Ok, krivo smo se skužili. Jbg, događa se i pametnijima. :grin:
    Da zaključimo raspravu riječima Tram 11:
    Ak već radiš gluposti nemoj ispast budala.
    Ili riječima RDJ:
    Never go full retard.
  • Dino
    4.9k

U dva stiha si zapravo objasnio sve :grin:
  • Nolifer
    13.7k
    Nek idu onda na front u vojsku pa nek tamo rokaju i dokazivaju se, ah da to im se neda....
  • pešća
    844
    Javi kako si prošao.The Undertaker

Skoro sam ti zaboravio odgovorit. Nije se uopće kontrolirala veličina prtljage.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Kod mene mali radi gdje prodaju vatromet. U Danskoj se smije rolati samo 31.12
    Sinoć donjeo 500 raketa doma , sve što je bilo kutija sa buđom nesmiju prodavati i oni su dobili. Ima da rokađ po Rusiji i tovarima cijelu noć , meni me čudilo i fantomsku da stavim radi jačeg efekta :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.