• Probirštift
    1.2k
    Ja ne znam kaj su jučer bacili tu kod remize u jednom trenutku čuo kao da je raketa eksplodirala
    Pričao s curom kasnije koje je bila 20 minuta pješke od mene u dućanu i ona je isto čula
    Kupujemo oružje od europe umjesto da investiramo u mlade nade i umove da grade atomske bombe!
  • Dino
    4.9k
    Klinci deru guzove nemilosrdno, ovakve petarde smo mogli samo sanjat :lol:
  • NerminB
    596
    :lol:

Nama je bio vrhunac bacit petardu u neku cijev ili slicno, ovi vezali kanister benzina uz petardu. Genijalno.
  • Jaro
    11.5k
    kanistar benzina ili kakvog drugog goriva nije petarda vec bomba iz kucne radinosti a detonacija iste na javnoj povrsini teroristicki cin, al dobro - kad bude zrtava nadam se da ce samo oni najebat od Darwina…
  • Dino
    4.9k

Ma ovo je uzas i svatko normalan vidi u ovom opasnost, ali s obzirom na to da se ovo vec godinama desava, a nitko ne djeluje, nemamo kaj drugo nego smijat se tom i ko mali piromani veselit
  • Marktwain
    1.1k
    Kaj se imaš tome veseliti? Požaru?
    Prije desetak godina u Zagorju se zapalila nova sportska dvorana zbog petarde u kontejeru za smeće.
    Dajte bar malo upogonite razum.
  • Tom Hanks
    4.6k
    Neka deru klinci,podigli sve na viši nivo
  • Marktwain
    1.1k
    Neka deru, nek kirurgija ima posla, možda i pogrebna poduzeća.
  • NKDZ86
    7k
    zona uz klince!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.