• Navijač Dinama
    11.3k
    Najveći, po meni i jedini i isključivi problem svega toga je kritičnost i neimanje osjećaja za utakmicu i zamjene kod Maria Kovačevića. Jedino tko mi pada na pamet i u glavu je Ante Čačić sa avojim 90.mimutnim crpljenjem prvih 11 pa onda tek napravi izmjenu,dvije tri.

Nema tu veze sa Bobanom, upravom, ovim ili onim, nego isključivo sa Mariom Kovačevićem.

Druga stvar klub kad je pregovarao sa igračima oko produženja, kako su mogli znati kakva je vizija i planovi trenera ili slično i ne znam, trebali su kad su im ponudili ugovore reć "ej budeš zakovan na klupi, al ti svakako potpiši ugovor u suprotnom ti ide vožnja gepekom po Dubravi" period.

Da su juniori mogli dobit šansu i prije, mozda i gotovo sam siguran da jesu. Mikić puno prije, jer KTC u ovim godinama na beku i pogotovo Lisica na beku su promašaji koji se vide iz aviona, ali ne i sa klupe Dinama.

Šansu i u smislu dobiješ taj "garbage time", bez obzira jel to bio slučaj kao protiv Belupa(kad vodiš i riješio si tekmu u prvom poluvremenu) ili jer gubiš 0-3 od Lillea.

Još jedna-dvije stvari je ubijanje morala sa tim zamjenama, recimo Beljo izađe u 60.toj to i ptice na grani znaju, ili Kule ako je od prve onda obratno, nez obzira kakvi bili na terenu i dal imali i kakav doprinos.

Nastavno na ovo gore, recimo imamo primjer da igrači ne vide terena po par utakmica poput Vidovića, Villara, Mudražije(nisam tetak i strina bojna, odjebite od mene), Galešića, pa i ono jedno vrijeme Perez Vinlofa, čak i sitno vrijeme Belje na klupi, koji su se opet ustabilizirali u prvu postavu(nadam se).

i onda odjednom ih se ubaci nakon 2-3 utakmice ne igranja uopće, u prvu postavu ko grom iz vedra neba ili ih se nakon ne igranja 3-4 utakmice uopće, ubaci u 90toj minuti kad je sve već gotovo, i što će onda igrač(recimo Vidović, Villar i Mudražija) reć, pokazat, napravit i kaksv mu je dojam kretnje i igre i jesu ili nisu i(li)nešto..

Vjerujem da se to sve moglo ublažit i ispast na bolje, da je se možda to bolje komuniciralo na relaciji Uprava(Boban) ka treneru (Kovačeviću), a (možda i jest, a da i ne znam), ovako imamo prčvajz i teški bućkuriš, gore od svega koplja i mini linč uperen u ljude, osobe i sam Klub u koji to ne bi trebalo biti.
  • scooniepenn
    6.1k

Nismo o tome pricali, sto sam u svom proslom postu vrlo jasno naznacio.

Kako neki ljudi ne shvacaju (ne ti konkretno Orc, opcenito pricam) da Dinamo zivit i zivit ce od omladinske skole a ovaj primjer je nesto sto odvraca klince od nase omladinske.

Ovo je tvoj post na koji sam se referirao, jer si vrlo nedvosmisleno izjasnio da Dinamo zivi od omladinske skole, a jedino logicno je da to bude kombinacija skole i transfera mladih potencijala koje cemo dovoditi kao Dominguez i Vinlof. Toliko na tu temu.
  • Jurki
    21.3k
    Inace, i ja mislim da ce Dinamo 2 biti jako koristan, ali mislim da se zavaravaju kolege koje to vide kao rjesenje svih problema. Nekako sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni time da se do valjda dvadesete godine razvlace po drugoj hrvatskoj ligi.Pacho

Dvojka ce nam rijesiti hrpu problema, to je tocno.
    Isto tak to bu indikator, dal xy igrac moze participirati u prvoj ekip ili ne.
    Najbolje igrace naravno da treba instalirati kao rotaciju prve momcadi za pocetak.
    Ne mislim da ce se igrace zajebavati do 20te godine u toj momcadi jer ti svake godine dolaze novi. Al kroz sezonu dvije se bu vidlo od koga ima koristi u kontekstu prve momcadi.
    Problem je i to mislim jedini problem bezmudost trenera da klincima da šansu. Ne zna Kova kam tira kaj se tice klinaca.
    Ako se on usere protiv Istre doma kod rijesenog rezultata ubaciti nekog klinca, onda on nije trener za Dinamo.
  • Crni86
    18.8k
    Inace, i ja mislim da ce Dinamo 2 biti jako koristan, ali mislim da se zavaravaju kolege koje to vide kao rjesenje svih problema. Nekako sumnjam da ce top talenti biti zadovoljni time da se do valjda dvadesete godine razvlace po drugoj hrvatskoj ligi.Pacho

Pa jedan jagusic ili kumar ce svakako rade odabrat slaven ili istru gdje ce dobivat prilike u prvoj ligi a ne da skupljaju minute u drugoj.

Klincima ce lokomotiva, slaven, varazdin i dalje biti primamljiviji od dinama 2.

Za izlazne juniore super prica, ali onda ce se opet pricat da nije isto igrat drugu ligu u dinamu 2 ili prvu sa dinamom.

Jedino rjesenje je jasan put svakog igraca, vizija i tocan plan razvoja. Dinamo 2 je jedna od stanica na tom putu ali izmedu fali jos pokoja stanica.
  • don
    17.5k
    kad shvatite da su igrači tu prvenstveno i samo zbog sebe a ne kluba bit će vam lakše. I to je potpuno normalno. Ali mi smo navijači pa teže to prihvaćamo pa mislimo da svi moraju bit Totti inače su izdajnci kluba i otvaramo im široka vrata na polju.
  • Fatos Beqiraj
    694
    I kad bude druga momcad bit ce ovoga, jer ce neko odigrat dobro dvije utk tamo i trazit ce preko medija prvu momcad
  • Jurki
    21.3k
    Pa jedan jagusic ili kumar ce svakako rade odabrat slaven ili istru gdje ce dobivat prilike u prvoj ligi a ne da skupljaju minute u drugojCrni86

Jagusic se potucal po pasnjacima trece lige pa kaj onda i to u jednom Belupu.
    Samo je stvar u tome da mi nemamo sistem uvođenja tih klinaca u seniorski nogomet.
    Svakom iducem treneru prije nego kaj potpise ugovor, bi se trebalo iskomunicirati.. rijesena je utakmica, guraj projekte kluba jer klub zivi od prodaje igraca.
    Da me se krivo ne shvati, ne da postanemo Loksa, vec da ako je pitanje rezultata rijeseno - uvodi klince.
    Pa da vidis al bu neki novi Jagusic prije odabral Belupo ili Dinamo.
  • Crni86
    18.8k
    Pa da vidis al bu neki novi Jagusic prije odabral Belupo ili DinamoJurki

U belupu ce igrat svaku neovisno o rezultatu, u dinamu ce ga se gurat zadnjih 20 min ako dinamo vodi 3:0.

Nedvojbeno je da i dalje ce prije odabrat belupo i svaku tekmu 60,70 kompetetivnog nogometa, a ne da udu na 15-20 minuta u rijesenoj utakmici.

Nama fali lokomotiva, partner klub koji ce glumit nas belupo, istru, varazdin. Da li u sloveniji ili bih. Pa di ce taj decko nakon sezone dve druge lige otic i u kontinuitetu igrat kompetetivno prvu ligu.
  • Dzoni
    3.2k

A kako će doć rezultat ako nemaš para?
    Prvi i glavni faktor uspjeha u nogometu je novac, bez njega ništa. A on se dobiva u glavnini u Dinamu tako što se prodaju mladi igrači. Gotovog stranca ili domaćeg igrača od 26+ godina ne možeš prodati za profit nigdje, osim ako nemamo sreću pa šeici iskrcaju pare.
  • krvaveoči
    10
    kako vidjet top talenta ako ne igra,ne drzi ti priča vodu.
    Da Joško nije igrao i da ga se nije trpilo,u prve 3 svoje tekme je zajebo bar 3 gola..
  • Fatos Beqiraj
    694
    sigurniji je prihod europa i veci nego prodaja. Trebas 4 od 10 mil za jednu sezonu lp
  • Jaki991
    582
    Decko puni 18 godina za 20 dana, cetvrti stoper je u rotaciji, bez sekunde u hnlu, sezona se za sad cini borbenom i izgleda da cemo se do kraja sezone borit za titulu, ne cini se izglednim da ce dobijat puno vise minuta u drugom dijelu, plus kaj je za malim i prije sezone bilo interesa jebenih klubova, skroz logican slijed dogadaja
  • Mr Anderson
    16.1k
    kako vidjet top talenta ako ne igra,ne drzi ti priča vodu.
    Da Joško nije igrao i da ga se nije trpilo,u prve 3 svoje tekme je zajebo bar 3 gola..
    krvaveoči

Vidiš ga tako da odskače ko što je Joško odskakao, Jakira smo gledali na SP U-17, pa nismo vidjeli da je baš nešto očito odskakao. Dobar je, ali ne toliko da ga možeš gurati nauštrb prve trojice stopera a da rezultat ne pati.
    Što nije Jakir stariji gurao dalje Živkovića nakon što mu je kiksao prvu utakmicu? A bio je iskusniji od sina mu.
  • rokikaciga
    8.7k
    Jos jedna stvar koju dosad nisam spomenuo a vidim da se proziva ovdje. Ljubav je dvosmjerna ulica. Ako ti volis svoju zenu, a ona ti laze, ignorira tvoje zelje, krsi obecanja i slicno...koliko dugo ces trpiti svoju zenu iako ju volis? Ista stvar je i kad si nogometas, koliko god patetike medu navijacima bilo da se za Dinamo zivi itd...treba biti i realan. Ako nekome obecas x, a ne ispunis to normalno da ce igrac biti nezadovoljan. Postedite me toga da mali ne voli Dinamo. Prolili bi zuc i po Eduardu i po Olmu i po Badelju da mozete danas proljevat zuc.
  • Dzoni
    3.2k

I što ćeš ako nemaš Ligu Prvaka, ne platit radnike, igrače, gasit klub...? Ne postoji jedan uspješan primjer isključivo ganjanja Europe za budžet da je dugoročno spasio klub ili mu je omogućio osvajanje trofeja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.