• hardek
    7.9k
    Imamo dobre stvari pred nama samo to posložiti lijepo.FazeN

Jakir je zadnje gašenje požara koje moramo riješiti. Sljedeće godine kad krene Dinamo 2 ovi problemi će nestati sami od sebe.
  • CastAway1986
    4.8k
    Menađer plasira priču u novine da bi malo stisnuo klub, a forum udari po karakteru klinca.
    Baš ništa naučit iz višemjesečnog "slučaja Mikić". Fascinantno.
    Zagi

Covjek vam je sve lijepo u komentaru objasnio..Ali ajmo prvo pljuvati po malom , pa onda po njegovom ocu nasem bivsem treneru i sl...A zato cemo uzdizati Baru koji javno trazi da Varela igra i to nam nimalo ne smeta , ali da se npr javio "Pero Perić" i trazio minute za malog Horvata opet bi poletjeli srati..
  • emilperska
    13k

To si dobro rekao.

S Jakirom i Horvatom se sjebalo u koracima. Dijelom nauštrb Varele, dijelom jer je očito nešto krivo planirano ili komunicirano.

Ali kad bude aktivan Dinamo 2. Veći dio problema će nestati.

Ostati će i dalje taj problem kako Jakira/Horvata/Žaju ubaciti u prvu ekipu. Ali dok imaju minute u 2.rangu natjecanja s 18 godina to i nije tako loša situacija.
  • Orc123
    14.3k
    kako si samo skromno usao na forum, do toga da si se probahatio u nekoliko mjeseci. Jako mi je bitna onfo da si na skijanju. Frende moj, jel si tu konverzaciju cuo osobno? Jel ti radis u klubu? Tko ti je prenio taj razgovor Kove i Jakira JR? Jakir? Treca osoba? Tko prenosi takve stvari iz svlacionice? Jel to ide na korist Dinamu?
  • Zagi
    13.9k
    Da je d2 rješenje , bila bi to i dvojna reg u nekakvim Sesvetama.
    Samo će dati malo vremena za smirivanje nezadovoljstva , a i potrgati ćemo par ligamenata.

Rješenje je samo treniranje i igranje u prvoj momčadi.
  • GOAT
    4.3k
    skijanje ovo onoFazeN

Desna skija Suade
  • vjeko1701
    22k
    A zato cemo uzdizati BaruCastAway1986

Ja se ne sjećam da je itko ovdje uzdizao Baru.

ovi problemi će nestati sami od sebe.hardek

Bit će uvijek problema ali bi D2 definitivno trebao pomoći. Kad će igrači sa 18/19 imati sezonu-dvije seniorskog nogometa u drugoj ligi, ipak će biti puno toga oko njih jasnije a neće se ni menadžeri moći žaliti da ne igraju.
  • CastAway1986
    4.8k
    @FazeN dobar si lik al stani malo na loptu , popljuvao si Kovacevica na stotinu komentara i sad tvrdis da znas kako je tekao razgovor njega i malog te da je Kova kriv sto malom obecane minute nisu ispunjene ..Znaci da je Kova cak i iznad Bobana i da se sve njega pita u klubu ? Tvrdis da nisi insajder pa dođes s nekom bajkom i zapališ ljude do te mjere da se svađaju jedni s drugima , pljuju trenera ili igrace ili se nasmiju kao onda kad si navodno pricao s malim Baturinom
    dobro nije ga nitko uzdizao al bogme ni pljuvao kao ni Jakira
  • hardek
    7.9k
    I projektu kluba je lakše objasniti da 2,3 mjeseca igra seniorski nogomet na 2. razini za Dinamo nego za Sesvete. Tu je, oko ekipe ali dok ne dobije priliku "ljepše" izgleda na papiru Dinamo2 nego dvojna rega u Sesvete.
  • FazeN
    4.9k
    Znaci da je Kova cak i iznad Bobana i da se sve njega pita u klubuCastAway1986

Što se tiče slaganja ekipe logicno da je Kova iznad Bobana, pa nije Boban trener.
    Ili ćemo se držati one fejs priče da Boban bira svih 11
  • modri-kibic
    1.1k

Tko je od igrača koji su bili na dvojnoj registraciji danas u rosteru Dinama? Ako me pamćenje dobro služi nitko.

Preko tjedna treniraš sa jednom momčadi, a za vikend igraš utakmicu sa drugom. Ta dvojna reg je totalna glupost.
  • rokikaciga
    8.7k
    Dvojna rega sluzi da treniras i igras sa npr Dubravom kao Pavic a ako se dogodi kaos u veznom redu da te se moze pozvat da odigras za Dinamo. To ne znaci da treniras pon-pet sa Dinamom a za vikend putujes u Bijelo Brdo.
  • rakurs
    2.2k
    fejs pričeFazeN

Pa ovdje imaš nekoliko galamdžija koji to tvrde. Puno je to raširenije od 'fejs priče'.
  • vjeko1701
    22k
    dobro nije ga nitko uzdizao al bogme ni pljuvao kao ni JakiraCastAway1986

Nakon tog gostovanja u podcastu ga se baš (s razlogom) pljuvalo. Nitko ovdje nema neko pozitivno mišljenje o Bari. Najpozitivnije kaj ćeš pročitati je "nužno zlo".
  • FazeN
    4.9k
    Pa ovdje imaš nekoliko galamdžija koji to tvrde. Puno je to raširenije od 'fejs pričerakurs

Ne znam iskreno ne čitam toliko teme, to mi je na fejsu glavna tema ljudi, Boban, Mudri, igrat će samo kog Boban dovede i te pizdarije
    Mislio sam da su to samo fejs priče starijih ljudi, nisam ovdje toliko vidio iskreno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.