• Crni86
    18.7k
    vodis varazdina 3:0 ulaze benaccer beljo stojkovic…. I ajde varela, al varela je vec odsvno u rotaciji. Mali igra europu

Vodis slavena 3:0 ulaze villar, beljo, mudrazija i opet varela

Znaci imo si tri prilike malog gurnut na 15 minuta. Ak moze mali kumar igrat cijele tekme u hnlu, jakir nece nista kardinalno sjebat da primimo 3 gola u 15 minuta.

Imo je prilike i mikica tak gurnut pa nije, a znao da je alternative za valincica nemamo jer je rpg ozlijeden.

Gurao je jedino Varelu jer je Bara iskakao iz svakih novina da mali mora igrat ovo ono.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Meni je jezivo da nema nitko u strucnom stozeruCrni86

Jajalu je ovo prvi angazman nakon igracke karijere, landeka je vodio kadete Dinama i seniore Rudesa. Dakle dvojica trenera koji su prvi put u toj ulozi u ozbiljnom klubu. Znaci u istoj situaciji kao kovacevic, zivot u trenutku borba za prezivljavanje.

Jedino je bloudek tu iskusni pomocnik koji je dugo radio s darkom milanicem koji je realno solidan trener.
  • fakin
    2.5k
    Vodimo 5-1 i nama ulazi Villar u 75. minuti. Svaka čast svima kojima je to normalno.Carrasco
    pa evo ti kako ekipa razmišlja:

Ma nemoj, kako je to samo lako pametovati ovako sa strane. Bubneš i ostaneš živ. A umjesto koga je to trebao i u kojim utakmicama igrati po 90 minuta?Mr Anderson
  • Mr Anderson
    16.1k
    Ajde ne seri, citiraš me i lažeš. Uostalom čak nisi ni dovoljno bistar da izbrišeš taj dio.
    Napisao si da je trebalo dati klincu da odigra nekoliko utakmica po 90 minuta. Kako je to isto s ulaženjem u 75. minuti kod 5:1?
  • rokikaciga
    8.7k
    Nek sam se ja s tobom slozio jednom hahah Citiraj i Jaru, on je tri stranice proljevao zuc po malom i po njegovom tati dokazanom dinamovcu :lol:
  • Zagi
    13.9k
    u 75. minuti.Carrasco
    u kojim utakmicama igrati po 90 minuta?Mr Anderson
    pa evo ti kako ekipa razmišlja:fakin
    Čitanje na razini.
  • fakin
    2.5k
    i uz sve ovo mi i danas čitamo ovo:

Zvonimir Boban tijekom zimske stanke niti ne pomišlja na smjenu trenera, Kovačević je siguran na svojoj funkciji, ali pred njim su i dalje veliki izazovi. Sve je jasno, Dinamo mora osvojiti naslov prvaka, biti konkurentniji na europskoj sceni. Trener "modrih" okupit će svoju momčad 5. siječnja, pa ju dan kasnije odvesti na pripreme u Čatež.Nogo

jednog dana s odmakom vremena valjda ćemo saznati što mesijanski boban vidi u kovačeviću.
  • DiddyGuela
    5.1k
    Nitko ne kaze da je Jakir trebao igrati ispred Scotta ali sjetimo se utakmice protiv Lokomotive doma kada je i pticama na grani bilo jasno da je KTC u losem stanju a Dominguez i Galesic su bili out. Sto se tada dogodilo? Pa nas trener se usrao kao i obicno i odlucio startati sa nespremnim/umornim/starim KTCom. Da, usrao se Lokomotive, u HNLu, na domacem terenu, u 9. kolu!! Jakirovic je tu utakmicu proveo na klupi naravno. Ili neadvni primjer u Koprivnici kada pri uvjerljivom vodstvu Kova ubacuje prakticki otpisanog i skupog Villara samo iz njemu poznatih razloga. Ako cemo prihvacati stvari na nacin "pa sta mladom igracu znaci tu i tamo 20ak minuta" onda najbolje neka ugasimo akademiju i gotovo. Daj Ljubicice jebote.
  • Crusades
    20.7k
    i uz sve ovo mi i danas čitamo ovo:fakin

Da, ovo je jako iznenađujuće
  • rokikaciga
    8.7k
    Sjetimo se da su KTC i Lisica sjebavali golova tri utakmice za redom dok nije gurnuo malog Mikica u vatru i onda ga nije vadio dok mali nije dozivio zamor materijala jer je odigrao 7 utakmica u 25 dana. Iz krajnosti u krajnost. Ovdje podrzavam da se Boban spusti u kancelariju Kovi i da mu jasno i glasno kaze "dva gola razlike, stavljaj sve juniore sa klupe u igru zadnjih 20 minuta".
  • Brusa
    3.8k
    Na zadnjem treningu prije puta u Englesku razgovor Kove i Jakira je išao ukratko nekako ovako da skratimo;FazeN

Ali JA NISAM INSAJDER!
  • Crni86
    18.7k
    Nitko ne kaze da je Jakir trebao igrati ispred Scotta ali sjetimo se utakmice protiv Lokomotive doma kada je i pticama na grani bilo jasno da je KTC u losem stanju a Dominguez i Galesic su bili out. Sto se tada dogodilo?DiddyGuela

Sjetimo se di je rpg ozlijeden od prvog kola i igra samo valincic desnog beka. Nemamo rotaciju.

Sjetimo se sto je vjesti mag odradio. U niti jednoj situaciji kad smo vec utakmicu rijesili nije ubacio mikica da ga isproba pa da i malom olaksa ak ce trebat mjenjat valincica u bitnijim tekmama od prve minute.

Na kraju je i lisica poslije ozlijede valincica igrao beka a mikic opet bio zamrznut…

Ovo je obrazac ponasanja gdje se opet vidi da on plana nema. Dugorocni plan ne postoji. Zato mladi ne dobivaju priliku, a zato i imamo 10 igraca koji su u hladnom pogonu.
  • DiddyGuela
    5.1k

Pa Mikic nije isao niti na pripreme. Iste one ljetne pripreme na kojima se RPG vucarao ko krepana macka jer je ocekivao transfer. Eto, toliko o povjerenju u nase klince.
  • emilperska
    13k
    Realno polusezona je takva da Leon ne bi skupio vise od 7 - 8 nastupa s ne prevelikom minutažom, ali tih 7-8 utakmica bi mu značilo jako puno. Otegotna okolnost je da u vrijeme 2 kup utakmice, imao nastupe za U19 ili 18 plus bilo je to SP u Katru.

Ono što najviše plaši je činjenica da je malom Andy Valentić Barra manager da bi vjv dobio neke minute.
    Budimo realni mali Leon je spremniji za HNL od "Varelice". A "Varelici" od kojeg cemo minimalni fee dobit, skuplja taj famozni garbage time i nabija statistiku. Meni Varela opće nije za prvu ekipu spreman, ali eto on je podoban, Jakir nije. Ne bi ni Mikić bio da se nisu sve opcije iscrpile..

Nadam se nekom rješenju da mali ostaje kod nas i da ce dobivati minute..
  • Orc123
    14.3k
    Ja prvi ne fermam Kovu previse, ne mislim da je kapacitet za neke vece stvari s Dinamom, ali. . . Da je trener imao komunikaciju s deckom i da mu veli takve stvari da njemu nista ne znaci 20 minuta? Da je ovo istina? Siguran sam da nije. . .

I jos takve stvari uzimate ovdje zdravo za gotovo? Dajte ljudi molim vas. . . Sada netko zna tko je kaj s kime pricao? Kaj su drzali svijecu? Boze dragi . . .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.