• scooniepenn
    6.1k

Ne, Dinamo zivi od prodaje igraca, primarno mladih talenata. Iz skole ili dovedenih sa strane, sasvim svejedno. Niti jedno od dvoje navedenog ne moze biti iskljuciva opcija, vec kombinacija. Club Brugge je najbolji primjer za to, i potpuno im je svejedno je li dobiveno 15 milja za mladog Danca iz Nordsjaellanda ili mladog Belgijanca. To ja zelim od Dinama, a jesu li u jednom ljetnom prijelaznog roku prodani Sucic i Gvardiol ili Dominguez i Perez Vinlof mi je potpuno svejedno.
  • Blue Label
    143
    Ja tu ništa ne krivim Kovu, to je stvar sportske politike. Boban je morao reć Kovi kod potpisivanja ugovora tko su naši projekti kluba i odredit im okvirnu minutažu.

Mi moramo biti razvojni klub i imat barem 2-3 standardna prospekta i još 1-2 u užoj rotaciji. Ako nemaš mjesta za njih, šalji ih na posudbu ili prodaj odmah za potencijal.
  • scooniepenn
    6.1k

Ima li mali ugovor? Ima. Na ponudi se zahvaliti i idemo dalje. Ili bi klincu trebali izaci u susret, jer smo altruisti?
  • vjeko1701
    22k
    Od svega ovog, nitko da odgovori na pitanje - zašto Jakir ne igra za juniore?
  • FazeN
    4.9k
    Da je trener imao komunikaciju s deckom i da mu veli takve stvari da njemu nista ne znaci 20 minuta? Da je ovo istina? Siguran sam da nije. . .

I jos takve stvari uzimate ovdje zdravo za gotovo? Dajte ljudi molim vas. . . Sada netko zna tko je kaj s kime pricao? Kaj su drzali svijecu? Boze dragi . . .
    Orc123

Evo da ti odgovorim baš kako se to desilo.
    Na odmoru sam, praznici, skijanje ovo ono, i sad mi je baš došlo kad sam ulazio u onu prvu krivinu u glavu da izmislim nešto za Kovačevića.
    Daj bježi.

Zbroji malo 2+2, pogledaj činjenice pa vidi jel moguće il nije
    Odjednom su se svi javili i pobunili te traže da mali ide da situacija nije dobra,
    Imaš primjer prvi gdje ti je Jakir onako blago dao intervju i tu izmedu redova rekao sto misli o svemu, ZAMISLI ONDA što misle onda ovi što su zaduženi za karijeru, vjeruj mi da oni nisu blagi ko Profa.
    Baš su se svi odlučili odjednom javiti bezveze, pogotovo nakon što smo dali 5 komada Belupu u 55. minuta a ulaze Varela, Villar itd.
  • rokikaciga
    8.7k
    Pa i meni je svejedno jel se mali zove Jakir ili Dani Olmo ili Varela. Jebe mi se. Ali ako vodis 4-1 onda ti sve preostale zamjene moraju biti juniori. Nebitno jel se on zove Jose Maria Rodrigues ili Pero Peric. Ne moze ti ulazit i igrat Villar ili Mudri+Kule koji su imali priliku pokazat se.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Do kada Jakiru vrijedi ugovor? On još nije navršio 18, praktički je kadet a diže se panika kao da smo ga uništili jer nije odigrao koju minutu za seniore. I mene zanima zašto barem ne igra za juniore. Možda ne želi na savjet menadžera?
  • keppi
    482
    Roster nam je definitivno predug.
    Na službenoj stranici kluba su 33 igrača, plus neki koji bi se potencijalno mogli vratiti s posudbe, plus možda netko iz juniora, plus možda koje pojačanje.
    Ne branim tu Kovačevića, ali jednostavno je nemoguće svima dati priliku.
    Treba dobro odvagnuti i podvući crtu naspram nekih, jer je ovakvo pretrpana svlačionica potencijalno "bure baruta".
  • scooniepenn
    6.1k

Kako smo sad dosli do Villara od one tvoje inicijalne premise o zivotu Dinama od transfera igraca iz skole. Ta se mantra ovdje u zadnje vrijeme provlaci i na nju sam se referirao, a ubacivanje klinca protiv Belupa je nesto sasvim drugo i sa time se vjerujem svatko ovdje slaze.
  • FazeN
    4.9k
    I mene zanima zašto barem ne igra za juniore.Mr Anderson

Zato što je klub odlučio da će biti idući naš projekt, a isto tako guramo napredak Zebića i Radnića kroz juniore, tu je i mali Žaja sad iskočio, pa i Lagančić se zna spustiti.
  • vjeko1701
    22k
    Ali ako vodis 4-1 onda ti sve preostale zamjene moraju biti juniori.rokikaciga

Tu se u principu slažem. Utakmice koji si dobio do 60. minute moraju završavati najtalentiraniji klinci. To bi trebao biti princip kojim se vodimo.
  • rokikaciga
    8.7k
    Pa ako zivimo od klinaca onda se stavlja junior/"projekt kluba" kad vodimo 4-1 i slicno a ne Villar ili Kule.
  • vjeko1701
    22k
    Zato što je klub odlučio da će biti idući naš projekt, a isto tako guramo napredak Zebića i Radnića kroz juniore, tu je i mali Žaja sad iskočio, pa i Lagančić se zna spustiti.FazeN

E ovo je problem. Gurnuo si klinca u seniore, zatvorio mu mjesto u juniorima a u seniorima nije dato do znanja treneru da mu treba davati minute kad god je moguće. Ovo sve skupa izgleda jako loše odrađeno.

Dinamo II ne može dovoljno brzo krenuti.
  • emilperska
    13k
    Tu opet dolazimo do onih 5:1 u Koprivnici i 0:4 u Lille gdje ulazi "plačipička" Villar, a ne Jakir junior.

Da je Kova bio mrvicu mudriji u utakmicama sa Belupom, Celtom, Lilleom, Betisom, Vukovarom i Istrom doma. Leon bi imao nekih 4-5 nastupa u garbage timeu i situacija bi bila vjv pod kontrolom.

Ovako smo te minute dali Villaru..
  • FazeN
    4.9k
    Ovo sve skupa izgleda jako loše odrađenovjeko1701

Slažem se s tobom i ja sam nešto slično prokomentirao.
    No vjerujem da će se to sve riješiti imamo sposobne ljude za to.
    Mislim situacija je loše ispala trenutno, no treba gledati pozitivno, za Zebu smo znali da može i da će biti igračina, no sad pored provjerenog Lagančića koji je bio par puta trenirao s prvom ekipom, iskočio je mali Žaja, strašan talent.
    Imamo dobre stvari pred nama samo to posložiti lijepo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.