• Kia pride
    109
    Jakir stariji nekavu moć ima. Vidjet ćemo kaj će tu bit.
    Mediji i javnost je njemu puno više naklonjenija nego Kovačeviću i Bobanu.
    Neda mi se opet čitati linč medija prema klubu.

Malog Jakira ako je stvarno talentiran, gurni ga na lijevog beka umjesto Gode ili Vinlofa. Tu eventualno ima mjesta ako na stoperu nema. Tako su Gvardiola gurnuli.
  • Kia pride
    109

kako znaš da se mali Jakir nije svojim radom i kvalitetom izborio za barem rotaciju, a Kovačević se boji ga staviti zbog rezultata, vjeruuje samo ovom najužem zatvorenom krugu igrača, odnosno boji se ikoga staviti dok mu tovari pušu za vratom.
  • Zagi
    13.9k
    Samo kaj su ti igrači u tom trenu bili najbolji izbor na svojoj poziciji. Izborili su se za to svojim radom i kvalitetom.vjeko1701

Kada to? Prve sezone kada smo im davali nespremnima minute?
    Druge sezone kada smo im nespremnima davali minute?
    Ili tek treće kada smo ih doveli na tu razinu?
  • Jaro
    11.5k
    A mali Jakir je bolji igrac? Koliko cemo dugo njega skolovati da postane bolji igrac pa ode u neki Ajax i tako pokaze nauceno?
    Dinamo je iznad ispadanja u grupi EL vodio Bjelica, Orsic, KTC, Dilaver, Petkovic, Ademi… Vidi cuda - ni jedan nas generacijski talent. Uz njih su stasali Gvardioli, Sutala, Majeri (taj je bio u Dinamu na razini onih 10 tekmi kad se prodavao), Ivanuseci… Jedini koji je rastao i bio medju najbitnijim karikama je Olmo.
    Sad su tu Dominguez, Valincic, MPV za stasanje, a McKenne i ostali su stupovi na koje se mogu osloniti.
    Da, mali Jakir, obecanja i projekti kluba…

Jakir stariji nekavu moć ima.Kia pride

ima PR kojim je zanimljiv i popularan medju medijima, a posljedicno i ovim gutacima svega kaj procitaju u medijima pa je tako i stekao sljedbu medju Dinamovim navijacima.
  • ElDorado
    8.6k
    Ja uvijek imam isti problem s ovakvim člancima. Piše ga Dražen Antolić i sve je navodno. Nigdje jedne rečenice citata, nečije izjave , bilo čega. Zato pustimo klub da radi kako najbolje zna. Netko tko ima 18 godina i igra mjesto stopera ako očekuje da će igrati u 11 bilo gdje u nekom renomiranijem klubu....glupost. Ok mogao je nešto odigrati i odmoriti Škota u par tekmi ali što je tu je. Akomu s 18 godina nije motiv kontinuiranog igranja za Dinamo B onda ajd bok. Nek neko iskrca preko 1 milje i sretno. Ispod toga čekaj.
  • Orc123
    14.3k
    mediji traze i najmanju sitnicu za koju ce se uhvatiti da bi unjeli nemir i napravili slucaj od Dinama....

Vec vise puta viđeno. Da ne govorim za Lesickoga koji nemre ocima vidjet ovaj demokratski Dinamo.

Mislite da mnogim tatekima i menadzerima koji su sisali Dinamo u prijasnjim godinama odgovara ovakvo transparentno funkcioniranje kluba....?

Jel znate kak su se prije dogovarali transferi i ugovori s velikim vođom? Ja tebi, ti meni, puno meni, nesto tebi . . .
  • vjeko1701
    22k
    Kad su im se davale nespremnima minute? Olmo je krenuo kajem sezone kad je prvenstvo bilo gotovo. Već je sezonu iza bio najbolji na svojoj poziciji.

Majer nije dugo igrao. Trenirao s ekipom. Ubačen je u ekipu kad su prodani ovi ispred njega (Olmo, Moro) i odmah je potvrdio da je zasluženo.

Dal je, dal nije. Ne znam. Realno nitko ovdje ne može znati. Ono kaj ne razumijem je zašto ne igra za juniore. Dal je to odluka kluba ili njega samog?
  • Zagi
    13.9k
    Koliko cemo dugo njega skolovati da postane bolji igrac pa ode u neki Ajax i tako pokaze nauceno?Jaro

Koliko smo i Šutala te u tom periodu postigli neke od najboljih klupskih rezultata.
  • vjeko1701
    22k
    Šutalo se kroz posudbu školovao i pokazao da je za Dinamo. Kad je došao tu, bio je spreman za prvih 11.
  • Zagi
    13.9k
    Kad su im se davale nespremnima minute?vjeko1701

Daj ajde Baturina je imao 40 kila s krevetom prve dvije sezone. Varelina fizička nespremnost je ništa prema tom periodu.
    Ali smo ga punili minutažom kada god se moglo vjerujući u dogoročan plan.
  • Jaro
    11.5k
    Koliko smo i Šutala te u tom periodu postigli neke od najboljih klupskih rezultata.Zagi

aaaa, tu sam te cekao - J.Sutalo sa 20-21 godinu ide u Istru na posudbu. Do tada je gledao KTcove, Lauritsene, Dilavere i slicne kako igraju s velikim momcima…

BaturinaZagi

Baturina, pa i ovaj Barin izlozak ne igraju stopera. A Baturina je igrao trash time u trenucima kad je utakmica bila visemanje gotova. mi vec 2 sezone nemamo gotovu utakmicu jer smo u banani…
  • Zagi
    13.9k
    Dobro si dočekao.
    Da smo ga lapapa-rili kako bi ti sada malog, dočekali bi ... znaš i sam kaj
  • Jaro
    11.5k
    odustajem… Klub ce propast jer sveti Jakir odvlaci svoga balonju jer su ih prevarili i ne daju im minuteeee…
    Za 5 sezona - Slaven Belupo free transfer…
  • rokikaciga
    8.7k
    tebi se kurac digne kad hejtas Jakira, jel da? Nebitno jel senior ili junior

Admini, dajte vise ignor opciju ko boga vas molim
  • vjeko1701
    22k
    Ček, Olmo i Majer il Baturina i Varela, o kojima se priča?

Al hoćeš Baturina? Prve seniorske minute je dobio u zadnjim kolima kad je bilo gorovo prvenstvo. Sezonu iza je upisao svega 13 nastupa sa prosječno 20 minuta u svakom i to skoro svi u zadnjih 9 kola. Tek treću sezonu počinje upisivati ozbiljne minute kroz cijelu sezonu. Već je imao 19 godina, krajem sezone 20.

Jel vidiš tu obrazac po kojem su skoro svi uvođeni u zadnjim kolima prvenstva kada je više manje bilo sve odlučeno. U prvoj polovici prvenstva se skoro nikad nije davala ikakva ozbiljnija minutaža "projektima".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.