• Zagi
    13.9k
    Čisto sumnjam da ćemo McKennu klupirat kad smo ga doveli na višegodišnji ugovorTvrdica McTvrdi

Zašto ne? Kaj smo i njemu obećali prvih 11?
  • Zagi
    13.9k
    Dinamo mu ne može garantirati minute i ja bih ga, u slučaju dobre ponude, prodao.Fan

Koliko bi iznosila ta dobra ponuda?
  • Jaro
    11.5k
    ne, vec je tip jedan od top 3 igraca trenutno u momcadi, jedini s iskustvom u zadnjoj liniji, karakterni vodja u momcadi - e sad bi njega na klupu zbog “klupskog projekta”?
    Nadam se da ta vremena nikad vise necemo gledat…
  • Zagi
    13.9k
    Nadam se da ta vremena nikad vise necemo gledat…Jaro

Tom rečenicom govoriš da se nadaš da će dinamo stagnirati tu gdje je. Grupa EL i van na pauzi.
  • Jaro
    11.5k
    ne, govorim tocno ono kaj pose - da Dinamo vise nikad nece gurati balavce koje ce prodavati zbog napisa u novinama i managerskih zelja naustrb sportskog cilja. Ako netko zeli u momcad ispred McKenne - mora biti bolji igrac od njega… Jel mislis da mali Jakir to je?
  • Orc123
    14.3k
    Jakir je mogao dobiti jedno 2 utakmice po 20-30 minuta ali ja nemrem shvatiti kaj je netko ocekivao odmah od njega? Jel bi bio bolji igrac da je odigrao tih 50 minuta?

Pa jasno je i njemu da mora igrati, zato jedva cekam tu B momcad jer tako se odgajaju igraci i to je prirodni put igraca iz nase skole.

Samo ne shvacam kaj ti netko moze obecati? Kaj se njemu to tocno moglo obecati? Pa svakom igracu se nesto obeca ali na njemu je ili ttenutku da se to ostvari ili ne. I Villar je ocekivao da ce imati 20 utakmica u prvih 11 pa je ispao iz svih kombinacija. Tko ti moze obecat minute. Pa Galesic je krenuo u pripreme ko 1. Stoper, sad je 3....sta bi on trebao? Pretjeruje se . . .

Stvar je jednostavna, do ljeta negdje na posudbu i onda ce imat peiliku igrat i za 1. Momcad i za B ekipu....svw ce biti na njemu onda, a ako ucjenjije klub preko tateka i menadzera, siroko mu polje!
  • vjeko1701
    22k
    Po čemu? Po tome da u ekipi igraju oni koji su najbolji a ne oni na kojima se planira zaraditi?

Jedina mi je nada da će Dinamo II riješiti neke od problema, i da će tamo mladi odraditi prijelaz u seniore i pokazati da su za prvu ekipu.

Opet ćemo se sad vrtiti u krug. Neki će kriviti igrača, neki klub, neki menadžere.
  • rokikaciga
    8.7k
    Samo ne shvacam kaj ti netko moze obecati? Kaj se njemu to tocno moglo obecati? Pa svakom igracu se nesto obeca ali na njemu je ili ttenutku da se to ostvari ili ne.Orc123

Pa ocito mu je obecano da ce igrat a mali ne igra niti u juniorima niti u seniorima.

Kako neki ljudi ne shvacaju (ne ti konkretno Orc, opcenito pricam) da Dinamo zivit i zivit ce od omladinske skole a ovaj primjer je nesto sto odvraca klince od nase omladinske.
  • Fan
    1.8k
    A čuj, ja bih rado da se tu radi o iznosu od 10m+, ali to nije realno.
    Ne volim ove usporedbe raditi, ali Hajduk prodaje Mlačića za 4,5m sa 18 utakmica. Jakir te utakmice nema, ali je potencijal i ako bi dobili za njega 5m eura, meni bi to bila jako dobra lova.
    I znam odmah protuargument: "Prodao bi takav velik potencijal za takvu mizernu lovu?"
    Pa, to ovisi o tome kolko su sve ove glasine istinite jer ponavljam, sve je to rekla-kazala. Ali AKO stvarno ne želi na posudbu plus činjenica je da najvjerojatnije minute do kraja sezone neće dobit (osim ako se drastično ne odvojimo u HNLu što ne vidim kao slučaj), onda je prodaja logična.
    Ja bih najradije da on prihvati posudbu negdje u HNLu da ga imamo na oku i da dobiva minute, taman da mi i platimo nešto klubu da igra jer u njemu ima ono nešto...
  • Orc123
    14.3k
    zato nam treba ta B ekipa....zalosno je da su je ukinuli...to je ta prijelazna stepenica koja nam pod mus treba.
  • Dinamo-SB
    905
    Uostalom,da se nadovežem, Dinamo je i dalje danas uvjerljivo najbolji klub za razvoj mladog igrača - od reputacije kluba,medijskog pritiska,iskusnih igrača koji su u momčadi,borbe za naslov i stjecanje pobjedničkog mentaliteta,ogromne konkurencije,navijača koji te zaustavljaju na ulici itd. Tu mladi igrač i psihički sazrije i prvi put osjeti pritisak velikog kluba,osjeti Europu,osjeti kritike i negativne podražaje. Tu izrasta. Zato je Dinamo najbolji klub za razvoj i nisu slučajno iz njega izašli nedavno Gvardiol,Olmo i Sučić. Pa čak i Baturina vjerujem da će prebroditi ovo u Comu jer nije da prvi put u životu se bori s pritiskom. Nije to zasluga samo rada omladinske škole i pojedinih ljudi nego niza faktora koje sam nabrojao na koje ne možeš utjecati,a koji su jednostavno dio Dinama. To je prirodna stepenica za svakog mladog dečka iz Hrvatske, dolazak u glavni grad i najveći klub u HR. I ono što me strašno ljuti kad ti dečku odu van je kao novac u pitanju pa kao da Dinamo nudi 1500e euro mjesečno tim mladim dečkima. To su sve ozbiljni ugovori za HR prilike za mladog igrača. Šotičeku je nuđena plaća u razmjerima od 10 do 20 tis eura ovisno o nastupima plus bonusi za LP i EL. Razvijaš se,živiš u svojoj državi,tu su ti prijatelji,roditelji,djevojka i zarađuješ pristojno.

Uostalom koji su to igrači koji su bez seniorskih minuta otišli iz Dinama i napravili veliku karijeru? Ili ovi koji su odbili Dinamo i otišli u druge klubove? Murić,Brodić? Šotiček?
  • vjeko1701
    22k
    Na kraju dana, ima ugovor još 2 i pol godine, ak želi ići nek menadžer donese zadovoljavajuću ponudu. To je to.
  • The Undertaker
    9.4k
    Mislim da je Jakir prelomio na utakmici protiv Belupa. Jasno je svima da ako tada nije ušao da neće ni ulaziti ni u sljedećim utakmicama. Ovo se moglo predviditi i spriječiti, da se htjelo.
  • Zagi
    13.9k
    Ako netko zeli u momcad ispred McKenne - mora biti bolji igrac od njega…Jaro

Tom rečenicom govoriš da se nadaš da će dinamo stagnirati tu gdje je. Grupa EL i van na pauzi.Zagi

Mckenna je točno taj nivo. Grupa El , porazi od više klase klubova.
    Za više od toga nije dovoljna kupovina kvalitete jer si ju ne možemo priuštiti.

Iznad vode su nas držali ( i gurali naprijed) igrači poput Olma,Majera, Baturine itd.
    KTC je uvijek bio samo ispomoć.
  • vjeko1701
    22k
    Samo kaj su ti igrači u tom trenu bili najbolji izbor na svojoj poziciji. Izborili su se za to svojim radom i kvalitetom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.