• deda
    42.2k
    Svi su na prodaju. Toliko od mene.
  • vjeko1701
    22k
    Ugovor jos 2,5 godine, 17 godina i navodno odbijanje posudbe. Ne razumijem kako su nekima posudbe postale toliko neprihvatljive. Vecina znacajnijih transfera iz Dinama je provela vrijeme na posudbi.
  • Jaro
    11.5k
    ako je Villar frajlica radi kmecanja zbog manjka igre, kaj je 17godisnji balavac koji nebi na posudbu vec bi on u prvih 11 Dinama. Nek samo ode kam oce i ostat ce Sergej najuspjesniji nogometas u familiji…
  • Fan
    1.8k
    Meni nije jasno koja je točno razlika igraču, naravno ako mu se u posuđenom klubu garantiraju minute, da bude dio Dinama na posudbi ili da bude transferiran u novi klub?
    Odlaskom u jači klub bez kvalitetno odigranih seniorskih minuta bi napravio grešku, odlaskom u slični klub ne dobiva ništa, a odlaskom u slabiji klub samo gubi.
    Ako odbija posudbu, prodaja je jedino rješenje.
    Dinamo također nije čist u ovoj situaciji ako su mu obećane minute (rekla-kazala, znaju samo oni koji su u tome) a znalo se da ih u ovoj sezoni dobit neće tako da se to trebalo možda već i na ljeto riješit.
    Ako postoji zainteresiranih strana (a navodno ih je bilo), a on je odlučio da ne želi čekat priliku, uzet love kolko se može i tjt.
  • Dinamo-SB
    904
    Ja ne kužim pojedine ljude. Priče da ne dovodimo mlade igrače iz HNL-a jednostavno ne stoje kao i da ne dajemo šansu mladim igračima. Samo više ne damo da se Dinamo ucjenjuje.
    Ove sezone smo doveli Valinčića i Lisicu iz HNL-a. Valinčić je očito dobra kupnja na kojoj ćemo i zaraditi dok je Lisica zahvalno desno krilo koje također kad se sve zbroji nije flop. Ponuda za Jagušića je bila poslana i on ju je odbio. Opet ćemo ići po Jagušića,ali ne pod svaku cijenu. Na zimu ove godine smo doveli još jedno HNL pojačanje u vidu Nike Galešić u kojeg ja osobno još uvijek čvrsto vjerujem i smatram da je dobra kupnja. Šansa se dala prošle godine Kačavendi i Stojkoviću. Kačavenda se nažalost nije pokazao dok Stojkovića također još uvijek pate razne mušice i nikako da sve sjedne na svoje mjesto. Ne može netko reći da nije pružena šansa Stojkoviću i Kačavendi,ali jednostavno se nisu pokazali, za Stojkovića se još uvijek nadam ima visok potencijal samo kad glavu posloži. Oko Mikića,koliko sam čuo, nije samo bila stvar Kovačevića i Dinama nego su bile puno dublje priče zašto nije igrao. Nitko ne želi reći konkretno zašto i kako,ali tu priča definitivno nije crno-bijela. Uostalom,bilo kako bilo, ozljede su sastavni dio nogometa i mladi igrači trebaju čekati svoju priliku jer nekad se otvori kad najmanje očekuješ. Mikić,Topić i Soldo su recimo dočekali i skupili minute ove polusezone. To isto govori o jednom jako bitnom segmentu što ti dečki posjeduju,a na koje Dinamo nije brinio zadnjih sezona,a to je karakter i glava. Ako mali Jakir želi pod svaku cijenu otići bez posudbe,neka ide. Nije igrao ne zato jer ga Dinamo ne voli ili ne želi da igra nego zato jer McKenna i Dominguez su najbolji stoperski par lige i možda najjači segment što Dinamo ima,a iza njih kao zamjena je Niko Galešić koji iskorištava svaku priliku pa čak i na desnom beku. Ima opcije posudbe,a uostalom ima vjerojatno i neka opcija da skuplja minute protiv Kuriloveca u Kupu i da čeka svoju priliku koju ja mislim da će dobiti iduće polusezone jer KTC je očito do kraja sezone u ulozi mentora i senatora,a dok Moreno Živković će vjerojatno negdje na posudbu.
  • Jaro
    11.5k
    ma seru laganini - ziher ce u nekom Juventusu participirati u prvoj momcadi, a tu mu je ispod casti posudba. Lova, tatice i managercici… Sirok mu put, maknut ga od prve momcadi i za pripreme i dovidjenja.
  • rokikaciga
    8.7k
    Tko je rekao da zeli u prvih 11? Ako mu je nesto obecano a nije ispunjeno onda Jakir jr nije frajlica vec opravdano ne vjeruje sportskom sektoru. Ne bih niti ja na njegovom mjesto ako je to istina.

Mislio sam da ce se nesposobnost oko omladinske skole rjesiti kad su dosli Capellas i Boban. Ali primjeri Mikica i Jakira mi ne uljevaju povjerenje. Opet cemo imat situacije gdje nasi talenti se uspiju probit u prvu ekipu unatoc svemu a ne jer im se pomaze.
  • Kia pride
    109
    ma mali Jakir mora dobiti priliku u Dinamu.
    prodati ga ne možeš jer nitko neće ponuditi toliko koliko vrijedi.
  • Jaro
    11.5k
    onda ne vrijedi tolko. A sansu ak dobije nakon novinskih napisa - ovo vodstvo nema svoje ja - meni bi on bio na izlaznim vratima pa nek place novinarima skupa s taticom…
  • Zagi
    13.9k
    Menađer plasira priču u novine da bi malo stisnuo klub, a forum udari po karakteru klinca.
    Baš ništa naučit iz višemjesečnog "slučaja Mikić". Fascinantno.
  • Jaro
    11.5k
    nisam mu ja managera birao… Lapapa!
    jauknuo je veliki dinamovac tatica neki dan, sad managercic…
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    1. Ako je prekršeno neko obećanje, teško je uvjeriti nekog "ma odi sad na posudbu, od ljeta si u ekipi sigurno". Prvi bih bio skeptičan
    2. Vjerojatno ide još u neku školu i možda se ne želi maknut iz Zagreba u Sloveniju npr
    3. Što se točno mijenja na ljeto? Čisto sumnjam da ćemo McKennu klupirat kad smo ga doveli na višegodišnji ugovor
    4. Išli su Živković, Vrbančić, Rukavina, ovi svi po Gorici na posudbe i opet ništa od prilike pri povratku

Sve su to solidni argumenti radi kojih vidi da teško ovdje može puno. To kako će mu bit negdje drugdje je drugi par cipela
  • The Undertaker
    9.4k
    Ne vidim što s Jakirovim neigranjem ima naša škola? Ako su juniori dovoljno dobri da igraju ravnopravno protiv Barcelone ili engleskih vršnjaka onda škola radi dobro. Ako nema planskog prijelaza mladih igrača prema seniorima onda džaba krečimo u školi odnosno odgajamo igrače za druge klubove. Jakiru nije otvoreno mjesto na stoperskim pozicijama, nisu mu se dale minute i kad se moglo i očito je da se sljedeću polusezonu nešto treba promijeniti. Ako nemamo mjesto za njega i nemamo klub u kojem će igrati, neka ga se proda. Meni je glupo natrpati odbranu kupljenim stoperima a vlastitog dobrog škartirati ali ni prvi ni zadnji.
  • Droljo
    23.8k
    Oko svakog igrača su nekakvi kokošari, krimosi, manageri debili i ini pa svako nekoga pozna i guraju se informacije novinarima ili kupuju članci a mi se tu koljemo oko toga svega. Šta bude bit će
  • Fan
    1.8k
    Ljudi, shvatite da nismo u dobroj situaciji, na terenu.
    Jedini par igrača za koji dam ruku u vatru da će u većini tekmi odigrat na razini, ii iznad nje, su Dominguez i McKenna. Kad se u većini tekma mučimo, kad u većini tekma nemamo garantiranu pobjedu do samog kraja, mi ne možemo riskirati i razbiti najpouzdaniji par na terenu i uvesti klinca.
    Da, bilo je definitivno tekmi gdje je mogao i trebao dobit i minute, mogao ih je već imat sigurno 150,200, al nije, a s obzirom da Kova ostaje trener, nema naznaka da će se igra popraviti pa da će biti više šansi.
    Dinamo mu ne može garantirati minute i ja bih ga, u slučaju dobre ponude, prodao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.