• NKDZ86
    7.9k
    Kbk za te latinose, dosadio si Bogu i ljudima.
  • NerminB
    1.1k
    a i pogled sa tribine vjerovatno seze do italije
  • Tajno Ime
    329
    Italija je u drugom smjeru, ovdjen imaš istočnu stranu na dlanu :wink:
  • javolimtebejako
    4.6k
    a trebali bi i naći alternativu ovom memeu
  • NORTE
    23.5k
    koja gostujuća tribina ,pa gore nego u rijeci,NKDZ86

Zato se nadam da nećemo izvući Zrinjski u ždrijebovima, barem ne prije nego otvore novu tribinu jer će tad morat povećat kavez.
  • Tajno Ime
    329
    Pogrešno razmišljaš, naša bi bila gornja etaža a njihova dojnja...domaći teren :cool:
  • LA BOMBA
    813
    Kbk za te latinose, dosadio si Bogu i ljudima.NKDZ86

Ako bi imao tako dobro navijanje u Europi onda me Latinosi ne bi uopće zanimali.

Nažalost u Europi je situacija takva kakva je i južnoamerička nogometna scena je u ovom trenutku jednostavno mnogo više zanimljiva. Bolje navijanje, više emocija i nogometne lige bez forsiranja woke gluposti.
  • dzis
    1.4k
    Da puno je bolje forsiranje nozeva i zabrane gostovanja :)
    Ljudi zavrse navijacku karijeru bez osjecaja za gostovanje
  • LA BOMBA
    813
    Dozvoljena su gostovanja u Copa Argentina.

Ovo je River ove godine na gostovanju u Rosariu protiv Racinga (igrala se utakmica na neutralnom terenu).

Nevjerovatno koliko ljudi je doveo River, čitao sam da je tribina bila puna na 150% kapaciteta jer je došlo toliko navijača i policija je pustila sve i one koji su bili bez karata.

Racingovi na toj istoj utakmici.

Ovi dueli između navijača na neutralnim terenima u argentinskom kupu su bili legendarni u zadnjim godinama, ljudi toliko više idu na ove utakmice zbog zabrane gostovanja.

River-Boca prošle godine u Cordobi na neutralnom terenu:

• Oluja
    6.4k
    Ja nisam siguran želim li više da Kovačević dobije otkaz prije početka priprema ili da ti @LA BOMBA dobiješ trajni ban.
  • serbus
    5.9k

Možda ne bi bilo loše da deda pokrene akciju da skupimo neku lovu pošaljemo ga u Argentinu da malo odmorimo i mi i on.
  • Nolifer
    14.4k

Tu njihovu atmosferu sam doživio u Areni Zagreb, kad su bili na Davis Cupu u finalu 2016 kad smo igrali u tenisu protiv Argentine, pa kad je bio još legendarni Del Potro, ludilo samo takvo bilo....

I mislim da je Maradona tad isto bio u Zagrebu
  • LA BOMBA
    813
    Pogledajte navijače Veleza kako pjevaju na melodiju pjesme LA BAMBA.

Kako netko ne može voliti tu scenu, to je pravi dernek i karneval i imaju najbolje melodije
  • über alles
    2.6k

U europi nema nozeva i zabranjenih gostovanja ?

Zivot u juznoj americi vrijedi puno manje i to je cinjenic koju mi nitko ne moze osporit,naravno da je sve ekstremnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.