• NKDZ86
    7k
    Kbk za te latinose, dosadio si Bogu i ljudima.
  • NerminB
    591
    a i pogled sa tribine vjerovatno seze do italije
  • Tajno Ime
    231
    Italija je u drugom smjeru, ovdjen imaš istočnu stranu na dlanu :wink:
  • javolimtebejako
    3.8k
    a trebali bi i naći alternativu ovom memeu
  • NORTE
    21.7k
    koja gostujuća tribina ,pa gore nego u rijeci,NKDZ86

Zato se nadam da nećemo izvući Zrinjski u ždrijebovima, barem ne prije nego otvore novu tribinu jer će tad morat povećat kavez.
  • Tajno Ime
    231
    Pogrešno razmišljaš, naša bi bila gornja etaža a njihova dojnja...domaći teren :cool:
  • LA BOMBA
    684
    Kbk za te latinose, dosadio si Bogu i ljudima.NKDZ86

Ako bi imao tako dobro navijanje u Europi onda me Latinosi ne bi uopće zanimali.

Nažalost u Europi je situacija takva kakva je i južnoamerička nogometna scena je u ovom trenutku jednostavno mnogo više zanimljiva. Bolje navijanje, više emocija i nogometne lige bez forsiranja woke gluposti.
  • dzis
    1.3k
    Da puno je bolje forsiranje nozeva i zabrane gostovanja :)
    Ljudi zavrse navijacku karijeru bez osjecaja za gostovanje
  • LA BOMBA
    684
    Dozvoljena su gostovanja u Copa Argentina.

Ovo je River ove godine na gostovanju u Rosariu protiv Racinga (igrala se utakmica na neutralnom terenu).

Nevjerovatno koliko ljudi je doveo River, čitao sam da je tribina bila puna na 150% kapaciteta jer je došlo toliko navijača i policija je pustila sve i one koji su bili bez karata.

Racingovi na toj istoj utakmici.

Ovi dueli između navijača na neutralnim terenima u argentinskom kupu su bili legendarni u zadnjim godinama, ljudi toliko više idu na ove utakmice zbog zabrane gostovanja.

River-Boca prošle godine u Cordobi na neutralnom terenu:

• Oluja
    5.9k
    Ja nisam siguran želim li više da Kovačević dobije otkaz prije početka priprema ili da ti @LA BOMBA dobiješ trajni ban.
  • serbus
    5.7k

Možda ne bi bilo loše da deda pokrene akciju da skupimo neku lovu pošaljemo ga u Argentinu da malo odmorimo i mi i on.
  • Nolifer
    13.7k

Tu njihovu atmosferu sam doživio u Areni Zagreb, kad su bili na Davis Cupu u finalu 2016 kad smo igrali u tenisu protiv Argentine, pa kad je bio još legendarni Del Potro, ludilo samo takvo bilo....

I mislim da je Maradona tad isto bio u Zagrebu
  • LA BOMBA
    684
    Pogledajte navijače Veleza kako pjevaju na melodiju pjesme LA BAMBA.

Kako netko ne može voliti tu scenu, to je pravi dernek i karneval i imaju najbolje melodije
  • über alles
    2.3k

U europi nema nozeva i zabranjenih gostovanja ?

Zivot u juznoj americi vrijedi puno manje i to je cinjenic koju mi nitko ne moze osporit,naravno da je sve ekstremnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.